PeristeriNews.gr
Συνταγές

Κεφτέδες με τόνο και ταραμά


Οι κεφτέδες με τόνο και ταραμά είναι μια εύκολη, νόστιμη και γρήγορη συνταγή, που προσφέρουν ένα πλήρες αλλά και χορταστικό γεύμα.

Υλικά

400 γρ. τόνος κονσέρβας σε νερό ή σε λάδι
2-3 κρεμμύδια τριμμένα
3-4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2-3 χονδρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1-2 κ.σ. ταραμά
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

– Μουσκεύουμε το ψωμί και το στίβουμε καλά.

– Στραγγίζουμε πολύ καλά τον τόνο και τον λειώνουμε με το πιρούνι.

– Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα, που να πλάθεται.

– Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.

– Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά για να μην αρπάξουν.

– Όταν πάρουν χρυσοκαστανό χρώμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment