PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στην Αθήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα τους, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στη ΓΑΔΑ, σχετικά με τη Τζωρτζίνα, το μόνο από τα παιδιά που πέθανε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο μεταξύ, κεταμίνη φέρεται να εντοπίστηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, στο αίμα της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε κεταμίνη, φαρμακευτική ουσία που δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Ήδη εδώ και μέρες έγινε γνωστό ότι στην 9χρονη βρέθηκε φαρμακευτική ουσία σε αυξημένη ποσότητα, κάτι που απομακρύνει την πιθανότητα του θανάτου από παθολογικά αίτια.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αυξημένη τροπονίνη, ουσία της καρδιάς, που ενώ ο φυσιολογικός δείκτης της κυμαίνεται έως το 15, στη Τζωρτζίνα ήταν στο 485.

Την ίδια ώρα, παραδόθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήα το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η οικογένεια της Τζωρτζίνας μόλις τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών τον ιατρικό φάκελο της 9χρονης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment