PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 22 Αυγούστου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σταθεροποίηση στα σχέδιά μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο σε φέρνουν μπροστά σε όσα είσαι υποχρεωμένος να κάνεις και πλέον δεν μπορείς να αναβάλλεις με ότι συνεπάγεται αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται σε συνοδό με τον Ερμή που είναι ανάδρομος και με την πίεση των υποχρεώσεων που έχεις, σκέπτεσαι το ενδεχόμενο να αναθεωρήσεις την στάση σου σε επαγγελματικές ευκαιρίες που σου παρουσιαστήκαν στο παρελθόν και δεν πραγματοποίησες. Ο ανάδρομος Ερμής όμως δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, οπότε, ούτε καν με το ταίρι σου να μην ξεκινήσεις καμία συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από το φιλικό σου Ζώδιο της Παρθένου σε κάνει να πεις¨ Ες αύριον τα σπουδαία¨ και να παραβλέψεις όσα σε σκοτίζουν, υποχρεώσεις, μπελάδες, και θέλεις να ξεδώσεις στρέφοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον σου σε ότι σου είναι ευχάριστο. Όμως η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή σου χαλάει την επικοινωνία και δυσκολεύει την συνεννόηση, όσο λιγότερο μιλάς, τόσο περισσότερο θα απολαύσεις την παρουσία του ταιριού σου. Δώσε προσοχή σε ότι κανονίσεις με την παρέα σου για να περάσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο και σε συνοδό με τον ανάδρομο Ερμή είναι η αιτία για παρεξηγήσεις, διαφωνίες συγκρούσεις, έντονες συζητήσεις και διαμάχες. Έτσι ένα ζήτημα που θα προκύψει σε οικογενειακό επίπεδο θα γίνει η σπίθα για ν’ ανάψουν τα αίματα. Τίποτε δεν μπορεί να επιλυθεί σωστά όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε, κρατήσου μακριά από κάθε οριστικό που θα αποφάσιζες και τις μεγαλοστομίες που θα έλεγες, καθώς τίποτε δεν θα είναι δυνατόν να υλοποιήσεις. Διαφύλαξε την σχέση σου από παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και φωτίζει τον τομέα του στενού οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος και νοιώθεις ότι θέλεις να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου, να τους μιλήσεις και να τους συναντήσεις. Έρχεσαι σε επικοινωνία μαζί τους, όμως η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, προκαλεί σύγχυση στην επικοινωνία με συνέπεια παρανοήσεις και όχι μόνο. Η ημέρα δεν προσφέρεται για επαφές, οπότε να είσαι συγκρατημένος/η, ιδίως αν κάποιοι έχουν την περιέργεια να μπουν στα προσωπικά σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από την Παρθένο και σε συνδυασμό με την σύνοδο της με τον ανάδρομο Ερμή, θα σε κάνει να θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε ανησυχούν. Η καλλίτερη λύση που έχεις είναι να φροντίσεις να τακτοποιηθούν ώστε να απαλλαγείς από το άγχος που σου προκαλούν και να ησυχάσεις. Η ένταση που νοιώθεις θα σε κάνει να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου για θέματα του παρελθόντος που καλό είναι να τα ξεχάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στο Ζώδιο σου βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, όμως η Σελήνη που βρίσκεται και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργεί συγχύσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ιδίως σε προσωπικές σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία σου και σε ότι θέλεις να πεις χωρίς να γίνεσαι σαφής και λογω της αμετροέπειας που σε κατέχει, οι άλλοι άλλα ακούνε, και άλλα καταλαβαίνουν. Εκτός αυτών ο Ερμής αναμοχλεύει στα αισθηματικά σου, ζητήματα του παρελθόντος που απαιτούν την επίλυση τους.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι φταίει με την διάθεση σου, λόγω της παρουσίας της Σελήνης στην Παρθένο, γιατί σου δημιουργεί την τάση να αναζητάς ανύπαρκτες αιτίες και λόγους να μην είσαι ευχαριστημένος/η, αλλά, επί πλέον να σε πιάνουν  ανασφάλειες ότι κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θέλεις. Δεν φτάνει αυτό όμως, γιατί η σύνοδος Σελήνης και ανάδρομου Ερμή, που προκαλεί κάθε είδους επιστροφές από το παρελθόν, σου φέρνουν στην επιφάνεια παλιές ιστορίες που θα μπορούσαν να γίνουν ψυχολογικά τραύματα και να προκαλέσουν προσκολλήσεις σε αδικαιολόγητες ιδέες και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ενισχύει την δημοτικότητα σου καθώς γίνεσαι περιζήτητος/η από φίλους και γνωστούς που αποζητούν την συντρόφια σου. Η σύνοδος όμως της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, ανασύρει από το παρελθόν ζητήματα που δημιουργούν διαμάχες και παρεξηγήσεις από το τίποτε. Με τον Ερμή ανάδρομο, μην επιχειρήσεις να διαλύσεις τις παρεξηγήσεις, καθώς οι παρανοήσεις θα χειροτερέψουν τα πράγματα, ενώ κράτησε το ταίρι σου έξω απ’ αυτά για να το προστατεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο, σε εξωθεί να ασχοληθείς με την λύση θεμάτων που σχετίζονται με ό,τι θέλεις να πραγματοποιήσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη, επιστρέφουν από το παρελθόν προτάσεις που σου έγιναν παλαιοτέρα και για τις οποίες μην αποφασίσεις σήμερα. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλλίτερα της, οπότε πρόσεξε και προφύλαξε τις σχέσεις με ταίρι και συνεργάτες από παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα με την Σελήνη στην Παρθένο, νοιώθεις ότι πρέπει να ενισχύσεις το γνωστικό σου πεδίο με κάποιον τρόπο, είτε ατομικά, είτε σε ομάδα, με γνώσεις επαγγελματικές ή μορφωτικού περιεχομένου. Όμως η σύνοδος Σελήνης και ανάδρομου Ερμή, δυσκολεύει την επικοινωνία και οι παρανοήσεις με τους άλλους και πρώτο  πρώτο το ταίρι σου είναι παραπάνω από πιθανές. Σ’ αυτήν την περίπτωση δείξε αυτοσυγκράτηση για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα από παρεξήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναμνήσεις και αναπολήσεις του παρελθόντος σου φέρνει ο ανάδρομος Ερμής. Ξαναθυμάσαι τι ένοιωσες τότε αλλά και τι σήμαινε για σένα κάθε μια από αυτές τις εμπειρίες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, συνδυάζει τα όσα έφερε ο Ερμής με την επιθυμία σου να επιλύσεις όποια εκκρεμότητα σου άφησε το παρελθόν. Αυτή όμως η Αστρολογική συγκυρία δεν ευνοεί κάτι τέτοιο. Τήρησε μια στάση αναμονής και αποστάσεις μέχρι να αλλάξουν θέσεις οι πλάνητες. Προς το παρόν μην παίζεις με την φαντασία σου σχετικά με τον δεσμό σου και προσγειώσου στις οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να ταχτοποιήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σου δυσχεραίνουν την επικοινωνία και την κατανόηση σε μεγάλο βαθμό. Γίνεσαι καχύποπτος/η, παρανοείς  και βλέπεις φανταστικά σενάρια και κίνητρα πίσω από τις προθέσεις και τις ενέργειες των άλλων. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή δεν ευνοεί την έναρξη κανενός νέου προγράμματος, εργασίας, σχέσης κλπ, αλλά ευνοεί επιστροφές από το παρελθόν, όποτε μην ξεκινήσεις τίποτε νέο, μην παίρνεις αποφάσεις,  αλλά αναψηλάφησε ότι σου είχε προκύψει παλαιοτέρα και αφού το αξιολογήσεις αποφάσισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment