Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στόχος της Κύπρου μια νέα έξοδος στις αγορές το 2015

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Χάρης Γεωργιάδης.

Στόχος της κυπριακής κυβέρνησης είναι να υπάρξει νέα έξοδος στις διεθνείς αγορές για άντληση κεφαλαίων εντός του 2015, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Χάρης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε ικανοποίηση για την χθεσινή έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού από τη Βουλή, εκτιμώντας ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να συνεχισθεί η προσπάθεια μεταρρύθμισης και εξυγίανσης της οικονομίας. Επεσήμανε, πάντως, ότι η κυπριακή οικονομία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες και προκλήσεις.

Προσανατολισμός της κυβέρνησης, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μείωση των φορολογικών βαρών, που επιβλήθηκαν.

Σχολιάζοντας, τέλος, την επιστροφή της μετοχής της Τράπεζας Κύπρου στα Χρηματιστήρια Κύπρου και Αθηνών, ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι αποτελεί ένα ακόμα βήμα για επιστροφή σε συνθήκες πλήρους ομαλότητας και εξέφρασε την εκτίμηση ότι μεσοπρόθεσμα οι τιμές των τραπεζικών τίτλων θα αποτυπώσουν τη βελτίωση, η οποία καταγράφεται στην κυπριακή οικονομία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος

Peristerinews.gr Newsroom

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,53 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Peristerinews.gr Newsroom

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment