PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα περισσότερο εξωστρεφείς και δραστήριοι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και στρέφεσαι στο πως θα δώσεις στους γύρω σου να κατανοήσουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες, με μόνο σκοπό να καταφέρεις να πάρεις αυτό που θέλεις και να σε ικανοποιήσουν. Ο παρορμητικός και δυναμικός σου τρόπος γοητεύει αλλά μπορεί με εγωισμούς και απότομες συμπεριφορές να χαλάσεις το γιορτινό κλίμα των ημερών, γι’ αυτό πρόσεχε. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει ανησυχίες που έχεις για τον επαγγελματικό τομέα, θεωρώντας ότι δεν είσαι ικανοποιημένος και νιώθεις ότι θέλεις άλλα πράγματα, κάτι που σε κάνει νευρικό. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανό να εκτονώσεις αυτή σου την νευρικότητα στο περιβάλλον ή στους συνεργάτες σου και να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι μία μέρα μελαγχολική για εσένα, καθώς ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν, πιθανόν για αντίστοιχες παλιότερες γιορτινές μέρες, που σε βάζουν σε εσωστρέφεια και μεγάλη περίσκεψη. Υπερευαισθησία και έλλειμμα συγκέντρωσης σε χαρακτηρίζουν και αυτό είναι εμφανές και αντιληπτό από όποιον σε συναναστραφεί σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δυσχεραίνει την κατάσταση και σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουση. Από την μία θέλεις να προχωρήσεις με αισιοδοξία στο μέλλον, από την άλλη όμως οι πληγές είναι ανοιχτές και όλο αυτό σε κάνει νευρικό και οξύθυμο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις μέσα σου αυτές τις γιορτινές μέρες, εκτόνωσε την ένταση που νιώθεις σε κάτι καλλιτεχνικό, παρακολούθησε μία παράσταση για παράδειγμα, και αμέσως θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι δεδομένη σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και κανονίζεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και παρέες για να ανταλλάξετε ευχές και να πείτε πως περάσετε τις προηγούμενες γιορτινές μέρες. Δεν αποκλείεται στις συζητήσεις να υπάρξουν και θέματα στόχων ή οραμάτων που έχεις και οι ιδέες σου, να είσαι σίγουρος, θα εντυπωσιάσουν φίλους που θα θέλουν να είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου. Προσοχή γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε κάνει έντονα νευρικό και καχύποπτο. Αυτό όμως πρέπει να αναγνωρίσεις ότι είναι από προσωπικές σου ανασφάλειες ή από την τάση που έχεις να μην ξέρεις προς πια κατεύθυνση να κινηθείς στην ζωή σου, κάτι που σε κουράζει πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Κριό, παρά τις αργίες των γιορτών, το μυαλό σου είναι στα επαγγελματικά σου και στο πως θα ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Απόλαυσε τις γιορτινές αυτές μέρες και άφησε πίσω τα τετριμμένα της καθημερινότητας που σύντομα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Κοινωνικές υποχρεώσεις του ευρύτερου κύκλου σου ή από το περιβάλλον της εργασίας σου μπορεί να υπάρχουν και καλό είναι να δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει ευέξαπτο, καθώς υπάρχουν πράγματα που δεν σε ευχαριστούν στην ζωή σου, επαγγελματική και προσωπική, και είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι γεγονός ότι αλλάζει η διάθεσή σου προς το καλύτερο, είσαι κεφάτος και αισιόδοξος και προσπαθείς να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή την γιορτινή μέρα με καλή παρέα που θα απολαύσεις φαγητό, ποτό, μουσική και ατελείωτες συζητήσεις. Η αλήθεια είναι ότι γίνεσαι κάποιες φορές επιπόλαιος και ο τρόπος που μπορεί να εκφραστείς είναι πιθανό να ενοχλήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία σκέψης όσον αφορά εργασιακά ζητήματα, κάτι που λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου και αυτό μπορεί να σε κάνει νευρικό και απότομο. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις και να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και χαλάσει η εορταστική ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό είναι πραγματικότητα ότι ξυπνάς με έναν εκνευρισμό που δεν μπορείς να εξηγήσεις και που θα σε ταλαιπωρήσει σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Στρέφεσαι στον εαυτό σου, γίνεσαι παρατηρητικός, καχύποπτος και δεν εκφράζεις βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα. Η διαίσθησή σου είναι τόσο έντονη που δεν υπάρχει περίπτωση να σε προδώσει σε ότι και να νιώσεις. Δείξε προσοχή γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω εντείνει την νευρικότητά σου και ενώ έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα και να διασκεδάσεις, η καχυποψία σου δεν σε αφήνει και συγκρούεσαι εσωτερικά. Εξέφρασε τα βαθύτερά σου συναισθήματα και δώσε στον εαυτό σου την χαρά να απολαύσει αυτές τις γιορτινές μέρες χωρίς προβληματισμούς και εντάσεις, που μόνο την διάθεσή σου χαλάνε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αυτό που σκέφτεσαι είναι οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες και πως θα κρατήσεις ισορροπίες για να μην διαταραχθούν. Είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία να καταπιέσεις προσωπικές σου επιθυμίες και να τις θυσιάσεις στο βωμό της ανασφάλειας που σε κυριεύει, να είσαι αρεστός σε όλους και να προσπαθείς να έχεις όσο περισσότερους γίνεται γύρω σου για να μην νιώθεις μοναξιά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει εσωτερική διαμάχη, γιατί από την μία μπορεί να θέλεις να είσαι με συνεργάτες και φίλους, από την άλλη όμως οι μέρες είναι οικογενειακές και αυτό μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση. Προσπάθησε να επιλέξεις αυτό που σε ευχαριστεί εσένα και να μην βάλεις τα θέλω και τα πρέπει πάνω από τις επιθυμίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με νευρικότητα και άγχος ξεκινάει η μέρα σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι πιθανό οι υποχρεώσεις που έχεις σήμερα να είναι αρκετές και να πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το πρόγραμμά σου που είναι αρκετά δύσκολο. Είναι πιθανό να φύγεις από το γλυκό πνεύμα των ημερών και να βγάλεις έντονη πρακτικότητα, γκρίνια και επικριτικότητα, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου, γι΄αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσεις και να προσπαθήσεις να είσαι σε επαφή με το συναίσθημά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω λειτουργεί επιβαρυντικά και η νευρικότητα εντείνεται, καθώς εσύ θέλεις να βρίσκεσαι με στενούς συγγενείς και φίλους και να περνάς όμορφα αλλά οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες που αυτό δεν είναι εφικτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η ερωτική διάθεση είναι στα ύψη, είσαι κεφάτος, χαμογελαστός, αισιόδοξος και πανέτοιμος για να περάσεις μία μέρα που θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου και θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τον έντονο συναισθηματισμό σου. Η δημιουργική και καλλιτεχνική σου πλευρά εξεγείρεται και είναι πιθανό να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία παράσταση σε θέατρο ή κινηματογράφο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου, να νιώσεις ανασφάλεια και αυτό να βγει σε απολυτότητα στους γύρω σου αλλά και κτητικότητα και να δημιουργηθούν εντάσεις. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να κυριαρχήσουν και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει καλά και να βγάλει την παιδικότητα που κρύβει μέσα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένεια παίζει πρωτεύοντα ρόλο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η διάθεσή σου είναι να μείνεις σπίτι και να περάσεις αυτήν την γιορτινή μέρα με τους οικείους σου και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και το σπίτι σου γίνεται ένα ζεστό καταφύγιο για τους δικούς σου ανθρώπους και εσύ ένας άψογος οικοδεσπότης/ οικοδέσποινα που προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και να γίνεις οξύθυμος, καθώς μπορεί να θεωρείς ότι παραμερίζεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, με αποτέλεσμα να εξεγείρεσαι. Προσπάθησε να μην χαλάσεις την ψυχολογία σου αλλά και το κλίμα των ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις πάρτι για πάρτι που να μην πας. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά και το στενό σου περιβάλλον – αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι κολλητοί, γείτονες – επιδιώκει να βρεθεί μαζί σου και να περάσετε μερικές ώρες ανταλλάσσοντας ευχές και συζητώντας αυτές τις γιορτινές μέρες. Δεν είναι απίθανο να προκύψει ένα κοντινό ταξιδάκι που θα σε ξεκουράσει και θα σε βγάλει από την ένταση και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν συμβεί παλαιότερα και σε έχουν στενοχωρήσει, με αποτέλεσμα να χάνεις το κέφι σου και να βγάζεις νευρικότητα. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να χαρείς το γιορτινό κλίμα και το παρόν με όλο σου το είναι.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Κριό είναι αλήθεια ότι βγαίνουν ξαφνικά ανασφάλειες και νιώθεις ότι χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν και κάνε το καλύτερο που μπορεί για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Ένα πλούσιο γεύμα που μπορείς να διοργανώσεις σπίτι σου θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα της ημέρα και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό σκέφτεσαι. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε κάνει νευρικό και οξύθυμο γιατί μπορεί να θέλεις από την μία να έχεις ένα ήσυχο γεύμα με λίγους δικούς σου, από την άλλοι οι φίλοι έχουν άλλα σχέδια και σε καλούν να βγεις έξω μαζί τους. Κάνε αυτό που ευχαριστεί εσένα και μην χαλάς την διάθεσή σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment