PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αποζητήστε την εμπιστοσύνη, την πίστη και την αφοσίωση.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να πάτε ένα άλογο στην πηγή αλλά δεν μπορείτε να το αναγκάσετε να πιει, αυτή είναι η ατμόσφαιρα με την χαμηλή σας ενέργεια. Αν δεν έχετε το περιθώριο να παραμερίσετε τις πολλές υποχρεώσεις υπό τις συνθήκες που επικρατούν, πάρτε το απόφαση. Φτιάξτε άλλο ένα φλιτζάνι καφέ και ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα. Για να τελειώσετε το γρηγορότερο δυνατόν, αποφύγετε κάθε είδους περισπασμό. Μετά θα μπορέσετε να κάνετε λίγη γιόγκα ή διαλογισμό και να αδειάσετε το μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το νιώθετε ότι το μυαλό σας δουλεύει υπερωριακά. Και όσο περισσότερους στρατεύσετε στις καινοτόμες ιδέες σας, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Οργανώστε μια τηλεδιάσκεψη με τους πιο εναλλακτικούς ανθρώπους που ξέρετε και απολαύσετε αυτό το πρακτικό κύμα ευφυΐας. Όσο ανταλλάσσετε απόψεις, τόσο σε περισσότερες ανακαλύψεις θα καταλήγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην βιαστείτε να παρουσιάσετε τις καινούργιες ιδέες σας, να προβάρετε πρώτα στον καθρέφτη όσα θέλετε να πείτε. Θα σας ωφελήσει περισσότερο μια ήρεμη προσέγγιση, γι’ αυτό χειριστείτε τους άλλους με ευγένεια και λίγα κομπλιμέντα. Είστε ειδήμονες στη διαχείριση των συζητήσεων που θα διασφαλίσουν τις αγαστές σχέσεις σας και στο μέλλον. Να κάνετε αρκετές ερωτήσεις όσον αφορά τον ανταγωνισμό, χωρίς να ξεφύγετε από τα ζητούμενα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αναμένετε πλέον από άλλους απαντήσεις ή να πάρουν πρωτοβουλίες, θα καταφέρετε μόνο να γίνετε νευρικοί. Αυτή η συγκυρία θα σας προσδώσει την ορμή για να δράσετε, προκειμένου να μην τρελαθείτε. Αν θέλετε να οριστικοποιηθούν τα επόμενα εγχειρήματα σας, κάντε εσείς τις προτάσεις που σας εξυπηρετούν. Η δική σας προτροπή θα αποτελέσει έναυσμα ώστε να καταλήξουν και οι άλλες πλευρές.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε κάπως περίεργα; Όσα σας προβληματίζουν, ίσως αποτελούν μόνο αντανάκλαση κάποιων φόβων σας ή όσων λαχταράτε. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ώστε να μην απομακρύνετε ανθρώπους από κοντά σας. Τώρα μπορείτε να πάρετε κάποια καίρια μαθήματα για τον εαυτό σας, αν καταγράψετε όσα νιώθετε ή σκέφτεστε. Αφιερώστε χρόνο στο να εντοπίσετε την πηγή των προβλημάτων σας, για να βρείτε ξανά την ισορροπία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συμπράξεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Οι συγκυρίες που επικρατούν ενδέχεται να έχουν ταράξει κάποιες σχέσεις σας, σε σημείο να σκέφτεστε να τις λήξετε. Μην βιαστείτε να το κάνετε, γιατί χρειάζονται δύο για κάθε χορό. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν αναζητήσετε τις δημιουργικές πτυχές της κατάστασης, όπως την επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Αν είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε λίγο την οπτική της αναζήτησής σας. Για τα καινούργια κριτήριά σας, αρκεί μόνο να φανείτε πιο ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Θέστε πρώτα τα δικά σας όρια πριν μπείτε σε μια κούρσα διεκδικήσεων, είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε προτεραιότητες. Η οργάνωση θα τονώσει την παραγωγικότητά σας, ειδικά υπό τις απαιτητικές συνθήκες που επικρατούν. Είτε πορεύεστε αυτόνομα είτε σας πιέζει κάποιος προϊστάμενος, μην σκεφτείτε καν να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Με ένα βήμα την κάθε φορά και με προσοχή στις λεπτομέρειες, θα κάνετε πιο εύκολη τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε από τώρα σχέδια για το σαββατοκύριακο. Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα χαρωπή και σας καλεί να γίνετε πιο εκδηλωτικοί. Όσοι συμβιώνετε με το ταίρι σας, ας ετοιμάσετε κάποιες ερωτικές εκπλήξεις. Αν είστε σε απόσταση ή αδέσμευτοι, αξιοποιήστε τη δύναμη του διαδικτύου και γίνετε πιο τολμηροί στα φλερτ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο τρυφερή πτυχή σας αναδύεται. Τώρα θα προτιμήσετε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στα άτομα με τα οποία έχετε μοιραστεί πολλά, αντί να ασχοληθείτε με σχέδια και στόχους. Παράλληλα, φροντίστε τον εαυτό σας για να παραμείνετε δυνατοί και αποδοτικοί. Βγάλτε την πίεση από την καθημερινότητα και ζητήστε ενισχύσεις για ό,τι δεν μετατίθεται και σας αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως μόνοι σας αναχαιτίζετε την εξέλιξή σας; Είναι καιρός να στραφείτε στον κύκλο των επαφών σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης συνεργατών. Αν σκέφτεστε κατά πόσο κάποιοι ανταποκρίνονται στα ζητούμενα σας, δεν θα το μάθετε αν δεν δοκιμάσετε. Αν δείξετε εμπιστοσύνη και καλή πρόθεση, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε περισσότερο το πορτοφόλι σας, είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα των παρορμητικών αγορών, αν παρακάμψετε τη σκέψη των υποχρεώσεις που έπονται. Αναζητήστε τον πιο σωστό χειρισμό των δαπανών. Τώρα θα ενισχυθεί και η ανθρωπιστική σας πτυχή, στρέφοντας την προσοχή σας στην τοπική αγορά που έχει πληγεί υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Προτιμήστε προϊόντα και εταιρίες με ηθικές αξίες ή κάντε αγορές από ομάδες με φιλανθρωπική δράση.

ΙΧΘΥΕΣ.

Οι προβολείς στρέφονται πάνω σας. Αυτή είναι η στιγμή να ανοίξετε όλους τους διακόπτες της γοητείας σας. Από κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, θα έχετε προσεγγίσεις που έχουν προδιαγραφές μονιμότητας. Γι’ αυτό να είστε συνετοί στην ανταπόκριση, μην κάνετε τίποτα που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Επίσης, κρατήστε ελεύθερο χρόνο και για τον εαυτό σας σε πρακτικό και δημιουργικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment