PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα απαιτεί από εσάς περισσότερη ωριμότητα. Είναι καιρός να προσεγγίσετε πιο υπεύθυνα όλους τους τομείς, προκειμένου να προοδεύσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Υιοθετήστε αυτό το σκεπτικό στην καθημερινότητα, παραμένοντας αισιόδοξοι. Έχετε τα φόντα να πετύχετε όσα βάλετε στο μυαλό σας, γι’ αυτό δείξτε επιμονή και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πολύ αίσιο σκηνικό στήνουν τα άστρα για εσάς. Νιώθετε να είστε στην κορυφή του κόσμου και η διάθεσή σας είναι θετική. Οι επαγγελματικές επιτυχίες σας συνοδεύονται από αναγνώριση, απ’ όλο το φάσμα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Οι στόχοι σας εκπληρώνονται και παίρνετε βαθιές ανάσες ανακούφισης. Αξιοποιήστε αυτή την πιο χαλαρή περίοδο για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείτε εδώ και καιρό να προχωρήσετε κάποιες υποθέσεις σας, αλλά φαίνεται ότι οι συγκυρίες δεν προχωρούν με τη μορφή που θα θέλατε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει η απογοήτευση, γιατί θα πάει χαμένος ο μέχρι τώρα κόπος σας. Συνεχίστε να ανασυντάσσετε τις δυνάμεις και τις κινήσεις σας, στήνοντας ένα αποδοτικό πρόγραμμα για όσα έχετε στο μυαλό σας. Μπορείτε να προσπεράσετε αυτή τη δυσχερή φάση και να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα που λαχταράτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο. Οι προοπτικές τους μπορούν να πάρουν αίσια τροπή, αρκεί εσείς να αλλάξετε στάση απέναντί τους. Αυτή είναι η καίρια στιγμή να κινηθείτε πιο διπλωματικά, προκειμένου να εξομαλύνετε τις όποιες εντάσεις. Έτσι θα φτάσετε να κατακτήσετε την ηρεμία της ψυχής σας που αποζητάτε.

ΛΕΩΝ

Οπλιστείτε με λογική και ατσάλινη υπομονή. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διαχειριστείτε κάποιες προκλήσεις που σας προσεγγίζουν. Για να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, χρειάζεται να προσαρμόζεστε γρήγορα στις εναλλαγές της ατμόσφαιρας. Έτσι θα παραμείνετε εστιασμένοι στην πορεία σας, θα βρείτε έναν πιο χαλαρό και αποδοτικό ρυθμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια πράγματα να μην κυλούν με τον τρόπο που είχατε σχεδιάσει. Για να μην βγείτε από την πορεία σας, μην επιστρέψετε στις απρόβλεπτες εξελίξεις να σας πανικοβάλουν. Το πιο συνετό είναι να προσαρμόζεστε γρήγορα στις αλλαγές και να διαμορφώνετε ανάλογα το πρόγραμμά σας. Φροντίστε να είστε δεκτικοί σε εναλλακτικές διαδρομές, για να μην σας πιάσει τίποτα απροετοίμαστους.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μπροστά σας πολλά ανοικτά μέτωπα. Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σωρεύονται γρήγορα, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση και να θέτετε προτεραιότητες. Το ευχάριστο στοιχείο είναι ότι έχετε τον δυναμισμό να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Με αποφασιστικότητα και επιμονή, θα βγείτε νικητές και ανακουφισμένοι από αυτή τη φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια οικογενειακά θέματα θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας. Είναι απαραίτητο να χειριστείτε συγκεκριμένα προβλήματα που έχετε αφήσει να βαλτώσουν, πρέπει να κλείσετε αυτά τα δυσχερή κεφάλαια, για να επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κάποιες «αλήθειες» που θα σας πιάσουν εξ απροόπτου. Παραμείνετε ψύχραιμοι και χειριστείτε τις ρεαλιστικά. Και στο εξής αποφύγετε να είστε τόσο ευκολόπιστοι με όσους σας προσεγγίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται ότι κάποιες συγκυρίες δυσκολεύουν το να βάλετε τα θέματά σας σε σειρά, αλλά αν εκνευρίζεστε και απογοητεύεστε, δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Προτιμήστε να δείτε ποιες διορθωτικές κινήσεις μπορείτε να κάνετε, ώστε να χειριστείτε ακόμα και τις πιο απρόβλεπτες εξελίξεις. Σύντομα θα βγείτε από αυτή τη δύσκολη φάση, λαμβάνοντας αμέριστη αναγνώριση και σεβασμό από τον περίγυρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να κλείσετε δια παντός την πόρτα στο παρελθόν. Όσο συνεχίζετε να αναλώνεστε εκεί, δεν πρόκειται να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Αρχίστε να στρέφετε την προσοχή σας στο μέλλον, βάζοντας προτεραιότητες και αποβάλλοντας κάθε αρνητισμό. Μόνο έτσι θα αλλάξετε οπτική για τα πράγματα και θα σημειώσετε την επιθυμητή πρόοδο. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας θα ανορθώνονται όλο και περισσότερο στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνετε σε μια ιδιόμορφη φάση όσον αφορά την καθημερινότητά σας, κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός πορείας και προγράμματος. Επειδή το κλίμα είναι αρνητικό, αποφύγετε τώρα τις πολλές συζητήσεις που μόνο σε διαφωνίες θα καταλήξουν. Η όλη ατμόσφαιρα επιφέρει ένταση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό εναπόκειται σ’ εσάς να επιστρέψετε στην επιθυμητή ισορροπία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπαίνετε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική και εποικοδομητική φάση. Τώρα μπορείτε να διορθώσετε ακόμα και προβληματικές καταστάσεις που δημιουργούν πίεση και σύγχυση στην καθημερινότητά σας. Μόλις βρείτε την επιθυμητή ισορροπία, κάντε ένα διάλειμμα για να αποτιμήσετε την πορεία σας. Παράλληλα, βοηθήστε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας με δυσχέρειες που δεν μπορούν να χειριστούν μόνοι τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment