PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μπλοκάρισμα σε κάποιες ενέργειές μας.

ΚΡΙΟΣ

Άλλος στη θέση σου ή θα εξοργιζόταν ή θα έβαζε τα κλάματα, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του. Εσύ με τον ισχυρό σου χαρακτήρα, κατορθώνεις να βρίσκεσαι μόνο σε αναβρασμό. Νομίζω ότι αυτό είναι μια κατάκτηση από μέρους σου και πρέπει να την εγγράψεις στο ενεργητικό σου. Η αιτία είναι, ότι η Σελήνη που βρίσκεται πλέον στον ευαίσθητο συναισθηματικά χώρο του Καρκίνου, σου ξαναφέρνει αναμνήσεις από δυσάρεστες εμπειρίες που έχεις βιώσει σε επαφές με ανθρώπους που έχουν σημαδέψει την ζωή σου άσχημα, είτε με το να σε αδικήσουν, πράγμα πολύ δύσπεπτο για όλους μας, είτε με το να σου φερθούν σκληρά, είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου. Βεβαίως οι πολλές τριβές αναλογικά ανήκουν στο περιβάλλον σου, που θα νιώσει την διάθεση σου, αφού και γι’ αυτούς έχεις ράμματα για τη γούνα τους. Προσπάθησε να τιθασεύσεις τις παρορμήσεις σου, γιατί, αν εκδηλωθείς μπορεί να παρεκτραπείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είσαι της απόψεως, ότι τα απλά και συναισθηματικά πράγματα είναι αυτά που δίνουν την μεγαλύτερη ευχαρίστηση και αξία στη ζωή. Σου φτάνει η παρουσία ενός αγαπημένου σου πρόσωπου, λίγες στιγμές χαλάρωσης, μια ωραία φιλική συζήτηση με καλόπιστη αντιμετώπιση, χωρίς επιφυλάξεις και κρατήματα. Με τη Σελήνη να βρίσκεται πλέον στον Καρκίνο, που σου αυξάνει το ενδιαφέρον να μάθεις νέα για άλλους ανθρώπους, να επικοινωνείς και να μοιράζεσαι σκέψεις και απόψεις. Η μέρα σου θα γεμίσει με συναντήσεις, επαφές, τηλεφωνήματα με φίλους, γνωστούς, με στενούς και όχι και τόσο συγγενείς, στις όποιες έχεις την ευκαιρία να βγάλεις προς τα έξω τον καλύτερο σου εαυτό και να κερδίζεις έτσι τις εντυπώσεις, ελέγχοντας πάντα τα λεγόμενα σου, γιατί η αμετροέπεια μπορεί να σε εκθέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Αστρολογικές συγκυρίες σήμερα σε κάνουν να ανακινείς θέματα που σχετίζονται με τα ζητήματα που έχεις στον οικονομικό σου τομέα. Το πέρασμα της Σελήνης στο Ζώδιο του Καρκίνου, σε βάζει στην διαδικασία να αναρωτηθείς αν και κατά πόσον οι αμοιβές σου στην δουλειά που βρίσκεσαι τώρα, ανταποκρίνονται στα όσα προσφέρεις εκεί. Αυτή η αίσθηση της πιθανής ανισότητας ανάμεσα σε αμοιβή και εργασιακή απόδοση, σε παροτρύνει να αναζητήσεις που μπορεί να βρίσκονται και άλλες πηγές που αν τις εκμεταλλευτείς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημα σου ή ακόμη και να στείλεις το βιογραφικό σου προς αναζήτηση κάποιας άλλης δουλειάς που θα σου παρέχει μεγαλύτερες αποδοχές. Η διάθεση σου να ξεκινήσεις αυτήν την διαδικασία κάτω από το κράτος της βιασύνης αν δεν έχεις σταθμίσει όλες τις παραμέτρους είναι πρόωρη και παρορμητική και η απόφαση που θα πάρεις, αμφιλεγόμενη ως προς την ορθότητα της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται πλέον από σήμερα στο Ζώδιο σου, σου προκαλεί μια πλημμύρα από συναισθήματα των οποίων η γκάμα ποικίλει από το πιο αισιόδοξο μέχρι και το πιο απαισιόδοξο, αναλόγως ποιό είναι το αίτιο που το προκαλεί, είτε είναι κάποια σκέψη που κάνεις, είτε κάτι που προέρχεται από τους κοντινούς σου ανθρώπους όπως το ταίρι σου, οι οικείοι σου, οι συνεργάτες σου, και που κινητοποιεί το ανάλογο συναίσθημα στο μυαλό σου. Η αντίδραση σου η οποία δεν υπαγορεύεται από την λογική, αλλά από το συναίσθημα και δεν έχει λογική εξήγηση, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή από τους άλλους, αφού είναι έξω από το συναίσθημα σου, και κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ότι νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου. Αν τιθασεύσεις αυτές τις εκρήξεις του παρορμητισμού, θα αποφύγεις δυσμενείς χαρακτηρισμούς.

ΛΕΩΝ

Με το πέρασμα της Σελήνης στο Ζώδιο του Καρκίνου, σου δημιουργούνται κάποια συναισθήματα που θυμίζουν το λιοντάρι στην ζούγκλα, που κατοπτεύει την περιοχή του και κάθε τι που κινείται είναι γι’ αυτό ή θήραμα ή απειλή για το ίδιο ή για τον ζωτικό του χώρο. Έτσι και συ, θεωρείς κάθε πρόσωπο που σε πλησιάζει σαν απειλή και σε καταλαμβάνει η καχυποψία που σου στερεί την άνεση να αντιμετωπίζεις τους άλλους ανθρώπους πιο ελευθέρα, χωρίς εκ των πρότερων επιφυλάξεις, με αποτέλεσμα να είσαι πάντοτε σε επιφυλακή και να μην χαλαρώνεις και παράλληλα να ψάχνεις στις προθέσεις των άλλων για ιδιοτελείς σκοπούς ή ακόμη και να τους επινοείς. Πρέπει να αντιληφθείς και να συνειδητοποιήσεις ότι όλος αυτός ο αρνητισμός γίνεται μπούμερανγκ και επιστρέφει σε σένα, γιατί πρώτα σε σένα έχουν αντίκτυπο οι συνέπειες που προκαλούνται. Αν κυριαρχήσει η λογική σου και απαλλαγείς από αυτό το συνδρομή, και θα αποφύγεις το να σε παρεξηγήσουν οι άλλοι, και να μην χάσεις από δίπλα σου πολύτιμους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νομίζω ότι και συ στο τέλος της ημέρας θα έχεις καταλήξει ότι ήταν μια καλή, γόνιμη και ευχάριστη. Με την Σελήνη να έχει περάσει πλέον στο Ζώδιο του Καρκίνου, σε ευνοεί στις ασχολίες σου σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται μέσα σε ομάδες, συλλόγους, ακόμη και σε φιλικές παρέες. Οι θέσεις και οι απόψεις που θα εκθέσεις σ’ αυτά τα περιβάλλοντα των ομοϊδεατών σου που σας συνδέουν γέφυρες κοινών ενδιαφερόντων, θα έχουν την αναγνώριση και την αποδοχή σε τέτοιο βαθμό που θα κερδίσεις την διάκριση ανάμεσα τους. Οι δυνατότητες σου για την σύναψη νέων γνωριμιών είναι ενισχυμένες, και επειδή θα προέρχονται από κύκλους ομοϊδεατών σου, προορίζονται να καταλάβουν θέσεις ανάμεσα στους φίλους σου και των συμμάχων σου, λόγω της ταύτισης των σκοπών και επιδιώξεων σας.

ΖΥΓΟΣ

Όσο χρόνο, ο φόρτος εργασίας σου αυξάνεται με την προσθήκη και νέων και μεγαλυτέρων ευθυνών, αισθάνεσαι ότι η επιβάρυνση που υφίστασαι δεν συντελεί στο να έχεις καλή διάθεση. Η Σελήνη ήδη βρίσκεται στο Ζώδιο του Καρκίνου, και σου ανασυγκροτεί το ηθικό έτσι ώστε να αγνοείς την κούραση σου, προκειμένου να κερδίσεις την αναγνώριση και να διακριθείς. Για να φτάσεις σε αυτόν τον στόχο, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δυνάμεις σου, όλη την επίμονη και την καρτερικότητα σου και να περιμένεις ώστε να ωριμάσουν οι συνθήκες ώστε να συντελεστεί και αυτό. Είναι κάτι που για να γίνει πρέπει να πάρει τον χρόνο του, και όσο πιο αργά και μεθοδικά γίνει, τόσο πιο γερά θεμέλια θα έχει, ενώ οι βιαστικές και αυθόρμητες κινήσεις, δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά από έντονες ήμερες με δραστηριότητες που πιθανόν σε κούρασαν, έχεις σήμερα την ευκαιρία και την δυνατότητα να πάρεις μιαν ανάσα, να κάνεις μιαν ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις που σου δημιουργούν οι ανάγκες που καλείσαι να καλύψεις, ενώ η Σελήνη που σήμερα βρίσκεται στον Καρκίνο σε βοηθά να την πραγματοποιήσεις. Το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου θα πιάσει τόπο καλύτερα αν το αξιοποιήσεις κατάλληλα αλλάζοντας παραστάσεις και απασχολήσεις, κάτι σαν μικρές διακοπές θα λέγαμε. Καλή θα είναι η ιδέα να συναντήσεις τους καλούς και αγαπημένους σου φίλους, του περίγυρου σου, με τους οποίους να κανονίσεις να πάτε κάπου που σας αρέσει και να επιδοθείτε σε ότι έχετε κοινό και σας αρέσει. Επίσης ένα ταξιδάκι ή κάτι μορφωτικό είναι από αυτά που ευνοούνται ώστε να είναι ευχάριστα και επιτυχημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ μπορεί να προσπαθείς να προγραμματίσεις, μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια, το τι θα γίνει κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, με αφορμή κάποιο ερέθισμα που σου προκάλεσε κάποια σκέψη που πέρασε από το μυαλό σου ή η συνάντηση σου με κάποιο πρόσωπο. Με την Σελήνη να βρίσκεται ήδη από σήμερα στο Ζώδιο του Καρκίνου, εσύ έχεις την τάση να κλειστείς στον εαυτό σου, να σε κυριαρχήσει η εσωστρέφεια και να μην έλθεις σε επαφή με κανέναν. Επειδή όμως τα νομίσματα έχουν δυο όψεις, και εσύ χάνεις από πλευράς διάθεσης, έχεις αντίθετα εύνοια και τύχη στα οικονομικά, τα οποία μπορεί να σου ευλογήσει το Σύμπαν με κάποιο ουρανοκατέβατο ποσό που μπορεί να είναι μια έκτακτη αμοιβή. Επίσης αν επιδιώξεις να τακτοποίησης κάποια οικονομικά που είναι εκκρεμή σήμερα ευνοείσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιδοκιμασία των ενεργειών σου είναι αυτό που αποζητάς σήμερα. Θα νιώσεις ικανοποίηση αν σε διαβεβαιώσουν οι δικοί σου, οι άνθρωποι των οποίων η γνώμη σε αφορά και σε ενδιαφέρει, ότι καλώς έπραξες ότι έπραξες. Με την παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο του Καρκίνου, αποσαφηνίζεται στο μυαλό σου και συνειδητοποιείς το πόσο μεγάλη και σπουδαία βαρύτητα έχει η παρουσία των άλλων στην ζωή σου. Είναι καλό το να υπολογίζεις τους άλλους, όμως μπορεί να αποτελέσει και την Αχίλλειο πτέρνα σου, γιατί προκειμένου να εξασφαλίσεις την αναγνώριση από τους άλλους, μπορεί να οδηγηθείς σε ακραίες υπερβολές που θα καταλήξουν εις βάρος σου. Πρέπει να αντιληφθείς ότι στα πάντα είναι αναγκαία η αρμονία και η αμοιβαιότης, διαφορετικά διαταράσσεται η ισορροπία που χρειάζεται ώστε όλα να λειτουργούν σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη που ήδη βρίσκεται στο Ζώδιο του Καρκίνου, προβάλλει ένα από τα αρκετά προτερήματα που έχεις, την εργατικότητα σου, την οποία τώρα πρέπει να επιδείξεις και που σε βοηθά να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις που εμφανίζονται και πρέπει να καλυφτούν χωρίς αναβολή. Ενώ οι υποχρεώσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις είναι ήδη πολλές, είναι πολύ πιθανόν να σου εμφανιστούν και πρόσθετες που θα σε κάνουν να φορτωθείς και με επί πλέον βάρη που θα σε δυσκολέψουν με μεγαλύτερο κόπο και ροκανίζοντας τον χρόνο που είχες διαθέσει, προκειμένου να τακτοποίησης τις προηγούμενες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις με μεθοδικότητα και καλή οργάνωση κόπο και χρόνο, να σηκώσεις τα μανίκια, και να μην σταυρώσεις τα χέρια πελαγωμένος/η και σκεπτόμενος/η ότι θα προτιμούσες να μην είχες αναλάβει να διεκπεραιώσεις όλα αυτά που σου προέκυψαν.

ΙΧΘYΕΣ

Νιώθεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα, αφού έχεις την δυνατότητα να στραφείς και να ασχοληθείς με όσα πράγματα και δραστηριότητες θεωρείς ευχάριστες, σου ανεβάζουν το ηθικό, γενικά σε κάνουν να νιώθεις ωραία. Αυτό είναι το δώρο που σου προσφέρει η Σελήνη από το Ζώδιο του Καρκίνου. Μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το δώρο, με το να βγεις με τους αγαπημένους σου φίλους, να ασχοληθείτε με τα κοινά σας χόμπι ή να αρχίσεις μια νέα απασχόληση, που μπορεί να είναι σπορ, νέο χόμπι. Η δυνατότητα σου αυτή θα σε συνεπάρει, θα σε ενθουσιάσει, θα σε ξεμυαλίσει κυριολεκτικά και οι εκδηλώσεις σου θα είναι τόσο χτυπητές και παιδιάστικες, ώστε να κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο της συμπεριφοράς σου και των λεγομένων σου τόσο ώστε να θεωρηθείς ότι σε χαρακτηρίζει ελαφρότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment