PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 39χρονη για απάτες ύψους 3 εκατ. ευρώ στο Χαϊδάρι


Μια 39χρονη, η οποία από τις αρχές του 2008 έως σήμερα έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες αποσπώντας τους ποσά που υπερβαίνουν τα 3.000.000 ευρώ, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από αστυνομικούς.

Μια 39χρονη, η οποία από τις αρχές του 2008 έως σήμερα έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες αποσπώντας τους ποσά που υπερβαίνουν τα 3.000.000 ευρώ, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από αστυνομικούς. Σε βάρος της 39χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Κορίνθου για απάτη.

Η συλληφθείσα προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά της παρουσιαζόμενη, ψευδώς, ως δικηγόρος τράπεζας, υπεύθυνη για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών, κατασχέσεων ακινήτων και οχημάτων και τα έπειθε ότι μπορεί να μεσολαβήσει, ώστε αυτά να κατακυρωθούν στο όνομά τους σε μελλοντικούς πλειστηριασμούς, αντί χαμηλών τιμημάτων. Για τη μεσολάβησή της ζητούσε και αποσπούσε από τα θύματά της διάφορα χρηματικά ποσά.

Τον Ιούλιο του 2008 η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης για παρόμοια εγκλήματα και σε βάρος της είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της προσωρινής κράτησης. Μετά την αποφυλάκισή της τον Απρίλιο του 2009 και την τροποποίηση των περιοριστικών όρων, εξακολούθησε με την ίδια μέθοδο να εξαπατά πολίτες.

Σε βάρος της εκκρεμεί η διερεύνηση παρόμοιων υποθέσεων, για τις οποίες διενεργείται κύρια ανάκριση από ανακριτές του Πρωτοδικείου Αθηνών. Σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment