PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ανάγκη για ψυχολογική τόνωση, για συναισθηματική χαλάρωση.

ΚΡΙΟΣ

Είστε μπροστά σε ένα δίλημμα. Θα στραφείτε στις δικές σας ανάγκες ή θα θυσιάσετε κάποιες για το καλό της ομάδας; Πρέπει να θέσετε προτεραιότητες, συνδυάζοντας και τα δύο. Να κάνετε συμβιβασμούς αλλά χωρίς να ξεπεράσετε τις χρυσές τομές, δεν θέλετε να μετανιώσετε αργότερα, που δεν ασχοληθήκατε με θέματα ουσίας για εσάς. Η ισορροπία ανάμεσα στην αποφασιστικότητα και την ελαστικότητα, θα εκτιμηθεί δεόντως και από τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενθουσιώδης ατμόσφαιρα επικρατεί στην καριέρα σας. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ακόμη και οι ανερχόμενοι αστέρες χρειάζονται ανάπαυλες χαλάρωσης. Δώστε επιπλέον χρόνο στην οικογένεια, το σπιτικό και τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν οι συνήθως οργανωμένοι χώροι σας είναι ακατάστατοι ή κουράζεστε υπερβολικά, έχετε άμεση ανάγκη για ανανέωση. Έτσι θα αποδώσετε και περισσότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείτε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Ερευνήστε διεξοδικά τα στοιχεία σας, πριν κάνετε μεγαλεπήβολες ανακοινώσεις ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Όσο θαυμάσιο κι αν φαντάζει κάτι, δεν είναι πάντα όπως φαίνεται. Καλύτερα να θέσετε όλα τα απαραίτητα ερωτήματα και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, για να αποφύγετε απογοητεύσεις εκ των υστέρων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή! Χρειάζεστε συνετές προσεγγίσεις και όχι εμμονές, για να μην παγιδευτείτε σε αχρείαστες λεπτομέρειες. Αφήστε τους ανταγωνισμούς και τις προκλήσεις, ασχοληθείτε με όσα σας διατηρούν προσγειωμένους. Η σύμπραξη με άτομα που σας ηρεμούν, θα αποφέρει περισσότερα οφέλη μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι. Ακόμα κι αν φαντάζει πιο εύκολο να κινηθείτε αυτόνομα, γιατί να χάσετε την ευεργετική συμβολή των δικών σας ανθρώπων; Ξεκαθαρίστε ποιους εμπιστεύεστε απόλυτα και προσεγγίστε τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τα επιπλέον μάτια θα εντοπίσουν σημεία που μπορεί να σας διέφυγαν. Το βέβαιο είναι ότι αξίζει να ακούσετε και τις δικές τους συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως δεν καταλήγετε προς τα πού θέλετε να στραφείτε. Μην χάνετε χρόνο θέλοντας να επιλύσετε λάθη ή παραλείψεις άλλων, ό,τι δεν είναι δική σας ευθύνη, δεν πρέπει να απασχολήσει την υπερβολική διάθεσή σας για προσφορά. Καλύτερα να απομακρυνθείτε, πριν πιεστείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Παρά τη γενναιοδωρία σας, τώρα πρέπει να εστιάσετε μόνο σε αυτά που σας αφορούν.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε μακριά από κάθε είδους δράμα. Πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται, μιας και σας αρέσει να εμπλέκεστε σε «αναμπουμπούλες». Μπορείτε να ασχολείστε μέχρι του σημείου που σας διασκεδάζει κάτι, χωρίς να σας εκτρέπει από στόχους και ευθύνες; Καλό θα είναι να θέσετε όρια σε εσάς επί του παρόντος, προκειμένου να διατηρήσετε τη συνέπεια και την ακεραιότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εξισορρόπηση της προσωπικής με την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να αποδειχθεί δόλια, αλλά πρέπει να την βρείτε. Όσο κι αν θα θέλατε να μην εργαστείτε τώρα, δεν πρέπει να χάσετε κάποιες σημαντικές επαφές για την καριέρα σας. Μπορείτε να δουλέψετε και να διασκεδάσετε εξίσου έντονα, θέτοντας χρονικά όρια για τον κάθε τομέα. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην δώσετε περισσότερες υποσχέσεις απ’ όσες μπορείτε να τηρήσετε. Κάθε διάθεση να φανείτε ευγενείς, θα έχει αρνητική επίπτωση στις αντοχές και την ψυχολογία σας. Καλύτερα να προτιμήσετε την ειλικρίνεια και να δηλώσετε ότι θέλετε χρόνο για τα δικά σας ζητούμενα. Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει την παρόρμησή σας για περιπέτεια, ας το κάνει. Αλλά ξεκαθαρίστε ότι ο καθένας υπεύθυνος για τη δική του διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ισορροπήστε τη λογική με τις υλιστικές σας ανάγκες. Πρέπει να κρατήσετε κλειστό το πορτοφόλι σας, παρά την παρόρμηση να αποκτάτε όλο περισσότερα «όμορφα» πράγματα. Το πλανητικό περιβάλλον θα σας βάλει πειρασμούς για αχρείαστες δαπάνες, αλλά μην γίνετε δέσμιοί τους, δείτε ρεαλιστικά τον προϋπολογισμό σας. Όσο καλά κι αν είναι τα νέα αποκτήματα, δεν θα σας χαρίσουν ευτυχία με διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο πολλές είναι οι πραγματικές υποχρεώσεις σας; Όσο πολυπράγμονες κι αν θέλετε να είστε, μην περιορίζετε την προσωπική σας ζωή και τον ιδιωτικό σας χρόνο, κάντε επανασυνδέσεις και μπορεί να καταλήξετε με έναν απρόσμενο σύμμαχο, που θα διανθίσει τις περιπέτειες και θα αυξήσει τις προοπτικές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ώρα να προσγειωθείτε, επειδή έχετε παρασυρθεί από το συναίσθημα, είναι καιρός να ζητήσετε την απαραίτητη βοήθεια. Όσο κι αν απολαμβάνετε την ευαισθησία σας, πρέπει να επιστρέψετε στον ρεαλισμό. Ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες των θεμάτων σας, για να μην δείτε να καταρρέουν οι σοβαρές υποχρεώσεις σας. Ισορροπήστε τα καθήκοντα με την ξεκούραση σας, για να μην εξουθενώνεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment