PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε πολιορκία το κέντρο της Αθήνας


Σε πολιορκία βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας σε μία πρωτοφανή συγκυρία καθώς μελισσοκόμοι, φοιτητές και υγειονομικοί πραγματοποιούν διαφορετικές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Οι μελισσοκόμοι ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο Σύνταγμα από τις 8 το πρωί για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα του κλάδου τους. Οι μελισσοκόμοι από την Πελοπόννησο κυρίως θα παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος μέχρι το βράδυ. Στο συλλαλητήριό τους έφτασαν πάνοπλοι με καπνιστήρια, κυψέλες και φορώντας τις ειδικές στολές τους.

Λίγο αργότερα ξεκίνησε και η πορεία των υγειονομικών και των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία που είχαν ραντεβού νωρίτερα στην πλατεία Μαβίλη. Ακολούθησε πορεία μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω της βασιλίσσης Σοφίας για να καταλήξουν στο υπουργείο Παιδείας.

Το κέντρο παρέλυσε όταν στις 12 ξεκίνησε από τα Προπύλαια και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που είχε δώσει κάλεσμα για πορεία στο Σύνταγμα. Η τροχαία έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας με αρκετούς δρόμους να είναι κλειστοί.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, κλειστοί είναι οι οδοί Πανεπιστημίου, Σταδίου, λεωφόρος Αμαλίας και οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα. Παράλληλα, υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αμαλίας, καθώς και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment