PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συμπλοκή στο Πέραμα με νεκρό και τραυματίες έπειτα από καταδίωξη (vid)


Ένας νεκρός και επτά τραυματίες (6 αστυνομικοί) είναι ο απολογισμός μιας καταδίωξης που μετατράπηκε σε συμπλοκή στο Πέραμα.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εικόνα και τις μαρτυρίες των έξι τραυματιών αστυνομικών, το κλεμμένο αυτοκίνητο με τους τρεις δράστες κατά τη διάρκεια της καταδίωξης μπήκε σε έναν στενό ανηφορικό δρόμο τη στιγμή που από την αντίθετη κατεύθυνση κατέβαινε ένα λεωφορείο.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου έβαλε όπισθεν και με ταχύτητα έπεσε πάνω στις μηχανές που τον καταδίωκαν ενώ έκανε απότομα και αναστροφή με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του κλεμμένου αυτοκινήτου να εμβολίσει μία ακόμη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίζοντας επίσης τους αστυνομικούς.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν σ’ αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός, να μεταφερθεί τραυματισμένος ο δεύτερος δράστης στο νοσοκομείο και ο τρίτος να έχει εξαφανιστεί.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι και το τρίτο άτομο που αναζητούν είναι σεσημασμένος και πάνοπλες ομάδες κάνουν αναζητήσεις στη Δυτική Αττική προσπαθώντας να το εντοπίσουν.

Ο τραυματίας από τη συμπλοκή παραμένει στο νοσοκομείο αρνείται όμως να δώσει τα στοιχεία του και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει την διαδικασία ταυτοποίησής του από τα αποτυπώματά του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment