PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αρμονία και ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με συγκρατημένη διάθεση. Μέλημά σας είναι να βρείτε επιτέλους λύσεις για όσες καταστάσεις σας έχουν πιέσει. Ζητήστε τη συμβουλή και των δικών σας ανθρώπων. Ξέρετε ότι είναι πάντα στο πλευρό σας και θέλουν το καλύτερο για εσάς. Να μιλήσετε ανοικτά και ειλικρινά για όλα όσα σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οπλιστείτε με υπομονή και αποφασιστικότητα. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σας επιφέρουν εντάσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε αποκαρδιωμένοι, να μην θέλετε καν να περάσετε στον χειρισμό τους. Να θυμάστε ότι κάθε νευρικότητα και εριστικότητα, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Χρειάζεστε καθαρό μυαλό και σύνεση για να βγείτε από αυτή τη συγκυρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη και θετική με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Αυτή θα σας προωθήσει, σε σημείο να δώσετε πνοή σε μια σειρά συναρπαστικών νέων εγχειρημάτων. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τα συναισθήματά να κυριαρχήσουν, γιατί μπορεί να χάσετε τη διαυγή οπτική των καταστάσεων. Όσο πιο ρεαλιστές και αποφασιστικοί είστε, τόσο περισσότερη πρόοδο και επιτυχίες σας αναμένουν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Αυτό θα είναι το εργαλείο σας για να συνειδητοποιήσετε πού μπορεί να έχετε κάνει λανθασμένες κρίσεις και επιλογές. Ακόμα κι αν ανατραπούν κάποιοι τομείς της ζωής σας από αυτή τη διεργασία, το θετικό είναι ότι θα δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Αυτή είναι η στιγμή να αρχίσετε να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας. Έτσι θα κρίνετε και θα επιλέγετε ορθότερα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό τάσσεται αίσια στο πλευρό σας. Ετοιμαστείτε να δείτε ακόμα και προβλήματα που σας κρατούσαν πίσω, να εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Τα πάντα στη ζωή σας θα ανατραπούν προς το καλύτερο και το μέλλον σας θα φαντάζει πιο ρόδινο. Η δική σας συμβολή σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, είναι να αφήσετε τη θεωρία και να περάσετε στην πράξη. Μόνο με την προνοητικότητα και την ετοιμότητα θα εντοπίζετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναθεώρηση, αυτό ζητά η νέα εβδομάδα από εσάς, για να βρείτε νέους τρόπους χειρισμού των καταστάσεών σας. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα προβλήματα που απομυζούν τον πολύτιμο χρόνο σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αλλάξει γνώμη για τις λύσεις που σκέφτεστε. Να αξιοποιείτε την αναλυτική σκέψη και τη λογική σας, να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στο δικό σας κριτήριο για τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα σας μπορεί να ανοίξει κάπως δύστροπα, νιώθετε ήδη αρκετά πιεσμένοι, γι’ αυτό οι απρόβλεπτες εξελίξεις δεν θα βοηθήσουν την ατμόσφαιρα. Τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την υπομονή και την ψυχραιμία σας για να μην βγείτε εκτός ελέγχου. Όσο η μέρα προχωρά όλα θα αρχίσουν να παίρνουν πιο θετικό πρόσημο. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει και μια ανέλπιστα ευχάριστη έκπληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβλήματα, απρόοπτα και πολλές ευθύνες, είναι η γενική εικόνα της ημέρας σας. Πολλά επείγοντα θέματα θα απαιτήσουν την άμεση προσοχή και δράση σας. Από την άλλη πλευρά, πολλές αλλαγές θα επακολουθήσουν με τις νέες συγκυρίες και θα αποδειχθούν ωφέλιμες για εσάς. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αναθεωρήσετε κάποιες πρακτικές σε συγκεκριμένα θέματα. Πρέπει να τις βελτιώσετε, αν θέλετε να βγουν από τη ζωή σας δια παντός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αδράξτε τη μέρα, το σύμπαν σας καλεί να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε και μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας. Ανακαλύψτε και αγκαλιάστε το πραγματικό εύρος των δυνατοτήτων σας. Έτσι θα επιλύσετε προβλήματα χωρίς να εξουθενώνεστε, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Όταν θα έχετε βάλει τα πάντα σε σειρά προτεραιότητας, θα είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματά σας και με καινούργια εγχειρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ήδη χαράξει ένα αποδοτικό μονοπάτι για τη ζωή σας, αυτό που απομένει, είναι να μάθετε να κρατάτε τις αποστάσεις σας και να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας εκτροχιάζει. Παραμείνετε πιστοί στις ιδέες σας και συνεπείς στον προγραμματισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται ένας επισκέπτης – εισβολέας να προκαλέσει κάποιες εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε σάρκα και οστά στα σχέδιά σας, κάντε με προσοχή τα επόμενα βήματά σας. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη από αβλεψία, που να δυσκολέψουν την πορεία σας. Οι θετικές εξελίξεις θα ανορθώσουν την ψυχολογία αλλά και τη διάθεσή σας. Οι αγαπημένοι άνθρωποι στέκονται στο πλευρό σας, για να βοηθήσουν να χαλαρώνετε και να αποσυμπιέζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείξτε προνοητικότητα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, προκειμένου να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα. Φροντίστε να αναλύετε με προσοχή όσα προκύπτουν και να σκέπτεστε διπλά πριν κάνετε κινήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment