PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν θα βοηθήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει εντελώς μόνος, ούτε καν εσείς, με την τόσο αυτάρκη ιδιοσυγκρασία. Είναι η ιδανική στιγμή να επιθεωρήσετε τις ομάδες σας. Ποιοι σε αυτές παράσχουν έργο και έμπνευση, όπως και ποιοι αναχαιτίζουν τη συνολική σας πρόοδο. Η αφοσίωση πρέπει να κερδίζεται με τον χρόνο, δεν αρκεί η προϊστορία με κάποιον για να συμπράττετε. Ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας, για να προχωρήσετε αμφότερες οι πλευρές τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στοχεύστε και θα πετύχετε. Τώρα είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα πραγματικά σας ζητούμενα, για να έχετε γνώμονα μέτρησης και της επιτυχίας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες που έχετε την επιρροή αυτών των σεληνιακών ακτίνων, εστιάστε στις μακροπρόθεσμες επιθυμίες σας. Έτσι θα οραματιστείτε πού θέλετε να είστε σε έξι μήνες από τώρα. Όταν στήσετε αυτή την εικόνα, θα κάνετε και τα πρώτα βήματα προς υλοποίηση των ονείρων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανενός άλλου η οπτική ή αντοχή δεν αποτελεί υπόδειγμα για εσάς, έχετε μια σπάνια ευκαιρία ενδυνάμωσης για να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Τι θεωρείτε πιο σημαντικό, για να το υλοποιήσετε τώρα ή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες; Δεν έχει σημασία αν αφορά την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, αναζητήστε τα εργαλεία πραγμάτωσής του ακόμα και μέσω διαδικτύου. Κάντε την έρευνά σας και πάρτε θέση στη γραμμή εκκίνησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θωρακιστείτε, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μια σχέση σας στο επόμενο στάδιο; Τα ζευγάρια θα νιώσουν έτοιμα για αυτό το βήμα, μετά από μια ειλικρινή συζήτηση, μόνο να την κάνετε διακριτικά και ευγενικά. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως βρείτε το ταίρι σας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται, για να αντιληφθεί το σύμπαν και εσείς, ότι το θέλετε πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε να φλέγεται η ανάγκη σας για αφοσίωση. Το ρομάντζο θα είναι πιο έντονο και μπορεί να σας οδηγήσει στο ιδανικό ταίρι. Οι αδέσμευτοι πρέπει να έρθετε σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους, ακόμα και έξω από τους συνήθεις κύκλους σας, διαδικτυακούς και μη. Αυτό το καινούργιο φεγγάρι ευνοεί επίσης τις επιχειρηματικές συμφωνίες και τις δημιουργικές συμπράξεις. Κάθε είδους τίμια προσέγγιση και επικοινωνία αποκτά βαρύτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρτε πρωτοβουλίες. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να υιοθετήσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, που θα βελτιώσει συνολικά τη ζωή σας. Αλλά δεν χρειάζεται να πιεστείτε, έχετε δύο εβδομάδες καιρό για να οργανωθείτε. Στήστε ρεαλιστικούς στόχους και χρονοδιαγράμματα, με σταδιακή πρόοδο στις αλλαγές που απαιτούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η γοητεία σας εκτοξεύεται αισθητά. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε την ώθησή σας και προσεγγίστε τους κύκλους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αφήστε το πάθος σας να αναδυθεί και θα έλξει πολλά ενδιαφέροντα άτομα. Επίσης, θα τώρα θα σας επισκεφθεί η έμπνευση για κάθε δημιουργικό εγχείρημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να εστιάσετε στον εσώτερο κύκλο σας, όσα «ενδιαφέροντα» κι αν έχετε ή λαμβάνετε και έξω από αυτόν. Η ανάγκη σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι να περάσετε χρόνο εντός, με έμφαση στη μαγειρική και την ζαχαροπλαστική ή τη διακόσμηση. Καλέστε τους κοντινούς σας ανθρώπους και περιποιηθείτε τους, πάντα τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες και περιορισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμπνευσή σας επανέρχεται. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να απελευθερωθείτε από αδιέξοδα, να δοκιμάσετε νέα εγχειρήματα ή να βελτιώσετε το γνωστικό σας πεδίο. Σε θεωρητικό επίπεδο, αυτό το καινούργιο φεγγάρι θα τονώσει και την κοινωνική σας πλευρά, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσετε εντός του ισχύοντος περιοριστικού πλαισίου. Γίνετε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε υπό τις συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέστε ως αποστολή σας την οικονομική ευημερία. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε πολλές ευκαιρίες προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά αν θυμάστε ότι η τύχη δεν λειτουργεί αυτόνομα, πρέπει κι εσείς να δράσετε. Φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας ή την ανάγκη για μια επιπλέον εργασιακή απασχόληση. Είστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής προόδου, γι’ αυτό κινηθείτε άμεσα και στρατηγικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δική σας νέα χρονιά αρχίζει τώρα. Μην υποτιμήσετε τη δυναμική αυτής της ανανεωτικής ενέργειας για ξεκινήματα. Όσα ωθήσετε τώρα, θα τα δείτε να αποδίδουν μέχρι την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 23 Ιουλίου. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες οργανώστε και τελειοποιήστε τα σχέδιά σας, μπαίνετε σε πορεία υλοποίησης των πιο μεγαλεπήβολων ονείρων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας, μετά από τους έντονους ρυθμούς της τελευταίας περιόδου. Πρόκειται για μια ευπρόσδεκτη φάση ανακούφισης, προκειμένου να μελετήσετε τις ιδέες σας και να αναζητήσετε λύσεις. Αξιοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να διαλογιστείτε, να γράψετε ή να κάνετε πολλούς περιπάτους, είναι καιρός να κατασταλάξετε στο τι και ποιοι θα μείνουν στη ζωή σας ή όχι. Είναι το πρώτο βήμα, για να βιώσετε μια βαθιά και ουσιαστική επούλωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment