PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020


Καλό μήνα σε όλες και όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μπορεί να είναι η μέρα, που θα κατανοήσετε τι πραγματικά χρειάζεστε.

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχετε κανένα λόγο να είστε ταπεινοί με τα επιτεύγματά σας. Η σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει τους τελευταίους έξι μήνες, θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Γιατί να μην το γνωστοποιήσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν; Τις επόμενες δύο εβδομάδες ας αναλογιστείτε τη διαδρομή σας και μετά να θέσετε το ερώτημα, τι έπεται;

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την τάση να κρατάτε αιωνίως πράγματα και αναμνήσεις, αλλά φτάνει κάποια στιγμή που πρέπει να τα ξεφορτώνεστε και να αφήνετε το παρελθόν πίσω σας. Τώρα πρέπει να τραβήξετε το «τσιρότο» και να καλωσορίσετε την φρέσκια ενέργεια. Μπορεί να πονέσετε στιγμιαία, όμως στη συνέχεια θα περάσετε ανάλαφροι στο καινούργιο μονοπάτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φυσικά έχετε φίλους όπου Γης, αλλά μπορεί ακόμη να αναζητάτε τους πιο έμπιστους ανθρώπους για να δημιουργήσετε τον ιδανικό κύκλο. Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε καθώς θα διευρύνονται οι συμπράξεις σας. Παράλληλα, αξιοποιήσετε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της συγκυρίας για να αναβαθμίσετε τις συσκευές και τα διαδικτυακά σας εγχειρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για μεγάλους θριάμβους. Μην αρκείστε πλέον σε ημίμετρα, μια αλλαγή ή μια ευκαιρία θα σας παράσχει το κύρος και τα καθήκοντα που ονειρεύεστε. Μην πιεστείτε με τις λεπτομέρειες, μαθαίνετε γρήγορα και θα συντονιστείτε στη διαδρομή ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Και αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν αποκλείεται μια συναρπαστική πρόταση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια γίνεται το μόνο ζητούμενό σας. Απελευθερωθείτε από τους προσωπικούς σας περιορισμούς, αυτά που κρατάτε σας βλάπτουν περισσότερο από το να τα μοιραστείτε. Η κατανόηση και το θάρρος που σας χαρακτηρίζουν, θα φέρουν νέες εμπειρίες για να διευρύνετε το σκεπτικό σας. Ακούστε το ένστικτό σας, σπανίως λανθάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί μια σχέση να μετατραπεί αίφνης από γαλήνια σε συναρπαστική; Μπορεί, θα εμπνευστείτε να κάνετε τολμηρές κινήσεις σε αυτή την προσωπική επαφή, αλλά είστε πραγματικά έτοιμοι; Άπαξ και περάσετε αυτό το κατώφλι, θα είναι πολύ δύσκολο να υπαναχωρήσετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μια σεξουαλική έλξη θα εκτοξευτεί. Και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Φύγετε από τη θέση της άμυνας, είναι προσωπικό σας δικαίωμα να υποστηρίζετε όσα πιστεύετε, χωρίς να σκέφτεστε συνεχώς την αρμονία στην ατμόσφαιρα. Είναι η στιγμή να αποδεχθείτε καταστάσεις ή να αποχωρήσετε από αυτές, όμως δεν θα κάνετε άλλους συμβιβασμούς. Μόνο με αυτή την προσγείωση μπορείτε να χαράξετε και τα επόμενα βήματά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε στην ευημερία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Συνειδητοποιήστε ότι μόνο εσείς θα βάλετε σε σειρά τη ζωή σας, με ένα πλάνο υγιούς διαβίωσης. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για να βγείτε κερδισμένοι, από τη φθινοπωρινή αφθονία σε λαχανικά και φρούτα. Μόλις απομακρύνετε τους «πειρασμούς», θα δείτε εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό επιδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεται μια ανανέωση η εξωτερική σας εμφάνιση, είναι η ιδανική στιγμή να φροντίσετε τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα σας. Με τον έρωτα να πλανάται στον αέρα, θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας ή θα έρθουν καινούργια ενδιαφέροντα στον δρόμο σας και μην παραμερίσετε τη μούσα της έμπνευσης, που σας ψιθυρίζει δημιουργικές ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπιτικό σας και η εργασιακή καθημερινότητα γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα για να ρέει η θετική ενέργεια, ανανεώστε τους χώρους σας. Ειδικά αν τελευταία δουλεύατε ασταμάτητα, αυτό είναι έναυσμα για να επιστρέφετε νωρίτερα στην έδρα σας. Ελάτε πιο κοντά με τα άτομα του οικογενειακού κύκλου, αλλά δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τίποτα δεν σας συναρπάζει περισσότερο από μια εκτενή λίστα επαφών, αρκεί να τη συνθέτουν άνθρωποι τρυφεροί, χαρισματικοί και με καινοτόμες προθέσεις. Κάντε κινήσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με ομοϊδεάτες σας, αναδείξτε τη συνεργατική φύση σας με σχέδια που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως μια απλή συζήτηση να επιφέρει γρήγορα ένα ραντεβού.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάλτε σε προτεραιότητα την οικονομική σας ευμάρεια. Αν πιέζεστε οικονομικά ή δεν αξιοποιείτε τα ταλέντα σας, αρχίστε να στήνετε ένα μακρόπνοο σχέδιο. Αναβαθμίστε τα κοινωνικά σας δίκτυα, βελτιώστε το γνωστικό σας πεδίο, αναδιαμορφώστε τον προϋπολογισμό σας. Να είστε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε κάθε επαγγελματική ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Αν σφίξετε λίγο το ζωνάρι σας για τους επόμενους έξι μήνες, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας από τα κέρδη που θα λάβετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment