PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3


Πέντε νέες ταινίες και μία επανέκδοση βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το δραματικό «Μάμα Γκλόρια», ενώ στα αξιοσημείωτα η επανέκδοση της επικής βιογραφίας του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι «Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας».

«Μάμα Γκλόρια»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2023. Η εξάχρονη Κλεό αγαπά την νταντά της, την Γκλόρια, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όταν η γυναίκα γυρίζει πίσω στην πατρίδα της, το Πράσινο Ακρωτήρι, η Κλεό θα την επισκεφτεί για να περάσουν μαζί ένα τελευταίο καλοκαίρι που θα τις αλλάξει και τις δυο.

Σκηνοθεσία: Μαρί Αματσουκελί
Πρωταγωνιστούν: Λουίζ Μορό-Πανζανί, Ιλσα Μορένο Ζέγκο, Αρνό Ρεμποτίνι

«Κάποια Μέρα θα Πούμε τα Πάντα ο Ένας στον Άλλον»

Αισθηματικό δράμα, γερμανικής παραγωγής του 2023. Καλοκαίρι του 1990, στην ύπαιθρο των συνόρων ανάμεσα στην Ανατολική και τη Δυτική Γερμανία, οι οποίες πια ετοιμάζονται για την ένωση μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Η 19χρονη Μαρία ζει μια καλή ζωή, με την οικογένεια του φίλου της. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει έναν αρκετά μεγαλύτερο άντρα, έναν μοναχικό και με κακή φήμη αγρότη, που θα ανάψει τη φλόγα του έρωτα.

Σκηνοθεσία: Έμιλι Ατέφ
Πρωταγωνιστούν: Μαρλέν Μπάροου, Φέλιξ Κρέμερ, Γκέρντις Τρίμπελ, Κρίστιαν Έρντμαν, Κριστίν Σορν

«Τράνζιτ»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2023. Μετά το δυσεπίλυτο αίνιγμα του θανάτου τους, Πατέρας και Γιος ξανασμίγουν στο Τράνζιτ, έναν άνυδρο και έρημο μη τόπο, ένα φαντασιακό επέκεινα που ελέγχεται από αφηρημένες μαθηματικές αρχές και όπου οι νεκροί καλούνται να αποφασίσουν: να αποδεχτούν τη διαδικασία αποϋλοποίησής τους ή να παραμείνουν σε απροσδιοριστία για πάντα. Εδώ, οι αναμνήσεις του Πατέρα μπερδεύονται με αυτές του Γιου, αναζωπυρώνοντας παλιές συγκρούσεις. Προσπαθώντας να ρίξει φως σε όσα οδήγησαν στον θάνατό του, ο Πατέρας βασίζεται στις γνώσεις του στα μαθηματικά για να ακολουθήσει μια τρελή ιδέα: να επιστρέψει στη ζωή.

Σκηνοθεσία: Κάρολος Ζωναράς
Πρωταγωνιστούν: Παντελής Δεντάκης, Μαρία Κουμπάνη, Γρηγόρης Γαλάτης, Δημήτρης Πουλικάκος, Τάκης Σακελλαρίου, Τζέο Πακίτσας

«Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη»

Οικογενειακή κωμική περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής του 2024. Η Ντίβα είναι μία γάτα influencer, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θέλει το ρουμπίνι.

Σκηνοθεσία: Ριμ Κερισί
Πρωταγωνιστούν: Φρανκ Ντιμπόσκ, Ριμ Κερισί, Φιλίπ Λασό

«Ένας Φανταστικός Φίλος»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Η Τζέσικα επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στο πατρικό της μαζί με το σύζυγό της και τις δύο θετές κόρες της. Εκεί, η μικρότερη ανακαλύπτει ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο γίνεται ο φανταστικός της φίλος, που θα την παρασύρει σε ολοένα και πιο επικίνδυνα παιχνίδια.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Γουάτλοου
Πρωταγωνιστούν: ΝτεΓουάντα Γουάιζ, Τομ Πέιν, Μπέτι Μπάκλεϊ

Επανέκδοση:

«Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας»

Ιστορική ταινία, αγγλικής και ιταλικής παραγωγής του 1987. Το 1950, ο Που-Γι συλλαμβάνεται από τον Κόκκινο Στρατό. Μέσα από τη φυλακή, «επιστρέφει» στα παιδικά του χρόνια, όταν σε ηλικία τριών ετών ανέβηκε στον αυτοκρατορικό θρόνο της Κίνας.

Σκηνοθεσία: Μπερνάρντο Μπερτολούτσι
Πρωταγωνιστούν: Ρουίτσι Σακαμότο, Τζον Λον, Πίτερ Ο’Τουλ, Τζόαν Τσεν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 7/3-13/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment