PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα φροντίστε για την οικονομική σας ασφάλεια.

ΚΡΙΟΣ

Είστε διχασμένοι για το πού θέλετε να στραφείτε; Αν ένα ομαδικό εγχείρημα δεν κυλά όπως θα θέλατε, χρειάζεστε γρήγορη αλλαγή στρατηγικής. Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να επαναφέρετε τη σύμπνοια ή να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να διασφαλίσετε ότι είναι όλοι σύμφωνοι με το όραμά σας, για να μην καταλήξετε να εκνευριστείτε. Η διπλωματία θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, από τη μία έχετε τα οικογενειακά καθήκοντα, από την άλλη λαχταράτε να ξεκουραστείτε. Τα άστρα σας ωθούν να προχωρήσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα με την προσωπική σας σφραγίδα, αλλά μια όψη συστήνει να μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Μιας και μπορεί να μειωθεί το ενδιαφέρον σας όσο γρήγορα κορυφώθηκε, αναζητήστε τη χρυσή τομή. Καθοριστικό παράγοντα για την ορθή απόφαση, θα αποτελέσουν τα οικονομικά σας περιθώρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανό να χάσετε εσείς τα λόγια σας; Για να μην χάσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, καλύτερα να μείνετε στον ρόλο του ακροατή προς το παρόν. Ακούστε τη διαίσθησή σας και συλλέξτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε. Όταν θα έχετε σχηματίσει ξεκάθαρη γνώμη, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσετε τους πάντες με τις θέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια φιλική διαφωνία φαίνεται να μην καταλήγει κάπου; Κάντε ένα διάλειμμα. Ακόμα κι αν η άλλη πλευρά δεν φάνηκε συνεπής σε ένα θέμα, η απομάκρυνση θα ξεκαθαρίσει την οπτική σας. Προτιμήστε να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας, να διαλογιστείτε, να χαλαρώσετε. Έτσι θα καθαρίσει η σκέψη σας, για να καταλήξετε σε μια λύση που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

ΛΕΩΝ

Εστιάστε στις λεπτομέρειες, μην διστάσετε να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που χρειάζεται, για να τελειώσετε με μια υποχρέωσή σας. Έχετε τα φόντα να πετύχετε, αν το αποφασίσετε. Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά και θα σας ωφελήσει αν δει το εγχείρημά σας ένα ουδέτερο άτομο, πριν το παραδώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελλοχεύουν προβλήματα στον οικιακό σας παράδεισο, κοιτάξτε τα μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα. Η αποφυγή θα διογκώσει τα προβλήματα και θα επιφέρει περισσότερο χάος. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις. Αποδείξτε ότι μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση των άλλων και θα δείτε το κλίμα να εξομαλύνεται.

ΖΥΓΟΣ

Ξεπεράστε τις εξαρτήσεις κάθε είδους. Ίσως θελήσετε να προστρέξετε για να σώσετε κάποιον, πάψτε όμως να είστε προστάτες των πάντων. Πριν απλώσετε άλλη μία χείρα βοηθείας, σκεφτείτε αν το εν λόγω άτομο μπορεί να ανταπεξέλθει και μόνο του. Θέστε πιο υγιή όρια στις προσφορές σας, ενδυναμώστε τους άλλους για να είναι πιο αυτάρκεις. Έτσι θα εξασφαλίσετε χρόνο και για τα δικά σας εγχειρήματα, που έχετε παραμελήσει τελευταία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεστε ξεκάθαρες σχέσεις, ίσως σας βρει σε σύγκρουση με ένα φιλικό άτομο. Αλλά αξίζουν όλοι να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις, με κάθε κόστος; Καιρός να αποφασίσετε αν θα κάνετε πάλι πίσω ή θα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας το εν λόγω άτομο. Είναι καλύτερα να έχετε γύρω σας ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους, ακόμα κι αν είναι λιγότερο συναρπαστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πάλι έτοιμοι να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάξετε; Δεν πρέπει ο αυθορμητισμός σας να υπερισχύει τόσο, που να νιώθετε σαν να μην έχετε επιλογή. Έχετε. Δεν πρέπει να υπονομεύσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, κάντε μια παύση και σκεφτείτε τις συνέπειες. Διατηρήστε τα όριά σας, ακόμα κι αν παραμείνετε στην ίδια γνωστή διαδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες, μπορείτε να μοιραστείτε τα ειλικρινά σας συναισθήματα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην το κάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκεστείτε να μιλήσετε με έναν έμπιστο φίλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο καιρό ακόμη σκοπεύετε να κρατήσετε μια πικρία; Έχετε τώρα την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτήν, ακόμα κι αν δεν τείνετε κλάδο ελαίας, κανονίστε μια συνάντηση για τον απαραίτητο ειρηνευτικό διάλογο. Μην μείνετε μόνο στις πράξεις ή τα λόγια του άλλου ατόμου, να είστε έτοιμοι να δεχθείτε και τα δικά σας λάθη. Πάντα χρειάζονται δύο για μια σύγκρουση, άρα κάπου έχετε συμβάλει κι εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ.

Διαφυλάξτε τις αντοχές σας. Δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όριά σας χωρίς να υπολογίζετε το κόστος. Με τον τομέα της ευημερίας σας φωταγωγημένο, δεν ωφελεί το σκεπτικό «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο». Έτσι γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας. Για να αποφύγετε ανεπιθύμητες συνέπειες, αποφύγετε τις υπερβολές σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment