PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ακολουθήστε την καρδιά και τη δημιουργικότητά σας.

ΚΡΙΟΣ

Το ρομάντζο παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Μην ασχοληθείτε με κάποιο πρώην ταίρι, ούτε με τα ανάμεικτα μηνύματα που ίσως σας στέλνει κάποιος. Αν θέλετε ξεκάθαρη επικοινωνία, πρέπει να την απαιτείτε πρώτα από τον εαυτό σας και μετά από τους άλλους. Γι’ αυτό να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας, ώστε να επιβεβαιώνετε ότι είστε σε σωστή πορεία. Αν είστε δεσμευμένοι, η ατμόσφαιρα ευνοεί τις τρυφερές συζητήσεις. Και δεν αποκλείεται να αφορούν το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση σας, με μια ουσιαστική δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέστε τη χαλάρωση και την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα. Αυτό δεν σημαίνει να μην κάνετε τίποτα, εκτός αν είναι το ζητούμενό σας. Λίγη γιόγκα ή η μουσική που σας ηρεμεί, θα κάνουν θαύματα στην τόνωσή σας. Αν νιώθετε πιο φιλόδοξοι, αυτή είναι η στιγμή να θέσετε κάποιους καινούργιους στόχους. Αλλά να αρχίσετε να τους επεξεργάζεστε από αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για την αναζήτηση συνεχώς καινούργιων δραστηριοτήτων. Μην χάσετε καθόλου χρόνο, αρχίστε να μοιράζεστε τα οράματά σας με τον πιο στενό κύκλο σας. Εκφράστε τις μεγαλεπήβολες προθέσεις σας και φροντίστε να ακούσετε με προσοχή και δεκτικότητα την άποψή τους. Η επεξεργασία είναι αυτή που θα βοηθήσει να στήσετε την πιο αποδοτική στρατηγική. Και ποιος ξέρει, μπορεί κάποιοι φίλοι να καταλήξουν οπαδοί ή συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε μια επιθεώρηση στην οικονομική σας κατάσταση. Επειδή έχετε την ανάγκη να είστε ισορροπημένοι σε αυτό τον τομέα, προσέξτε να μην θέσετε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές θα μετατρέψουν κάθε μελετημένο στόχο σας σε επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Τα σχέδιά σας για το καλοκαίρι μπορούν να αρχίσουν να εξελίσσονται. Χωρίς να φανείτε υπερβολικοί, χρειάζεται να είστε πιο πειθαρχημένοι για να φτάσετε στους στόχους σας. Ποιες διορθωτικές κινήσεις ή αλλαγές, θα έδιναν περισσότερο πάθος στις διεκδικήσεις σας; Αν χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση, ζητήστε τη συμβολή ενός δικού σας ατόμου που θα σας παροτρύνει να προχωράτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνηθίζετε να κρατάτε μέσα σας όσα σας ενοχλούν ή σας προβληματίζουν. Γι’ αυτό μπορεί να σας εκπλήξει μια ώθηση να μιλήσετε, ακόμα και να εκφράσετε με ευαισθησία τα αισθήματα σας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την προσοχή, ακόμα κι αν θεωρήσετε απαραίτητο να «φιλτράρετε» λίγο τα ζητούμενά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην ταλαιπωρήστε μόνοι σας ενώ έχετε τόση στήριξη γύρω σας. Τώρα μπορείτε να βρείτε την απαραίτητη χρυσή τομή στις δράσεις σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις. Θέστε ξεκάθαρα τα ζητούμενά σας και στραφείτε στους καλύτερους για το κάθε βήμα. Με το ανοικτό σας πνεύμα, θα διευρύνετε τον κύκλο σας και θα κάνετε σημαντικά βήματα προόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι στόχοι και τα οράματα είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας σας. Αδημονείτε να ασχοληθείτε με την χαρτογράφηση των επόμενων βημάτων σας, γι’ αυτό αποφασίστε τι θα κρατήσετε και τι αχρείαστο θα διώξετε. Δεν αποτελεί χάσιμο χρόνου η οργάνωση, είναι ο τρόπος αύξησης της παραγωγικότητάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στον τρόπο που θα εκφράσετε τα ζητούμενά σας, δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι η παρόρμηση να φανείτε ισχυρογνώμονες. Επειδή πολλοί θα κρέμονται από τα χείλη σας, έχει σημασία να μιλήσετε με ηρεμία και να μην ξεπεράσετε τα όρια κανενός. Το κοινό σας θα λατρέψει την προσθήκη μιας εύθυμης νότας, που θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο δεκτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι η στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τα πραγματικά σας συναισθήματα. Το μόνο που μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, θα είναι η εύρεση του κατάλληλου χρόνου και χώρου. Προετοιμάστε τις διαθέσεις με ένα μήνυμα και επιλέξτε ένα ουδέτερο έδαφος για την συνάντηση. Μπορείτε να αποσυμπιέσετε μέρος της έντασης, καταγράφοντας όσα θέλετε να πείτε και προβάροντάς τα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως κάθεστε πάνω σε ένα χρυσορυχείο που χρειάζεται λίγη υποστήριξη για να αναδυθεί; Ενίοτε αποφεύγετε να ζητάτε βοήθεια, για να μην επιβαρύνετε τους άλλους. Το ένστικτο θα σας οδηγήσει να επιλέξετε τους κατάλληλους φίλους ή συνεργάτες, προκειμένου να στήσετε από κοινού ένα σχέδιο δράσης. Και δεν αποκλείεται μια συνεργασία να έχει και ρομαντικές προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ετοιμαστείτε να οργανωθείτε πιο άρτια, ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Αυτές οι συμπαντικές δονήσεις θα σας εφοδιάσουν με ατσάλινη θέληση και θα ενισχύσουν κάθε κίνηση προώθησης της ευημερίας σας. Μην αμελείτε την καθημερινή εξάσκηση, φροντίστε καλύτερα τη διατροφή σας και θα επιστρέψετε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment