PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανοίγει ο δρόμος για να διαλυθεί η σκοτεινή πλευρά των σκέψεων.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν σαν σχολικό εγχειρίδιο. Τα ερωτικά σου κινούνται σε σταθερούς ρυθμούς και τα οικονομικά σου είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Μείνε ψύχραιμος και κατάπιε τυχόν αισθήματα ερεθισμού. Αυτή η τάση πρέπει να συνεχιστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι στο σωστό δρόμο κι αν συνεχίσεις αναμφίβολα θα φτάσεις εκεί που θέλεις. Όμως ζούμε σε ανταγωνιστικούς καιρούς και υπάρχει περίπτωση, όσοι λένε ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, στην πραγματικότητα μάλλον σαμποτάρουν τα σχέδιά σου. Μην δώσεις λοιπόν σε κανέναν την ευκαιρία να ανακατευτεί στα σχέδιά σου και να σε βγάλει εκτός πορείας. Διατήρησε τα ιδανικά σου και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να βρεθείς κάτω από πίεση σήμερα καθώς διάφορα οικογενειακά θέματα μπορεί να σε απογοητεύσουν. Συγκεκριμένα, οι διαφωνίες και οι εντάσεις με μέλη της οικογένειας θα σε δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Με κάθε κόστος, φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος στις επικοινωνίες σου για να μην μπερδέψεις περισσότερο τις υποθέσεις. Διαφορετικά θα προσγειωθείς σε ταραγμένα νερά. Τα ψέματα και οι υπεκφυγές από την πλευρά σου, θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια μέρα για ρίσκα και τολμηρές κινήσεις. Αν και ίσως σε δυσκολέψει σε κάποιες φάσεις, στο τέλος θα ωφεληθείς από τις κινήσεις που θα κάνεις. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να μην επηρεάζεσαι από μικροανησυχίες.

ΛΕΩΝ

Οι υψηλές πιέσεις των τελευταίων μηνών σε έχουν επιβαρύνει, εξαντλώντας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική σου αντοχή. Προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Φρόντισε να μην το παρακάνεις και μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των στενών σου φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι λίγο συναισθηματικός σήμερα κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε πολλά λάθη. Αν δεν δείξεις αυτοσυγκράτηση, διατρέχεις τον κίνδυνο να κυριευτείς από αμφιβολίες και ανασφάλειες και να χάσεις εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης. Προσπάθησε να κρατήσεις και τα δύο πόδια σταθερά στο έδαφος και χρησιμοποίησε λογική και σύνεση, για να αποφύγεις πιθανά λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καλή μέρα για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου γι’ αυτό κανόνισε κάτι ξεχωριστό για τους δυο σας. Μετά από τη σκληρή δουλειά που έχεις καταβάλλει, η καριέρα σου κινείται επιτέλους σε πιο σταθερούς ρυθμούς. Υπάρχουν όμως ορισμένες περίεργες καταστάσεις που είναι σίγουρο πως θα σε προβληματίσουν σήμερα. Αν παραμείνεις ήρεμος και συγκεντρωμένος, θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Τα αστέρια θα το φροντίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για λίγη ενδοσκόπηση σήμερα. Έχεις καταφέρει επιτέλους να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Θα κάνεις πράγματα χαλαρωτικά και θα τον φροντίσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανανεώσεις επίσης την εμφάνισή σου και να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου. Το χρειάζεσαι πραγματικά και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά, λόγω κάποιων λαθών που έκανες νωρίτερα φέτος. Όμως η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή αυτή τη στιγμή και νιώθεις ιδιαίτερα θετικός απέναντι σε ανθρώπους και γεγονότα. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να συνέλθεις οικονομικά και όχι μόνο. Θα σε βοηθήσει επίσης να πετύχεις και ό,τι άλλο βάλεις στο μυαλό σου αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις μια ανατρεπτική, επαναστατική διάθεση σήμερα κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσής σου. Θα δεις τα πάντα να ξετυλίγονται χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αφήσεις τις επιφυλάξεις σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και ενεργήσεις χωρίς να σκεφτείς κάτι καλά. Μην βιαστείς και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς επιτέλους να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου σήμερα. Είσαι επιτέλους απαλλαγμένος από αμφιβολίες και αναστολές και μπορείς να προχωρήσεις σε νέα και φιλόδοξα σχέδια. Προσπάθησε να παραμείνεις θετικός ό,τι κι αν συμβεί, ακόμα και μπροστά στα προβλήματα. Και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι εσωστρεφής σήμερα και μπορεί να νιώθεις απογοητευμένος από διάφορους ανθρώπους και περιστάσεις. Ωστόσο, τα προβλήματά σου είναι κυρίως φανταστικά. Φαίνεται να πιστεύεις ότι δεν έχει νόημα ό,τι κι αν κάνεις, γιατί κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για σένα. Λοιπόν, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Προσπάθησε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να ηρεμήσεις. Αυτό θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις πιο αντικειμενική αντίληψη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment