• Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Peristeri News
Απρίλιος18/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Tο ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια.

ΚΡΙΟΣ

Είστε γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες. Ωστόσο, κάποιο αίσθημα ανασφάλειας φαίνεται ότι σας εμποδίζει να τα υλοποιήσετε. Αυτή την περίοδο που έχετε την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να παραμερίσετε τέτοιους φόβους και να προχωρήσετε προς τους στόχους σας. Παραμείνετε εστιασμένοι και αξιοποιήστε τις επαφές και τις γνώσεις σας για να προωθήσετε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε κάποια απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε; Μην αφήσετε να σας καταβάλει αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάνε χαμένη η δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μια αναθεώρηση στη στρατηγική σας και κάποιες προσαρμογές της. Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε συγκυρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άνθρωποι που αγαπάτε είναι στο επίκεντρο της σκέψης σας. Εκεί θα διαθέσετε τον περισσότερο χρόνο σας, καθώς έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη στήριξή σας. Ακούστε με προσοχή τα προβλήματά τους και χρησιμοποιήστε την πρακτική σκέψη σας για να καταλήξετε στις πιο αποδοτικές λύσεις. Ακόμα κι αν σας κουράσει η συγκυρία, παραμείνετε ήρεμοι για να καταφέρετε να τους στηρίξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η επικρατούσα ατμόσφαιρα να σας φαντάζει κάπως παράξενη, η οπτική σας είναι ομιχλώδης και η διάθεσή σας κυκλοθυμική. Βλέπετε με απαισιοδοξία σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό φτάνετε στη μελαγχολία. Πρέπει άμεσα να αλλάξτε τη στάση σας, για να μην χάσετε μέρος της προόδου που έχετε ήδη σημειώσει. Αν αποφασίσετε συνειδητά να δείτε τα πράγματα πιο θετικά, θα διαπιστώσετε πως δεν είναι όσο άσχημα νομίζετε. Έτσι θα τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Ξεχειλίζετε από ενέργεια και λαχτάρα για ζωή. Αυτό είναι το καλύτερο εφαλτήριο για να πάρετε τον έλεγχο των θεμάτων σας, ώστε να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν ή δεν σας ικανοποιούν. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να είστε ειλικρινείς με τα πραγματικά σας ζητούμενα, για να μην χαραμίσετε αυτή την ευκαιρία για αλλαγές. Παράλληλα, προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας αυτή την περίοδο. Έχετε μια τάση για έπαρση, που μπορεί να θίξει κάποιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και χρειάζεστε οργάνωση. Πρέπει να στήσετε ένα πρόγραμμα με το βλέμμα στο μέλλον, αν θέλετε να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις χωρίς να πιέζεστε. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα, χειριστείτε όσα έχετε σε εκκρεμότητα μέχρι να τα διαγράψετε από τη λίστα υποχρεώσεων. Να έχετε πίστη στις ικανότητες και την κρίση σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα ευνοούν κάθε εγχείρημά σας αυτή την περίοδο. Είναι η ιδανική στιγμή να αυξήσετε κατακόρυφα την ταχύτητά σας, να διεκδικήσετε ακόμα και στόχους ή φιλοδοξίες που διστάζατε ως τώρα. Μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία και μην αποθαρρύνεστε. Οργανωθείτε με μακροχρόνια οπτική και θα μπορείτε να χειριστείτε κάθε πρόκληση τη στιγμή που προκύπτει. Έτσι δεν θα μένουν εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάπως ομιχλώδες είναι το κριτήριό σας τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων σας, ούτε τις γνήσιες προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι λίγος χρόνος απομάκρυνσης για να καθαρίσετε τις σκέψεις σας. Μια αναθεώρηση στη στάση σας θα δείξει τι πρέπει να κάνετε ώστε να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα είναι καλύτερες από τις τωρινές, κάτι που θα τονώσει αφάνταστα την αίσια οπτική σας για το μέλλον. Με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και με δυναμισμό, μπορείτε να υλοποιήσετε όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας ταλαιπωρεί μια τάση να μετατρέπετε σε βουνό κάθε κόκκο άμμου. Έτσι χάνετε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων, δεν συνειδητοποιήσετε ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι μόνο στο μυαλό σας. Αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη απ’ αυτό που νομίζετε. Μην δραματοποιείτε τα πράγματα και μην βυθίζεστε σε ανυπόστατες απελπισίες. Αν ηρεμήσετε και καθαρίσετε το μυαλό σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε ό,τι κι αν σας αναχαιτίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε υπερβολικά πιεσμένοι τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό νιώθετε εξαντλημένοι, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν μπορείτε να κρίνετε ορθά τις καταστάσεις, κάνετε επιπλέον λάθη και βιαστικές κινήσεις που δεν σας ευνοούν. Όμως τα άστρα αλλάζουν την ατμόσφαιρα και σας παράσχουν την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχθείτε. Μόλις φορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα κάνετε μια δυναμική επάνοδο για να διευθετήσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κοντεύετε να εξουθενωθείτε από τα πολλά μέτωπα που έχει ανοικτά ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, για να ξεκουραστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Μετά στήστε ένα πρόγραμμα που θα είναι λειτουργικό, ώστε να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά χωρίς να πιέζεστε.

Ετικέτες: