PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα φροντίστε να επιδείξετε υπευθυνότητα και συνέπεια στις υποχρεώσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προκύψει με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή με το ταίρι σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές για αυτό και προσπαθείς να ισορροπήσεις και να επιβάλει στην αρμονία με κάθε τρόπο. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέζεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου προκαλώντας εσωτερική ένταση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες ή ανωτέρους τους στη δουλειά που καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην ξεφύγουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχολείσαι με ζητήματα της καθημερινότητας που πιθανά και απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται να έχεις επωμιστεί νέες αγγαρείες και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή στο άγχος γιατί μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές και τελικά σε ένταση με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος. Έντονος εκνευρισμός καθώς φαίνεται να μην θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε καταπιέζουν και οδηγούν στη ρουτίνα. Η νευρικότητα καραδοκεί, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που δημιουργούν θετική διάθεση ή ανάγκη και διασκέδαση. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σου. Έρχονται ανασφάλειες και απωθημένα στην επιφάνεια και το πιθανότερο είναι να χαλάσουν τη διάθεση σου. Προσπάθησε να περιορίσεις σκηνές και καυγάδες που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο καθώς φαίνεται να είναι αυτά που θέλεις να είναι κοντά σου λόγω της ζεστασιάς και της ασφάλειας που νιώθεις μαζί τους. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο. Κόντρες και αντιπαραθέσεις πού καλό είναι να περιορίσεις για να μην επηρεάσουν αρνητικά τόσο τις οικογενειακές σχέσεις όσο και την προσωπική σου ζωή προκαλώντας μη διαχειρίσιμη ένταση.

ΛΕΩΝ

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους και να ακούσεις την άποψή τους σε θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή σε πιθανές φήμες και σχόλια που τελικά δεν θα είναι αληθή και μπορεί να σε εκθέσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα της καθημερινότητας που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να μείνεις μακριά από όποια διασκέδαση ή συνάντηση σε ευχαριστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πιθανό είναι να υπάρξουν έξοδα καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή ή να ασχοληθείς με λογαριασμούς που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί στις συναλλαγές σου με τα πρόσωπα πιθανά συζητάς για νέα οικονομικά σχέδια που έχεις ή να δημιουργήσει έντονη νευρικότητα που θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και θα προκαλέσει ανασφάλεια στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου τόσο στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι όσο και σε ότι αφορά η σχέση σου και που θέλεις να οδηγηθεί. Καλά θα κάνεις να αφήσεις τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό στην άκρη γιατί είναι αυτά που τελικά θα δημιουργήσουν συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα. Προβλήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να προέρχονται από την οικογένεια, κράτησε την ψυχραιμία σου και διαχειρίσου κάθε κατάσταση με ωριμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσεις να ισορροπήσεις στην καθημερινότητα γιατί μπορεί να προκύψουν λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να ξεσπάσει σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για καταστάσεις που εκκρεμούν και τελικά σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Η τέχνη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την απαραίτητη ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρώνεσαι στο να εκθέσεις ιδέες και σκέψεις που μπορεί να έχεις σε φιλικά πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν κοινοί στόχοι μπορούν να σας εκφράζουν όλους. Είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεται σε ομαδικό πνεύμα καθώς έτσι αποδίδεις καλύτερα και μπορείς να δώσεις τα μέγιστα σε ότι σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικές διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα που καλό είναι να διευθετήσεις ή πιθανά να φέρει έντονες ανασφάλειες και ανάγκη επιβολής που τελικά θα ενοχλήσει τους γύρω σου και θα δημιουργήσει συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχολείσαι με επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αναλάβει ή επιπλέον ευθύνες σε βοηθούν να δείξεις τις προσωπικές του δυνατότητες όμως παράλληλα σου δημιουργούν έντονο άγχος για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην ένταση να οδηγήσει σε κόντρες με τους ανωτέρους σου που δεν θα σε βοηθήσουν. Σου δίνει τον εκνευρισμό και την ανάγκη να επιβάλει στους δικούς σου όρους. Αυτό να είσαι βέβαιος θα ενοχλήσει για αυτό φρόντισε να το περιορίσεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα επιμόρφωσης και θέματα νομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι προσκλήσεις από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να είναι πολλές και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία ευχάριστη βραδιά διασκέδασης και συζητήσεων. Ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο μου χαλάνε την αισιόδοξη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις της παρέας που θα βρεθείς που καλό είναι να αποφύγεις.

ΙΧΘΥΕΣ.

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, πιθανά ακόμα και με επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα και θέλεις να επικεντρωθείς. Το πάθος στη σχέση σου είναι τα ύψη καθώς θέλεις να γίνεις ένα με το ταίρι σου, προσοχή στη ζήλια που μόνο προβλήματα θα δημιουργηθούν στη σχέση. Έντονη επιθυμία ανεξαρτησίας που τελικά λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου και η νευρικότητα επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment