Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στα 80 ευρώ η παρακράτηση ΕΚΑΣ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δε θα υπερβαίνει τα 80 ευρώ ανά μήνα η παρακράτηση για την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών ΕΚΑΣ των μηνών Ιανουαρίου-Μαΐου 2013.

Δε θα υπερβαίνει τα 80 ευρώ ανά μήνα η παρακράτηση για την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών ΕΚΑΣ των μηνών Ιανουαρίου-Μαΐου 2013, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΙΚΑ.

Η χορήγηση του ΕΚΑΣ του έτους 2013 ξεκίνησε στις 30/5/2013, με την απόδοση του συνόλου των αναδρομικών για τους νέους δικαιούχους και την παρακράτηση των διαφορών του ΕΚΑΣ από την 1/1/2013, σε όσους λόγω εισοδηματικών αλλαγών είτε έπαυσαν να είναι δικαιούχοι είτε άλλαξαν κλίμακα.

Η διοίκηση του Ιδρύματος επισημαίνει τέλος ότι στις περιπτώσεις που η διακοπή του επιδόματος οφείλεται σε ελλιπή μηχανογραφικά στοιχεία, θα διενεργηθεί ατομικός έλεγχος των προϋποθέσεων χορήγησής του από τις υπηρεσίες πληρωμής συντάξεων και, εφόσον διαπιστωθεί ότι πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις, το ΕΚΑΣ έτους 2013 θα χορηγηθεί κανονικά στους δικαιούχους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος

Peristerinews.gr Newsroom

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,53 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Peristerinews.gr Newsroom

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment