PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές.

ΚΡΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε φίλτρα σε όσα θέλετε να πείτε. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, για να προστατεύσετε των άλλων ή επειδή δεν είστε βέβαιοι γι’ αυτά. Μόνο τον εαυτό σας βλάπτετε. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια, για να μην χάσετε την ρεαλιστική εικόνα κάθε κατάστασης. Δεν πρέπει να αφήσετε την αίσθηση ότι η σύμπραξή σας δεν έχει μέλλον ή προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως νιώσετε ότι θέλετε να είστε οπουδήποτε, εκτός από το σπίτι σας. Μπορεί μια διαφωνία με έναν προβληματικό συγκάτοικο ή συγγενή, να είναι η αιτία των εντάσεων που βιώνετε. Ίσως η παρουσία του να έχει γίνει φορτική ή να απαιτεί υπερβολικό από τον χρόνο σας. Μην αποθαρρυνθείτε, η φάση είναι περαστική. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια καθαριότητα και τακτοποίηση, η διαδικασία θα βοηθήσει να αναπτερωθεί η διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αρνητικές σκέψεις υπονομεύουν τις ελπίδες σας. Να ξέρετε ότι αυτές οι δονήσεις λογικής, θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και πράγματα πιο ρεαλιστικά. Μπορείτε να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αρκεί να αλλάξετε οπτική. Η φάση αυτή είναι περαστική, μην αφήσετε να σας καταβάλει η απαισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην σας τρομάζουν τα οικονομικά σας θέματα. Η όψη σας ωθεί να αναζητήσετε και να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και «διαρροής» μετρητών. Με έναν ρεαλιστικό έλεγχο, θα βρείτε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και στήστε ένα πιο αποδοτικό σχέδιο, που θα ακολουθήσετε πιστά για να μπείτε ξανά σε ορθή πορεία.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας. Η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία θα φροντίσει να είναι υπό έλεγχο κάθε πτυχή και άτομο της ομάδας. Αρκεί να μην το παρακάνετε με τις επιθεωρήσεις και ξεχάσετε το δικό σας πρόγραμμα. Μην γίνεστε πιεστικοί προς τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα να ανταπεξέλθετε, αξιοποιώντας τα συμμαχικά χέρια που έχετε στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέστε από νωρίς τα όριά σας για να μην χασομεράτε. Σίγουρα θα νιώσετε πιο ενδοσκοπικοί και ευαίσθητοι, αλλά και πιο κυκλοθυμικοί. Γι’ αυτό αν θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες, δεν πρέπει να παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Προτιμήστε να είστε πιο πρακτικοί, για να διατηρήσετε την οργάνωση της σκέψης σας. Ο διαλογισμός και λίγη επιπλέον φροντίδα της υγείας σας, θα βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βγείτε από αυτή την αντιπαραγωγική ατμόσφαιρα.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε τη γενναιόδωρη φύση σας. Πρέπει να λειτουργήσετε με μέτρο, για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας σε υλικό και ψυχικό επίπεδο. Ακόμα κι αν ανακαλύψετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας, μην χάσετε την ψυχραιμία σας για να ισορροπήσετε την ατμόσφαιρα. Μην θυσιάζεστε για τους άλλους, η παραμονή στο περιθώριο δεν είναι αποδοτική στρατηγική για αυτή τη χρονιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβλέπεται μια επική μάχη ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Αν χάνετε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, οι δικοί σας θα αρχίσουν τα παράπονα και αν είστε ήδη κουρασμένοι, δεν έχετε περιθώριο για διορθώσεις. Πρέπει να κάνετε δίκαιη κατανομή του χρόνου σας, δίνοντας προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε όσα σας ενοχλούν αν εστιάσετε στη δουλειά, καλύτερα να τα χειριστείτε και θα σας εκπλήξει ευχάριστα η συμβολή των ανθρώπων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας κατακλύζει ένας ιδιόρρυθμος συνδυασμός ελευθερίας και περιορισμού. Ίσως να βγουν στο προσκήνιο προβληματισμοί σας σε θέματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε την οπτική σας, τόσο για την καθημερινότητα στο παρόν όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Μπορείτε να αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα για να ξεκολλήσετε από παλιές και αναποτελεσματικές πρακτικές. Περάστε στη δράση με ένα πιο αποδοτικό σχέδιο και θα καταφέρετε να δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια στενή σχέση σας μπορεί να περάσει από δοκιμασία. Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας κάνει απαισιόδοξους για τις προοπτικές αυτής της σύμπραξης, γι’ αυτό μην εστιάσετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Αντίθετα, να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να το κάνετε πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες σχέσεις σας έχουν ανάγκη από διορθωτικές κινήσεις. Δώστε στους σημαντικούς δεσμούς σας την προσοχή και φροντίδα που τους έχετε στερήσει, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Η ειλικρίνεια είναι καλύτερη πολιτική, για να μην πέσετε πάλι στα ίδια σφάλματα. Επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας και θα δείτε ότι μπορείτε να προσφέρετε πολλά, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε προσηλωμένοι στα σχέδια για την ευημερία σας. Αλλά πρέπει να επιδείξετε επιμονή, δίνοντας στο μυαλό σας τα ανάλογα κίνητρα. Δεν πρέπει να σας παρασύρει αυτή η περαστική φάση της νωχελικότητας, προτιμήστε να διαλογιστείτε ή/και να ακούσετε μουσική. Φερθείτε στο σώμα σας όπως αξίζει σε αυτό τον ναό, ακόμα και με λίγη άσκηση ή μια βόλτα στο τετράγωνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment