PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα Αν πρέπει να δοθεί ένας χαρακτηρισμός, θα είναι «επιδέξια».

ΚΡΙΟΣ

Είστε μπροστά σε μια πληθώρα ευκαιριών, αλλά η κούραση που νιώθετε, μπορεί να γίνει αιτία να ξεγλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας. Για να καταφέρετε να τις αδράξετε, είναι άμεση ανάγκη να ξεκουραστείτε. Έτσι θα είστε σε θέση να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να θέσετε πιο αποδοτικές προτεραιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας είναι στα ύψη και υπάρχει καλός λόγος, αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες. Ξεπεράσετε τους όποιους δισταγμούς σας και πορευτείτε προς την κατεύθυνση υλοποίησης των ονείρων σας. Κλείστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και περάστε σε δημιουργικά εγχειρήματα. Μην χρονοτριβήσετε με αχρείαστες λεπτομέρειες ούτε να δραματοποιείτε το καθετί, ο δρόμος σας είναι διάπλατα ανοικτός και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται ότι έχετε κάποιες αμφιβολίες και αυτές θα σας ωθήσουν να δείτε υπό διαφορετικό πρίσμα, πολλά πρόσωπα και καταστάσεις της ζωής σας. Τώρα θα αντιληφθείτε ότι κάποια άτομα δεν άξιζαν την τυφλή εμπιστοσύνη που τους είχατε. Μήπως είναι καιρός να απομακρύνετε κάποιες αδύναμες ή αδιάφορες σχέσεις σας; Μην υποτιμήσετε το κριτήριο και το ένστικτό σας. Είναι τα πιο αξιόπιστα εργαλεία σας, για να εξελιχθείτε μέσα από το μονοπάτι της ωρίμανσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια θέματα που έχετε ξεχάσει ή είχατε κρύψει κάτω από το χαλί, τώρα θα βγουν ξανά στην επιφάνεια. Αλλά μην θορυβηθείτε, γιατί πρόκειται για μια ευχάριστη έκπληξη. Οι εξελίξεις που έπονται θα βοηθήσουν να βγείτε από την στασιμότητα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Προχωρήστε μπροστά, με όπλα τη δύναμη και την αισιοδοξία σας. Να είστε τολμηροί και να έχετε πίστη.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η στιγμή να πείσετε τον εαυτό σας να μπει στη δράση. Με απλά λόγια, σταματήστε να μιλάτε για όσα μπορείτε να κάνετε και αρχίστε να τα υλοποιείτε. Η εύνοια των άστρων είναι στο πλευρό σας και δεν θα υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πορεία σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για συμπτώσεις ή για τη μοίρα, σημασία έχει να αδράξετε όσες ευκαιρίες σας προσεγγίσουν. Όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα κεντρίζουν την ταχύτητα και την αποδοτικότητά σας. Βρείτε διέξοδο για την ενέργεια που σας κατακλύσει, γιατί η δημιουργικότητα διατηρείται μόνο όταν την διοχετεύετε σε καινοτομίες. Οι εξελίξεις θα τρέχουν κι εσείς μπορείτε να σημειώσετε πολλές επιτυχίες, το μόνο που πρέπει να αποφύγετε, είναι τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να μην κυλούν όλα όπως θα θέλατε, αλλά αυτό δεν πρέπει να ρίχνει τη διάθεση και την ενέργειά σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην δίνετε σημασία στις αντιξοότητες της ατμόσφαιρας. Κατανοήστε τι επηρεάζει πραγματικά τη ζωή σας και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Όσο διατηρείτε τον έλεγχο των πραγμάτων και των αντιδράσεών σας, θα συνεχίσετε να εξελίσσεστε. Εξάλλου, οι δυσκολίες είναι αυτές που σας έχουν κάνει πιο δυνατούς ως τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνιες προβληματικές καταστάσεις θα αρχίσουν πλέον να αποκτούν διαύγεια. Επιτέλους θα καταφέρετε να προχωρήσετε, με δημιουργικές λύσεις και συνετή σκέψη. Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε στο εξής, έχει τη δυναμική να εξαλείψει κάθε δυσχέρεια στο μέλλον. Παραμείνετε εστιασμένοι, γιατί ο χρόνος μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Ξεκινήστε και όλα θα έχουν αίσια έκβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο προνοητικός σχεδιασμός είναι το παν. Δεν πρέπει να χάνετε την υπομονή ή τον έλεγχο των καταστάσεων με κάθε μικρή δυσχέρεια. Ακόμα κι αν κληθείτε να χειριστείτε απρόσμενες κρίσεις, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στον στόχο. Μόνο με θετική οπτική θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν στον δρόμο σας. Είναι γεγονός ότι επικρατεί κάποιος ανταγωνισμός, που δεν πρέπει να αφήσετε να φτάσει σε επίπεδα σύγκρουσης. Φροντίστε να ανακόψετε τη φόρα σας, για να μην ρισκάρετε μια φιλία ή τη σχέση σας. Η οργάνωση είναι το κλειδί σας για να ανοίξετε την πόρτα ενός λαμπρού μέλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι απαραίτητο να βάλετε σε σειρά όλες τις υποθέσεις σας. Δεν πρέπει να σας καταβάλουν όσα έχουν τη δυναμική να σας εκνευρίζουν. Αν παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές, όλα θα αποκτήσουν περισσότερη διαύγεια. Θα αρχίσετε να βλέπετε εξέλιξη στην πορεία και τα σχέδιά σας, μόλις αναθεωρήσετε τη στρατηγική σας. Σύντομα θα καταλήξετε ποιοι είναι σύμμαχοι και με ποιους χάνετε μόνο τον χρόνο και την ενέργειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε στρατηγική. Μόνο μην δράσετε παρορμητικά και οδηγηθείτε σε λάθη, αν διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, θα καταφέρετε να βάλετε προτεραιότητες στα ζητούμενα και τις ανάγκες σας. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε, για να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment