PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας «Rust»


Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε η υπεύθυνη υπάλληλος για τα όπλα στην ταινία «Rust» Χάνα Γκουτιέρες Ριντ.

Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ κρίθηκε εχθές ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς έβαλε αληθινές σφαίρες στο όπλο με το οποίο ο Άλεκ Μπάλντουιν τραυμάτισε θανάσιμα στα γυρίσματα του «Rust» την Χαλίνα Χάτσινς. Οι ένορκοι ανακοίνωσαν την ετυμηγορία τους μετά από τρεις ώρες διαβουλεύσεων και μετά από δύο εβδομάδες καταθέσεων σχετικά με τα κενά ασφαλείας στα γυρίσματα.

Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης μέχρι και 18 μηνών. Μετά την ανακοίνωση της ποινής της, οι εισαγγελείς ζήτησαν να τεθεί υπό κράτηση με τους δικηγόρους της να απαντούν πως θα ασκήσουν έφεση. Υπενθυμίζεται πως ο Άλεκ Μπάλντουιν αντιμετωπίζει εξίσου την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, με τη δίκη του να είναι προγραμματισμένη τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες σε βίντεο που προβλήθηκε στη δίκη, ο Άλεκ Μπάλντουιν φαίνεται σε πλάνα να κουνά και να παίζει με το όπλο του, φωνάζοντας να το ξαναγεμίσουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει επανειλημμένα πως πίστευε πως ήταν άσφαιρο.

Πώς συνέβη το δυστύχημα στην ταινία «Rust»

Το 2021 κοντά στο Σαντα Φε πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν. Το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε με τον ίδιο να υποστηρίζει πως πίστευε ότι το όπλο ήταν άσφαιρο. Δήλωσε αθώος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου σε δίκη που θα γίνει τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Leave a Comment