PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα καβγάδες και λεκτική ένταση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θέματα οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια, καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν λογαριασμοί που θα πρέπει να τακτοποιήσεις ή έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Νιώθεις πιθανά ανασφάλεια λόγω των οικονομικών θεμάτων και αυτό σε κάνει να μην πατάς γερά στα πόδια σου και να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις την δύναμη και να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να επιτύχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο φέρνει ζητήματα στόχων και οραμάτων που έχεις θέσει στο προσκήνιο και νιώθεις έντονα συγκρουσιακά μέσα για το ποια πορεία θέλεις να ακολουθήσεις. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα οξύθυμος με τους φίλους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι έντονη η ανάγκη που έχεις να εκδηλώσεις στο περιβάλλον σου τις προσωπικές σου ανάγκες, θέλοντας από τους άλλους να προσπαθήσουν να σε καλύψουν. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου σε κάνει να ξεχωρίσεις όπου και αν βρεθείς και με όποιον συναναστραφείς. Προσοχή σε έντονες τάσεις εγωισμού και παρορμητικότητας που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να προσπαθήσεις με πρόγραμμα και με προσπάθεια να παρακολουθήσεις σεμινάρια ή ημερίδες που σε αφορούν, πιστεύοντας στην διεύρυνση των γνώσεών σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να σε κάνει οξύθυμο και νευρικό, καθώς δείχνεις να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις επαγγελματικού επιπέδου, κάτι που μπορεί να βγει στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έχεις έντονη την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να ταξιδεύει το μυαλό σου, αρνούμενος με έναν τρόπο να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που έχεις. Πληγές και τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν έχεις ξεπεράσει και ακόμα σε πονούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να μπορέσεις αντικειμενικά να δεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν και να δρομολογήσεις την λύση τους βασιζόμενος στην λογική και την σύνεση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου γιατί δείχνεις σαν να μην έχει πάρει αποφάσεις που αφορούν στην φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής που θέλεις να ακολουθήσεις, κάτι που μπορεί να εκτονωθεί στις παρέες σου με ένταση και νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεσαι στον φιλικό σου περιβάλλον, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να συζητήσεις μαζί τους και να τους εκθέσεις στόχους και όνειρα που έχεις για το μέλλον. Με τις ιδέες σου πιθανά να εντυπωσιάσεις κάποιους, που θα θελήσουν να γίνουν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να δεις αντικειμενικά και λογικά τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις αυτά που έχεις σχεδιάσει. Δεν αποκλείονται νέες συνεργασίες που με αρκετή δουλειά μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δημιουργεί νευρικότητα, ένταση και καχυποψία και αυτό είναι πιθανό να εκδηλωθεί για οικονομικά ζητήματα που έχει με τράπεζες ή για οικονομικές συμφωνίες που πιθανά να κάνεις λόγω συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το ενδιαφέρον σου είναι έντονο για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς πιθανά να θεωρείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδειχθείς και να πάρεις ανώτερη θέση. Η εργατικότητα και η μεθοδικότητά σου είναι δεδομένη, γι’ αυτό αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι που πιθανά σε αγχώνει και σε κουράζει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την υπεύθυνη και εργατική συμπεριφορά σου και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι και αν προκύψει στον επαγγελματικό χώρο με τον καλύτερο τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βάζει σε μία διαδικασία σύγκρουσης μέσα σου, πιθανά να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε οικογενειακές απαιτήσεις και αυτό σου δημιουργεί θυμό, που πιθανά να ξεσπάσεις σε μέλη της οικογένειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις έτοιμος για να παρακολουθήσεις ημερίδες και σπουδές, με σκοπό σου να διευρύνεις το γνωστικό πεδίο και να βελτιωθείς σαν προσωπικότητα. Το κέφι και η αισιοδοξία σου είναι δεδομένα και αυτό βγαίνει έντονα στις παρέες που πιθανά να βρεθείς, κατακτώντας τους πάντες με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς πρακτικά με δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις και να προσπαθήσεις με πρόγραμμα και υπευθυνότητα να τις προωθήσεις, με σκοπό να επιτύχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου και δείχνεις να μην μπορείς να ανταποκριθείς σε θέματα καθημερινότητας, κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει αφάνταστα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι η μέρα σου ξεκινάει με έντονο εκνευρισμό, χωρίς να καταλαβαίνεις τον λόγο από τον οποίο προκλήθηκε. Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να δρομολογήσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να λειτουργήσει με λογική και σύνεση και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν μέλη της οικογένειά σου που θα σε στηρίξουν σε όποια οικονομικά θέματα χρειάζεσαι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε κάνει οξύθυμο και αντιδράς περίεργα σε ότι σου λένε οι παρέα σου ή ο σύντροφός σου, καθώς δείχνεις ότι δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η μόνη σου σκέψη σήμερα είναι οι σχέσεις που έχεις γενικότερα στην ζωή σου. Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες και βάζεις όλη σου την διπλωματικότητα για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν δικό σου άνθρωπο, νιώθοντας φόβο και ανασφάλεια για το γεγονός ότι μπορεί να σε απομακρύνουν από την ζωή τους και να μείνεις μόνος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με λογική και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται πάρα πολύ από τους γύρω σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις για δουλειά σε σχέση με την επικοινωνία, που με πολύ δουλειά θα αποδώσουν τα μέγιστα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου βγάζει νευρικότητα και οξυθυμία και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με μέλη της οικογενείας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου αυξάνονται, καθώς προκύπτουν στην εργασία σου θέματα που θα πρέπει να αναλάβεις να διεκπεραιώσεις. Πιθανά η νευρικότητα και το άγχος να σε κατακλύσει, με αποτέλεσμα να γίνεσαι επικριτικός σε συναδέλφους, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα και συγκρούσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και την πίστη στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις όλες σου τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που θα σε απαλλάξει από το άγχος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε κάνει νευρικό και αυτό βγαίνει στην επικοινωνία σου, δημιουργώντας πιθανές παρεξηγήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, λόγω της εσωτερικής σύγκρουσης που συμβαίνει μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κάτι που θα σε κάνει το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Οι δημιουργικές σου δραστηριότητες έχουν πρωτεύουσα σημασία για εσένα και δείχνεις να θέλεις να ασχοληθείς με αυτές επισταμένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε βοηθά να προσπαθήσεις πρακτικά και υπεύθυνα για ότι θέλεις να προωθήσεις και είναι βέβαιο ότι αυτή σου η προσπάθεια θα ανταμειφθεί και εσύ να νιώσεις ικανοποιημένος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο ανεβάζει την ένταση και τον εκνευρισμό και είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικά ζητήματα που να σε απασχολήσουν και να σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ασχολείσαι με ζητήματα που απασχολούν μέλη της οικογενείας σου, προσπαθώντας να συζητήσεις και να δώσεις λύσεις. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις σπίτι σου και να ασχοληθείς με το να το διακοσμήσεις και να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει. Θέλεις να φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τους δικούς σου ανθρώπους και να τους υποδεχτείς με το φιλόξενο πνεύμα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει ζητήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια, που φροντίζεις να λύσεις με μεθοδικότητα και λογική, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίσει ή να ενοχλήσει πρόσωπα της οικογενείας σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιό σου λειτουργεί αντικρουόμενα μέσα σου και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα, που πιθανά να εκδηλωθεί στις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι μεγάλη η επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με το στενό σου περιβάλλον. Αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητοί φίλοι έχουν την προσοχή σου και είσαι εκεί γι’ αυτούς που θα θελήσουν να σου ζητήσουν την γνώμη και την στήριξή σου. Προσκλήσεις για εξόδους και πάρτι είναι δεδομένες και ετοιμάσου να γνωρίσεις πολύ κόσμο και να εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που επικοινωνείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες δομημένα και με λογική, κάτι που γίνεται αντιληπτό άμεσα και θεωρείται αξιοθαύμαστο, τόσο από τα κοντινά σου πρόσωπα, όσο και από αυτούς που συναναστρέφεσαι όπου και αν βρεθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δημιουργεί ένταση που μπορεί να προκληθεί από περασμένες καταστάσεις, που έρχονται στο μυαλό σου και εκνευρίζεσαι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment