PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα όλα πορεύονται στη σωστή κατεύθυνση.

ΚΡΙΟΣ

Μοιράστε απλόχερα την αγάπη σας. Είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία να προσφέρετε με χαμόγελο, η καρδιά σας θα ανθίσει από την θετική ανταπόκριση που θα έχετε. Αναζητήστε τρόπους να επιλύσετε πιθανές παρεξηγήσεις αλλά να ενισχύσετε την έννοια της ηθικής συμπεριφοράς. Όχι μόνο θα νιώσετε εσείς καλά, θα γίνετε και παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους κύκλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνετε ταξιδιωτικά όνειρα παρά τους επιβεβλημένους περιορισμούς; Πολύ καλά κάνετε, καθώς έχουν τη δυναμική να πραγματωθούν και να είναι επικά. Η ανάγκη σας για περιπλάνηση μπορεί να πάρει και ρομαντική τροπή. Αν δεν ενδώσετε σε μια πολυτελή αγορά, μια απλή βόλτα στην αγορά ίσως καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξετε ταχυδρομικό κώδικα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ανάγκη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είχατε μια αντιπαράθεση με ένα δικό σας άτομο, θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε πλέον κακία. Κάντε μια επίσκεψη στους γονείς σας ή συναντηθείτε με στενούς φίλους στο σπίτι. Δεν χρειάζεται σχέδιο για να περάσετε καλά. Επιλέξτε ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής αν θα μαγειρέψετε, θα δείτε ταινίες ή θα παίξετε επιτραπέζια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εμμένετε στις όποιες προσδοκίες σας. Μια αυθόρμητη και ειλικρινής παραδοχή των συναισθημάτων σας, θα επιτρέψει να συζητήσετε ακόμα και τα πιο «ευαίσθητα» θέματα. Κανείς δεν κέρδισε χωρίς να ποντάρει, γι’ αυτό πάρτε το ρίσκο και εκφραστείτε. Η περιέργειά σας θα κάνει και το άλλο άτομο να ανοιχτεί και είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας πτυχή έχει πολλές μορφές, θα σκέφτεστε πόσες υποχρεώσεις έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Μπορείτε να συνδυάσετε τη διεκπεραίωσή τους με τη συνάντηση με έναν φίλο, που επίσης θέλει να κάνει τα ψώνια του. Κάθε κοινή δράση θα σας τονώσει τη διάθεση, ώστε να συνοδεύσετε τα επαγγελματικά καθήκοντα με ευχάριστη μουσική. Και δεν αποκλείεται μια αναλαμπή για κάτι που σας απασχολεί, ενώ τακτοποιείτε την μπουγάδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε αποστολή σας την προσωπική σας προώθηση. Είναι καιρός να ανορθώσετε τα όνειρά σας, ειδικά όσον αφορά την καριέρα και τα χρήματα. Αναβαθμίστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως και αφαιρώντας κάθε υπερβολική ανάρτηση ή φωτογραφία. Στοχεύστε όσο μακριά θέλετε, αρκεί να έχετε καταλήξει στην εικόνα που θα δείξετε. Επίσης, είναι καλή στιγμή να επιθεωρήσετε την γκαρνταρόμπα σας. Αν χρειάζεστε αγορές, ετοιμάστε τη σχετική λίστα.

ΖΥΓΟΣ

Μην αναβάλετε άλλο κάποιες οικιακές εργασίες. Σηκώστε τα μανίκια, τώρα που η ατμόσφαιρα ευνοεί να έχετε τελειώσει πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο. Φυσικά, καλό είναι να έχετε ένα σχέδιο πριν ορμήσετε στα εργαλεία. Για να μην ασχοληθείτε με περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Και στον τομέα σας των φίλων και αγαπημένων, θα λάβετε όση βοήθεια χρειαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στους άλλους, οι επαφές με φίλους θα αποτελέσουν δέλεαρ. Βγείτε, συζητήστε, σχολιάστε ακόμα και θέματα που συνήθως αποφεύγετε. Η ανταλλαγή απόψεων μπορεί να κάνει τους πάντες πιο καινοτόμους στη σκέψη και να καταλήξετε σε πολλά υποσχόμενες συμπράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνδυάστε την κοινωνικότητά σας με τη στρατηγική. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στρέψετε τα πάντα προς την κατεύθυνση της αφθονίας. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σε υψηλά επίπεδα και εξερευνήστε ό,τι λαχταράτε. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και κανονίστε μια συνάντηση, ακόμα και για τον επόμενο μήνα. Θα έχετε το ενδιάμεσο περιθώριο για να τελειοποιήσετε τα θέματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε προσεγγίσεις. Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο σε μια γνωριμία ή να διαλύσουν μια ένταση με το ταίρι σας. Αξιοποιήστε την έμφυτη αίσθησή σας του χιούμορ, είναι δύσκολο να αντισταθεί κάποιος που χαμογελά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο δυνατοί κι αν νιώθετε, μην τρέξετε να πάρετε την πρωτιά, θα εντοπίσετε ένα εξαιρετικά εχέμυθο άτομο ή έναν μέντορα που έχει διανύσει τη δική σας διαδρομή. Είναι καιρός να πάρετε τον δεύτερο ρόλο και θα πετύχετε περισσότερα από την κουίντα παρά από τη σκηνή. Μην παραμείνετε μυστικοπαθείς όταν θα κερδίσετε τη σύνδεση, πείτε ευθέως τα ζητούμενά σας και πώς θέλετε να συνεργαστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πόση σημασία δίνετε στις λεπτομέρειες; Την προσοχή σας σε όσα στοιχεία θα βελτιώσουν την παρούσα θέση σας. Δηλώστε ξεκάθαρα πώς θέλετε να διεκπεραιωθεί το καθετί, χωρίς να παραμελήσετε τα χρονικά όρια. Όσο πιο καινοτόμα σκεφτείτε, τόσο θα βελτιώσετε την ποιότητα του αποτελέσματος. Αυτή η σύμπραξη ευνοεί και τις προσωπικές επαφές, γι’ αυτό προτιμήστε τις αντί του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment