PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις, να χαρείς και να απολαύσεις τις μικρές στιγμές που δίνει η ζωή. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να φύγεις για διακοπές εκμεταλλευόμενος το κλίμα των ημερών και να περάσεις όμορφα με φίλους ή με τον σύντροφό σου. Αν δεν μπορέσεις να καταφέρεις αυτό, οι βραδινές έξοδοι και η διασκέδαση είναι βέβαιες, καθώς τίποτα δεν σε σταματά στο να περάσεις καλά. Ο τρόπος που εκφράζεσαι συναισθηματικά, είναι έντονος, θεατρικός, μπορεί και υπερβολικός κάποιες φορές, και αυτό μαγνητίζει τα βλέμματα και σε κάνει επίκεντρο όπου και αν βρεθείς. Η δημιουργική πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια και κάνεις ότι μπορείς για να προωθήσεις ανάλογους στόχους. Προσοχή στην υπερπροστατευτικότητα που δείχνεις γιατί μπορεί να κουράσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και δίνεις όλη σου την προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα και καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους. Η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής και άκρως κυκλοθυμική και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικού απολογισμού για συμπεριφορές σου τον τελευταίο καιρό. Αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να μείνεις σπίτι με πρόσωπα οικογενειακά και δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις ένα όμορφο και ήσυχο βράδυ μαζί τους. Κάνεις ότι μπορείς να τους ευχαριστήσεις και φτιάχνεις μία ζεστή ατμόσφαιρα για να τους υποδεχτείς. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να δώσεις σημασία. Είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις πράγματα στον χώρο σου που θα σε ευχαριστήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άκρως επικοινωνιακή ημέρα για εσένα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι πολύ έντονη, κάτι που φαίνεται από τις διαρκείς επαφές σου με στενούς συγγενείς και φίλους που θέλουν να σε δουν και να σε συμβουλευτούν. Είσαι αεικίνητος και προσπαθείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να εκτονώσεις την ενέργειά σου. Δεν είναι απίθανο ένα κοντινό ταξίδι για να μπορέσεις να ανανεωθείς και να ξεφύγεις από την κουραστική ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα πάρτι και οι έξοδοι με παρέες είναι δεδομένα και μπορεί να είναι τόσες πολλές οι προσκλήσεις που να μην ξέρεις ποιον να ικανοποιήσεις. Η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου είναι πιθανό να σε βάλει σε μπελάδες, καθώς όταν εκνευριστείς μπορεί να γίνεις απότομος και αγενής, κάτι που θα φέρει προστριβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα. Μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με λογαριασμούς ή μπορεί να προέκυψαν έκτακτα έξοδα και βλέπεις τον προϋπολογισμό σου να μειώνεται. Η οικονομική σου κατάσταση σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και σκέφτεσαι με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Έλλειμμα αυτοπεποίθησης κάνει την εμφάνισή του και θα είναι καλό να καταφέρεις αν μην συνδέεις την οικονομική σου κατάσταση με την προσωπική σου αξία. Μπορεί να γίνεις έντονα κτητικός και απόλυτο στον τρόπο που σκέφτεσαι και αυτό είναι πιθανό να κουράσει τους γύρω σου και να δημιουργηθούν εντάσεις. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις σήμερα είναι να απολαύσεις ένα ήσυχο δείπνο με δικούς σου ανθρώπους, νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και χαράς ευαγγέλια για εσένα, καθώς θα είσαι ο πρωταγωνιστής… θα το επιδιώξεις σίγουρα. Έχεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που θέλεις στο περιβάλλον σου και να προσπαθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους να σε ικανοποιήσουν. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό μπορεί να φέρει την επιτυχία ή την αποτυχία αντίστοιχα, καθώς εκφράζεσαι απότομα, εγωιστικά και παρορμητικά και αυτό μπορεί να ενοχλήσεις και να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι εξαιρετική ημέρα να δραστηριοποιηθείς σε ότι θέλεις να δρομολογήσεις, καθώς έχεις την δυναμικότητα και την βούληση να διεκδικήσεις και να πράξεις αυτά που θέλεις. Καλό είναι να δείξεις και εσύ στους άλλους την κατανόηση που ζητάς για να μην δημιουργούνται συγκρούσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα, ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα, καθώς ανακινούνται αναμνήσεις του παρελθόντος από καταστάσεις και εμπειρίες που σε πλήγωσαν και νιώθεις μελαγχολικά και θλιμμένα. Η διάθεσή σου σε κάνει να γίνεσαι εσωστρεφής και να απομακρυνθείς από όλους. Η τάση που έχεις να είσαι χαμένος στον κόσμο σου δυσκολεύει την κατάσταση στην καθημερινότητα και είναι πιθανό είτε να μην έχεις κέφι να ασχοληθείς με το οτιδήποτε, είτε να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και αν την χρησιμοποιήσεις μπορεί να σε βγάλει από την κακή διάθεση και να σε οδηγήσει στα κατάλληλα μονοπάτια. Ο εσωτερισμός, η προσευχή και η διαφυγή μέσω της φαντασίας και της τέχνης θα σου δώσουν την δυνατότητα να ισορροπήσεις και να δεις βαθιά μέσα σου την αλήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι δεδομένη, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και αυτό που σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα είναι να δεις τα φιλικά σου πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για διάφορα θέματα. Οι στόχοι σου μπαίνουν στο επίκεντρο και είναι εξαιρετική μέρα για να τους αναδιοργανώσεις ή να θέσεις νέους και να είσαι βέβαιος ότι σε περίπτωση που τους εκθέσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, θα βρεθούν αρωγοί για να στηρίξουν την κάθε σου προσπάθεια. Οι ομαδικές σου δράσεις έρχονται στο προσκήνιο αφού το ενδιαφέρον σου για τα κοινωνικά τεκταινόμενα είναι εμφανές και έντονο. Προσπαθείς να προσφέρεις ότι περισσότερο μπορείς για να ανακουφίσεις κοινωνικές ομάδες που κατά την γνώμη σου είναι αδύναμες και πρέπει να προστατευτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου είναι στο κέντρο της προσοχής σου με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα και εσένα να πρέπει να διαχειριστείς περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις στην δουλειά. Το άγχος και η πίεση είναι μεγάλη αλλά να είσαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορείς να ανταποκριθείς, καθώς η υπευθυνότητα που δείχνεις αλλά και η εργατικότητά σου είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν σου ανατεθεί. Ο στόχος σου είναι άλλωστε να διακριθείς και να αναγνωριστεί η αξία και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα θέματα. Προσοχή πρέπει να δείξεις γιατί μπορεί να είσαι αρκετά αυθόρμητος και αυτό να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή να πεις πράγματα που να ενοχλήσουν τους ανωτέρους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις φιλοσοφικές και πνευματικές σου αναζητήσεις και πως μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου, ανεβάζοντας τον εαυτό σου σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες που σε ενδιαφέρουν μπαίνουν στο στόχαστρο και είναι βέβαιο ότι θέλεις να ακολουθήσεις μία νέα νοοτροπία και φιλοσοφία στην ζωή σου. Το κέφι και η χαρά είναι αμείωτη, το μυαλό σου είναι στο πως θα δεις φίλους από τα παλιά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί συζητώντας. Η χαλαρή σου διάθεση μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, γιατί δεν έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με θέματα και υποχρεώσεις ρουτίνας, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει. Πρόσεχε επίσης γιατί έχεις την τάση να φανατίζεσαι με αυτά που πιστεύεις, δημιουργώντας εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νευρικότητα, άγχος και ανασφάλειες έχεις σήμερα από το πρωί, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και ξυπνάς με περίεργη και εσωστρεφή διάθεση. Αυτό σε οδηγεί στο να συμπεριφέρεσαι με καχυποψία στους γύρω σου και είναι πιθανό να έχεις εκρήξεις θυμού που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, δάνεια ή επενδύσεις και να πρέπει να τρέξεις σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς για να τα δρομολογήσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και αν την εμπιστευτείς θα σε οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή και θα είσαι ωφελημένος. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου και είσαι ικανός με τις εκρήξεις που θα έχεις να δημιουργήσεις συγκρούσεις που τελικά μόνο υπέρ σου δεν θα είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες περνούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς οι έντονες ανασφάλειες που νιώθεις και ο φόβος τη μοναξιάς σε οδηγεί στο να κρατά ισορροπίες και να καταπιέζεις τα θέλω σου για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι. Καλό είναι όμως να προσπαθείς να ικανοποιείς και τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες γιατί υπάρχει πιθανότητα αργότερα να εκτονωθείς και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις. Είναι εξαιρετική ημέρα για να συζητήσεις για νέες συνεργασίες που θα μπορέσουν να σου αποδώσουν, γιατί μπορείς να ακούσεις και να αφουγκραστείς τι είναι ωφέλιμο για εσένα. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με την τέχνη αλλά και με την εμφάνισή σου, καθώς έχεις την διάθεση να νιώσεις πιο όμορφος και να σε θαυμάσουν οι άλλοι γι’ αυτό.

ΙΧΘYΕΣ

Η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα. Στην δουλειά η αγγαρείες είναι πολλές και θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να είσαι άψογος σε όλα, κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ. Θα πρέπει όμως να προσέξεις γιατί η πίεση που θα νιώθεις θα σου προκαλέσει άγχος και νευρικότητα και είναι πιθανό να εκτονωθείς στους συναδέλφους σου, χαλώντας τις σχέσεις σου. Η επικριτική σου στάση και τα παράπονα μπορεί να κουράσουν, γι’ αυτό καλό θα είναι όσο μπορείς να το ελέγξεις. Γεγονός είναι ότι συναισθηματικά καλύπτεσαι με το να εργάζεσαι και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, με μόνο χαμένο την προσωπική σου ζωή που βάζεις στην άκρη και αδιαφορείς. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment