PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ

Επιστρατεύστε τη λογική και την ψυχραιμία σας. Θα σας κάνει καλό να αλλάξετε σκεπτικό σε κάποιες περιπτώσεις, μιας και δεν είναι πάντα όλα «άσπρο ή μαύρο». Ας αποτραβηχτείτε για λίγο και εστιάστε στα δικά σας θέματα, δεν είναι κατάλληλη στιγμή να γίνετε οι σωτήρες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε το πνεύμα της εξερεύνησης να σας καθοδηγήσει. Τολμήστε να αναζητήσετε νέες διαδρομές, να καινούργια άτομα για να εμπνευστείτε. Όσο κι αν είστε ιδιοσυγκρασία της συνήθειας, δεν σας αρέσει να βαλτώνετε, μπορείτε να κάνετε αλλαγές, ώστε να αποκτήσει η ζωή σας περισσότερη δράση ή/και ρομαντισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σπιτικό σας θα είναι τόσο ελκυστικό, που μπορεί να μην θελήσετε καν να το αποχωριστείτε. Αδράξτε από νωρίς τη μέρα για να μην καταλήξετε να περιφέρεστε βαριεστημένα με τις πιτζάμες και αν δεν έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε, μπορεί να χάσετε την καλή σας διάθεση, ειδικά επειδή κάποιο στενό σας άτομο θα είναι επίσης δύσθυμο ή θα χρειάζεται την προσοχή σας. Είναι στο χέρι σας να δραστηριοποιηθείτε, για να κλείσετε την εβδομάδα ακμαίοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα σας καλούν να σκεφτείτε πριν μιλήσετε, αν προλάβετε. Όσο κι αν η ειλικρίνεια είναι πάντα επιθυμητή, μην φτάσετε στο σημείο να κεντρίσετε ευαίσθητες χορδές. Καλό είναι να «ταρακουνάτε» τους άλλους όταν αξίζει τον κόπο, χωρίς να διαταράσσετε τις ισορροπίες.

ΛΕΩΝ

Εστιάστε την προσοχή σας στον προϋπολογισμό σας. Πριν ενδώσετε σε κάποια παρορμητική αγορά, κοιτάξτε τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό σας. Σημασία έχει να χρειάζεστε κάτι πραγματικά, όχι απλά να το θέλετε, μια συνετή αποταμίευση για να αποκτήσετε το κατιτίς επιπλέον, θα ανταμειφτεί πλουσιοπάροχα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πόσο προσέχετε τα άτομα που βάζετε στη ζωή σας; Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητα κάθε προσέγγισης, μέχρι να συνειδητοποιήσετε πού κάνετε λάθος, μην στρέφεστε στους άλλους για τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για την ευτυχία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εξισορροπητική φύση σας μπορεί να είναι ευλογία ή κατάρα. Σκέφτεστε το καλύτερο για τους άλλους, γι’ αυτό έχετε υψηλές προσδοκίες από αυτούς, αλλά μπορούν να αποδώσουν; Εστιάστε στα στοιχεία που αφορούν τα ζητούμενα όλων των πλευρών, για να έχετε πιο αποδοτικές προσεγγίσεις. Μόνο έτσι θα κάνετε δημιουργική την κάθε σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι παραπάνω να ζητήσετε από γοητεία και σεξαπίλ; Στην ατμόσφαιρα υπάρχει μια ρομαντική ένταση. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη της θέλησής σας, για να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής σας ζωής, αλλά θέλετε να πείτε «όχι» σε ένα συγκεκριμένο χαμόγελο;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να νιώθετε σαν να σας τραβούν προς δύο διαφορετικές πλευρές. Θα θέλετε παρορμητικά να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, αν και οι τρέχουσες υποχρεώσεις δεν θα σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να ασχοληθείτε από νωρίς με τα πιο επείγοντα καθήκοντα, ώστε να σταματήσετε μόλις νιώσετε να αποσυντονίζεστε. Δεν πειράζει αν ξεκινήσετε τη χαλάρωση για το σαββατοκύριακο λίγο νωρίτερα, οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται επιπλέον ποιοτικό χρόνο μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αίσθηση του χιούμορ σας επιστρέφει και αυτή θα βοηθήσει να αποφύγετε κόλακες, που έχουν πρόθεση να σας αποσυντονίσουν. Αν πέσετε στην παγίδα τους, ίσως βρεθείτε να φλερτάρετε χωρίς διακρίσεις. Απολαύσετε την προσοχή χωρίς να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε. Αλλά αν όλες οι πλευρές έχουν συναινέσει, μπορείτε να ξεπεράσετε ακόμα και τα προσωπικά σας όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για μια οικονομική ελευθερία; Να στρέψετε το σκεπτικό σας από τη λιτότητα στην ευημερία. Η δύναμή σας στην είσπραξη είναι απαράμιλλη, αρκεί να την θέσετε ως προτεραιότητα. Όλα μπορεί να τα πετύχει η φαντασία σας. Ενδώσετε στην παρόρμηση του οραματισμού, θα σας οδηγήσει σε ιδιοφυείς επιλογές. Μην διστάσετε να ζητήσετε και τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, θα την παράσχουν με χαρά όπως πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ετερώνυμα έλκονται. Θα το διαπιστώσετε πάλι, με την παρόρμησή σας να εκφραστείτε πιο ελεύθερα σε όλες τις διαπροσωπικές επαφές. Συνήθως αποφεύγετε να πείτε όσα έχετε μέσα σας, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας. Παράλληλα να ακούτε με προσοχή, για να απαντήσετε και να αντιδράσετε ανάλογα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment