PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τους στόχους και τις προτεραιότητές σας.

ΚΡΙΟΣ

Mπείτε στη νέα εβδομάδα με ανορθωμένη την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Πρέπει να εστιάσετε αποκλειστικά στους δικούς σας στόχους σας, κανείς και τίποτα να μην μπορεί να σας βλάψει ή να ανακόψει την πορεία σας. Με όπλα τη λογική και τα πολλά ταλέντα σας, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να φτάσετε όπου θελήσετε. Οι προσπάθειές σας θα στεφθούν με επιτυχία, μην σταματήσετε μέχρι να την κατακτήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια θέματα θα σας πιέσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Η καλύτερη στρατηγική για να αποφύγετε εντάσεις ή διαφωνίες, είναι να παραμείνετε διακριτικοί και ουδέτεροι προς πρόσωπα και πράγματα. Ασχοληθείτε με όσα είναι ήδη σε εξέλιξη, για να μην σας παρασύρουν οι όποιες αναταραχές. Διαθέτετε τα προσόντα για να αντεπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση και να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες. Φροντίστε στο μεταξύ να ξεκουράζεστε επαρκώς για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Eπιλέξτε συνειδητά να μπείτε με διαφορετική οπτική γωνία στη νέα εβδομάδα. Είναι καιρός να πάψετε να ανησυχείτε συνεχώς για όλα, να ασχολείστε με την κάθε λεπτομέρεια. Αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν με τον ρυθμό τους και θα αντιληφθείτε ότι περνάτε πλέον σε μια πιο αίσια φάση ζωής. Σας αξίζει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με πιο υπεύθυνη και ώριμη προσέγγιση της ζωής σας. Μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω, αρκεί να οργανωθείτε και να θέσετε προτεραιότητες. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό σας για να διαχειριστείτε τις όποιες εκκρεμότητες χωρίς πίεση. Να κάνετε συχνά διαλείμματα όσο προοδεύετε, θα νιώσετε να βελτιώνετε η διάθεσή σας και θα σημειώνετε πιο πολλές επιτυχίες.

ΛΕΩΝ

Κρατήστε αποστάσεις με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Δεν πρέπει να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια για τα σχόλια και τις συμπεριφορές τρίτων, που τελικά μόνο ανακόπτουν την πορεία σας. Αυτές οι διαδικασίες πηγαίνουν πίσω τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Κάποια άτομα έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να αντιληφθούν τη δική σας οπτική για τα πράγματα. Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να απευθύνεστε μόνο σε έμπιστους και υποστηρικτικούς ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιδείξτε τη σύνεση και την ωριμότητα που σας χαρακτηρίζουν. Η έναρξη της νέας εβδομάδας δεν ενδείκνυται για βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις. Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, στήστε καινούργια σχέδια δράσης, βρείτε τις πιο αποδοτικές στρατηγικές. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια, αρκεί να μην παρασυρθείτε από προκλήσεις ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, μην καθυστερείτε με σκέψεις που θα επηρεάσουν τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκετε.

ΖΥΓΟΣ

Η αρχή της νέας εβδομάδας ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα. Ξέρετε ποια άτομα και καταστάσεις ευθύνονται για δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό πρέπει να απομακρυνθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Εστιάστε στα θέλω σας και τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα είστε πιο αποδοτικοί και ήρεμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα. Φροντίστε στην αρχή της εβδομάδας να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς που το διέπουν. Έτσι θα ξέρετε προς τα πού πρέπει να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να ενισχύσει κάθε έργο σας με πολλούς τρόπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλοι οι τομείς της ζωής σας έχουν πάρει πιο αίσιο και χαλαρό ρυθμό. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα νιώσετε την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μόνο μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και υποπέσετε σε λάθη, έχετε όλα τα φόντα να κλείσετε δια παντός εκκρεμότητες και πόρτες στο παρελθόν. Όσο βαδίζετε με οργανωμένο σκεπτικό που ανταποκρίνεται στα θέλω σας, σας περιμένουν μόνο επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε θέματα καρδιάς. Για να κατανοήσετε πού βρίσκεστε, προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά και να παραμένετε επιφυλακτικοί. Οι πολλές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, είναι ένας από τους λόγους που νιώθετε τόση πίεση. Με ψυχραιμία και σωστό προγραμματισμό, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και να νιώσετε πιο χαλαροί και ανακουφισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα σε ετοιμότητα. Πρέπει να αδράξετε όλες τις θαυμάσιες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχετε την εσωτερική δύναμη να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, αφού θα έχετε διευθετήσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν εκεί, έτσι θα ηρεμήσει το μυαλό σας, για να εστιάσετε στο σχεδιασμό του αίσιου μέλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Παραμερίστε τις προκαταλήψεις σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Χρειάζεστε καλύτερη προετοιμασία ή πιο έντονη προσπάθεια προς τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν. Ίσως να ανακαλύψετε ότι χρειάζονται λιγότερο κόπο απ’ όσο νομίζατε. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν όποτε θελήσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment