PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δώστε σημασία στις λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας; Δώστε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι κουράζουν την ιδιοσυγκρασία σας. Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίστε το περιβάλλον σας, να βάλετε σε σειρά τα πράγματά σας μαζί με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε ανακουφισμένοι μετά από αυτή τη διαδικασία και θα τονωθεί η παραγωγικότητά σας. Η καλή φυσική σας κατάσταση δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Υιοθετήστε την καθημερινή άσκηση και την υγιεινή διατροφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τη σαγηνευτική σειρήνα που έχετε μέσα σας Μιας και θα τραβάτε την προσοχή όπου βρεθείτε, ξεδιπλώστε τώρα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεστε μια ανανέωση, η περίοδος είναι ιδανική για να φροντίσετε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας. Επίσης, ο έρωτας θα πλανάται στον ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται σας να προκύψουν πολλές ενδιαφέρουσες προοπτικές ή να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσεγγίστε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Είναι ιδανική περίοδος για να ενδυναμώσετε τη σχέση και να εξομαλύνετε κάθε διχόνοια με τις κυρίες του κύκλου σας. Οργανώστε μια σχετική επαφή ακόμα και μέσω διαδικτύου, ειδικά αν έχετε να μιλήσετε καιρό με κάποιες από αυτές. Η στήριξη προς μια ανώτερη σας στην εργασία, μπορεί να επιφέρει σημαντική ανέλιξη στην καριέρα σας. Επίσης, ίσως τώρα θελήσετε να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτικού σας. Δεν φαντάζεστε πόση θετική επίδραση θα επιφέρουν ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρείτε τη νέα οπτική στα οικονομικά σας. Αυτό θα βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία που μπορείτε να ανορθώσετε σημαντικά στους επόμενους έξι μήνες. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε πού χρειάζονται βελτίωση και αναδιοργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε. Ένας ειλικρινής διάλογος και για τα επαγγελματικά, έχει τη δυναμική να σας ανοίξει καινούργιες πόρτες ευκαιριών.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας δεν θα διευθετηθούν από μόνα τους. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, έχετε τη δυναμική να αυξήσετε τα έσοδά σας. Γι’ αυτό αν πιέζεστε οικονομικά, αρχίστε να στήνετε ένα μακρόπνοο σχέδιο. Ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς και των εγχειρημάτων σας, βελτιώστε το γνωστικό σας πεδίο, αναπροσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας. Η περίοδος είναι αίσιο για να ζητήσετε αύξηση, είτε να προσεγγίσετε σημαντικούς πελάτες ή επενδυτές. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε τις εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κάνετε καμία υπαναχώρηση, είναι καιρός να εκφραστείτε, χωρίς να χάνετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν αλλαγές που πρέπει να αξιοποιήσετε για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε μόνο να μην «πνίξετε» τους δικούς σας ανθρώπους, με τις πολλές συμβουλές και αναλύσεις σας. Προτιμήστε να διοχετεύσετε τον οίστρο σας σε δημιουργικές κινήσεις, όπως να ανανεώσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή την γκαρνταρόμπα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμαστείτε να δράσετε. Είναι καιρός να βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με αυτή την ανανεωτική πνοή, θα αποβάλλεται τα βάρη που κουβαλάτε και θα προσφέρετε χρόνο φροντίδας στον εαυτό σας. Χειριστείτε κάθε θέμα υγείας, στραφείτε στον διαλογισμό. Μπορείτε να επιφέρεται θαύματα στην ψυχολογία σας, πριν φτάσει η εποχή των δικών σας γενεθλίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αριθμοί δείχνουν τη δύναμή τους. Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε με τις ομάδες σας για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε και το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου, για να αναβαθμίσετε τις συσκευές και τα διαδικτυακά σας εγχειρήματα. Ξεδιπλώστε τα κοινωνικά σας φτερά, απευθυνθείτε σε φίλους για όποιο θέμα σας απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πρώτος κανόνας για να γίνετε μεγιστάνας είναι να φέρεστε ως τέτοιος. Μπορείτε να συντονιστείτε σύντομα στις απαιτήσεις ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί μια ηγετική θέση, ανορθώνοντας το κύρος και τα διοικητικά σας χαρίσματα. Για να αποφύγετε τον πανικό, σκεφτείτε ότι κανείς δεν χρειάζεται να είναι τέλειος ή να έχει όλες τις απαντήσεις. Αν στοχεύσετε στην αυθεντικότητα, έχετε τα φόντα να βιώσετε πολλές επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ειλικρίνεια γίνεται η μόνη σας πολιτική στην καθημερινότητα. Τώρα καλείστε να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο, βγάζοντας την ευαίσθητη πτυχή σας. Φροντίστε να αφήνετε στους άλλους το περιθώριο να επεξεργάζονται τις θέσεις σας, για να καταλήγετε στα καλύτερα αποτελέσματα. Η περίοδος ευνοεί επίσης την εξομάλυνση διαφορών. Ξεχάστε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, εστιάστε μόνο στην εύρεση της χρυσής τομής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση παίρνει την ανιούσα. Αλλά φροντίστε να αξιοποιήσετε επιλεκτικά την εύνοια μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ώστε να εντοπίσετε το ταίρι που έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ίσως διστάζατε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Η ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να προβείτε ακόμα και σε δεσμεύσεις, αρκεί να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Απομακρυνθείτε από καθετί επιφανειακό, είναι καιρός να εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων. Ετοιμαστείτε για την επισημοποίηση κάποιων σχέσεων σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε υπογραφές ή να ξεδιαλύνετε διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Παράλληλα, πρέπει να απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment