PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επικρατεί μια αίσια ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε την νέα εβδομάδα με απίστευτη ορμή, uα διαχειριστείτε τα θέματά σας με τόσο δυναμισμό και αποφασιστικότητα, που δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αποκλείσετε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική επίδραση. Μην ακούτε τα σχόλια τρίτων και παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Σύντομα θα δείτε ότι οι αποφάσεις σας ήταν απόλυτα σωστές, κάτι που θα σας ικανοποιήσει και ηθικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καινούργια εβδομάδα ανοίγει με αίσιο πρόσημο για εσάς, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις. Οι θετικές εξελίξεις και στα οικονομικά σας, θα δείξουν σύντομα ότι έχετε να αδράξετε πολλά οφέλη από τις τωρινές σας δράσεις. Απολαύστε όλη αυτή την ικανοποίηση και την ευφορία στην ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με συσσωρευμένη ένταση, oι πιέσεις του τελευταίου διαστήματος φαίνεται ότι πλέον αρχίζουν να καταπονούν τα όριά σας. Αυτός είναι ο λόγος που χάνετε την αρτιότητα της πνευματικής αλλά και της σωματικής σας αντοχής. Αυτό που χρειάζεστε, είναι να αποτραβηχτείτε λίγο ώστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε, παραμείνετε ψύχραιμοι και θα τα βάλετε όλα σε αποδοτική σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η καλή σας διάθεση παίρνει ξανά την ανιούσα, αξιοποιήστε την θετική οπτική σας από την αρχή της εβδομάδας: Τόσο για τα άτομα του περιβάλλοντός σας όσο και για τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Αφιερώστε χαλαρό χρόνο στους δικούς ανθρώπους για ανέμελες συζητήσεις, ξεκουραστείτε για να φορτίσετε την ενέργειά σας. Οι καινοτόμες ιδέες και οι νέοι τρόποι χειρισμού των θεμάτων σας, θα οδηγήσουν σε σημαίνουσες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Είστε πιεσμένοι στην αρχή της εβδομάδας, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε μια ανασκόπηση στα δεδομένα σας και να αντιληφθείτε τη θέση που βρίσκεστε. Αυτή θα καθορίσει και την τελική στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Εστιάστε στους στόχους σας με προγραμματισμό και διπλωματικούς ελιγμούς. Έτσι θα προσεγγίσετε τα επόμενα σχέδιά σας, χωρίς να επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν την ισορροπία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια ανασφάλεια και αβεβαιότητα πλανάται στα θέματα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα χωρίς ξεκάθαρη για το πού θέλετε να στοχεύσετε. Αφιερώστε χρόνο σε έναν εσωτερικό διάλογο, που θα ξεκαθαρίσει τα ζητούμενά σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί, ώστε να μην υπονομεύσετε και άλλους τομείς της ζωής σας… Σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε ισορροπημένες κινήσεις προόδου.

ΖΥΓΟΣ

Υποδέχεστε την καινούργια εβδομάδα γεμάτοι αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, τώρα θα καταφέρετε να σημειώσετε αρκετή πρόοδο, σε αλλαγές που σκέπτεστε και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει ελπίδα, ανορθώνει τη διάθεσή σας και βάζει τα όνειρά σας σε πιο αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα άτομα του στενού σας κύκλου που θα σταθούν στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπείτε επιφυλακτικά στην καινούργια εβδομάδα, δεν διαθέτετε τώρα την απαραίτητη διαύγεια για να βγάλετε συμπεράσματα και πρόσωπα και πράγματα. Επίσης, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει επιλογές που δεν σας εξελίσσουν, εξαιτίας του άγχους και του χάους στο σκεπτικό σας. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους και με καλύτερη οργάνωση, θα μπορέσετε να επανέλθετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στον εαυτό σας, βάλτε στην άκρη τις πρακτικές σας υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας, δεν μπορείτε τώρα να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Ειδικά όσο αφορά προβλήματα στο οικιακό και οικογενειακό περιβάλλον, πρέπει να αναθεωρήσετε τις στρατηγικές σας. Να ξέρετε ότι πρόκειται για μια περαστική φάση – και σύντομα όλα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, αρκεί να απομακρύνεστε από όσους και όσα αναχαιτίζουν την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ευχάριστες και απρόβλεπτες εξελίξεις ανοίγει η εβδομάδα σας, θα νιώσετε να βρίσκετε ξανά την ενέργεια και την αισιοδοξία σας, για να κοιτάξετε τη θετική πλευρά της ζωής. Τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να αποβάλετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι. Οι αλλαγές που θα κάνετε, θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρελθόν επιστρέφει και σας στοιχειώνει, η αρχή της καινούργιας εβδομάδας είναι η ιδανική στιγμή για να λάβετε αποφασιστικά μέτρα για όσα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Πρέπει να κλείσετε δια παντός όλα τα κεφάλαια που ανήκουν στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, υλοποιώντας τα καινούργια και θαυμάσια σχέδιά σας για το μέλλον. Μην αμελήσετε να δώσετε και λίγο χρόνο στην ηρεμία και την χαλάρωσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε καλά και η εξωστρέφειά σας επιστρέφει, με τόσο δυναμισμό και αισιοδοξία στην αρχή της εβδομάδας, μπορείτε να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Αλλάξτε τις πρακτικές που δεν έχουν αποτέλεσμα, εστιάστε στη διεύρυνση των κοινωνικών σας δικτύων για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Όσο βελτιώνεται η οπτική σας, βρίσκετε την ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να χαράξετε το λαμπρό σας μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment