PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συζητήσεις, επαφές και συνδιαλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη πριν αποχωρήσει σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες που θα έχουν γερά θεμέλια και θα σου αποδώσουν τα μέγιστα. Μετά περνάει η Σελήνη στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τράπεζες ή δημόσιο και προσπαθείς να τα δρομολογήσεις. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο σου βγάζει έντονη νευρικότητα αλλά και καχυποψία και είναι πολύ πιθανό αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να μπεις σε αντιπαραθέσεις με αυτούς που θα συνδιαλλαγείς. Προσοχή επίσης γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν τριβές με συνεργάτες για οικονομικές συμφωνίες που έχεις κάνει και η συμπεριφορά σου να δυναμιτίσει το κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν αποχωρήσει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Είναι πιθανό να υπάρξει αναγνώριση των προσπαθειών σου στον εργασιακό χώρο και αυτό να αποδώσει καρπούς, όχι μόνο σε επίπεδο θέσεως αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να καρπωθείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, καθώς φαίνεται ότι η σχολαστικότητα και η εργατικότητά σου έχουν αντίκρισμα. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο σου δημιουργεί ένταση, εκνευρισμό αλλά και καχυποψία και είναι μπορεί να εκφραστείς με απότομο τρόπο και αυτό να δημιουργήσει προστριβές. Καλό θα είναι να μην χάσεις το μέτρο και να προσέξεις ανταγωνιστικές τάσεις που μπορεί να έχεις ή να δεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες ακόμα στον Ζυγό και σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη πριν αποχωρήσει. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν την αστρολογική συγκυρία και να προωθήσεις τυχόν δημιουργικά σχέδια που έχεις, μέσα από συνεργασίες, που θα αποδώσουν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σου. Μην διστάσεις να δρομολογήσεις οτιδήποτε νέο, αρκεί να είναι χτισμένο πάνω σε γερές βάσεις για να αντέξεις στον χρόνο. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στον εργασιακό χώρο, κάτι που σε αγχώνει και μπορεί να βγάλεις γκρίνια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο ανεβάζει το θερμόμετρο και είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με συναδέλφους για θέματα που σας απασχολούν, γι’ αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν φύγει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη δίνοντάς σου την δυνατότητα να μπορέσεις να προχωρήσεις σε σημαντικά σχέδια που έχουν αφορούν στην εργασία σου. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάτι που να συμμετέχουν και άλλα άτομα της οικογενείας σου, να θυμάσαι όμως ότι αυτό που θα ξεκινήσεις θα πρέπει να μην είναι επιπόλαια δομημένο για να έχει επιτυχία. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το κέφι σου ανεβαίνει στα ουράνια. Η χαρά και η παιδικότητά σου κάνουν την εμφάνισή τους και ξεσηκώνεις τους πάντες, όπου και αν βρεθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε κάνει νευρικό και ανυπόμονο και καλό θα είναι να προσέξεις μην δημιουργήσεις εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν φύγει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις προσωπικά δημιουργικά σχέδια που έχεις. Η κοινωνικότητά σου αλλά και ο έξυπνος τρόπος που εκφράζεσαι σου δίνουν την δυνατότητα να «διαφημίσεις» τα σχέδιά σου και να είσαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα ενδιαφερθούν. Ο δομημένος τρόπος που το διαχειρίζεσαι θα σου αποδώσει καρπούς. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και γίνεσαι πιο εσωστρεφής, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα με το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα πρέπει να ασχοληθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο σου δημιουργεί εκνευρισμό, μπορεί και επιθετικότητα και είναι πιθανό να κοντραριστείς με κάποιον από την οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν φύγει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μια αστρολογική όψη που σε βοηθάει να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και μπορείς να ισορροπήσεις τα έσοδά σου με την στήριξη της οικογένειά σου. Αυτό θα σε ανακουφίσει από το άγχος και την ανασφάλεια και θα νιώσεις έτοιμος να πας με σταθερά και καλά προγραμματισμένα βήματα παρακάτω. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και γίνεσαι εξωστρεφής. Θέλεις να συναναστραφείς τους κοντινούς σου ανθρώπους και να μιλήσεις μαζί τους. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πολλές και δεν ξέρεις πια να πρωτοδεχτείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο ανεβάζει την ένταση στην ατμόσφαιρα, καθώς διακατέχεσαι ξαφνικά από εκνευρισμό, κάτι που γίνεται έντονο στους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στο ζώδιό σου και πριν αποχωρήσει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Έχεις την δυνατότητα και την θέληση να πραγματοποιήσεις στόχους και όνειρα που έχεις θέσει, βάζοντας γερά θεμέλια και δουλεύοντας υπεύθυνα και πολύ πάνω σε αυτά. Είναι πολύ πιθανό με την σοβαρότητα που αποπνέεις να βρεις αρωγούς σε αυτήν σου την προσπάθεια μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και οικονομικά ζητήματα, έξοδα και εκκρεμότητες που προκύπτουν σε απασχολούν και προσπαθείς να τα βάλεις σε τάξη, καθώς επηρεάζουν άμεσα την ψυχολογία σου και μπαίνεις σε διαδικασία να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο σε κάνει νευρικό και είναι πιθανό από την ένταση να μην σκεφτείς ψύχραιμα και να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν φύγει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Βρίσκεις την δύναμη να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος που σε πονούσαν και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να προοδεύσεις σαν προσωπικότητα. Η βούληση και η αποφασιστικότητά σου είναι τέτοια που τίποτε δεν μπορεί να σε σταματήσει, καθώς νιώθεις ότι αποκατέστησες την χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Μετά η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες, προσπαθώντας να τραβήξεις την προσοχή του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο είναι πολύ πιθανό να αυξήσει κατακόρυφα την ένταση και να έρθεις σε αντιπαράθεση με όποιον θεωρείς ότι δεν είναι διατεθειμένος να καταλάβει αυτά που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν φύγει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου και νιώθεις ότι βρίσκεις την ανταπόκριση αλλά και την στήριξη που χρειάζεσαι από τους φίλους σου, κάτι που σε κάνει πιο ώριμο και πιο δυνατό για τα επόμενα βήματα της ζωής σου. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να επιτύχουν σχέδια που έχετε από κοινού. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, κάνοντάς σε περισσότερο μελαγχολικό και εσωστρεφή και έρχονται στο νου σου μνήμες από παρελθούσες καταστάσεις που σε απογοήτευσαν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο ανεβάζει την ένταση και την οργή και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε όποιον βρεις μπροστά σου, καθώς είσαι επηρεασμένος από παλιότερα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν αποχωρήσει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μία αστρολογική συγκυρία που σου δίνει την ψυχική δύναμη να διεκδικήσεις όλα αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα και να μπορέσεις να καταφέρεις να αναγνωριστείς, κάτι που τόσο πολύ ζητάς. Η εργατικότητα αλλά και το ήθος σου διακρίνονται και δεν είναι δυνατόν να περάσουν από κανένα απαρατήρητα. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις έντονα την επικοινωνία να συναναστραφείς με τους φίλους σου και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για τα σχέδια και τα όνειρα που έχεις για το μέλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο σε κάνει νευρικό και μπορεί να έρθεις σε προστριβές με κάποιον φίλο, σε περίπτωση που διαφωνεί με τις ιδέες σου ή δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν αποχωρήσει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη δίνοντάς σου την δυνατότητα να θέσεις γερά θεμέλια για να προχωρήσεις σε σπουδές, σεμινάρια ή ημερίδες με μόνο σου σκοπό να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σαν άνθρωπος και να μπορέσεις μέσα από αυτό να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. Είναι δεδομένο ότι η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις την κατάσταση μόνο θετικά έχει να σου δώσει. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται αφού η εργατικότητα και η σοβαρότητα που επιδεικνύεις κάνουν τους ανωτέρους σου να δείξουν την εκτίμηση που σου έχουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να σε ωθήσει σε εντάσεις και συγκρούσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ζυγό και πριν αποχωρήσει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη φέρνοντάς σου πιθανά οικονομικά οφέλη από συνεργασίες ή τον επαγγελματικό τομέα και είναι βέβαιο ότι πια βλέπεις την προσπάθεια που έχεις καταβάλει να σου δίνει καρπούς. Ο έξυπνος και επιχειρηματικός τρόπος σκέψης σου επίσης, μπορεί να φέρει κέρδη στον χώρο που εργάζεσαι και να ανταμειφθείς γι’ αυτό. Μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, με το μυαλό σου να είναι συνέχεια σε εξόδους και παρέες που θα διασκεδάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και να έρθεις σε σύγκρουση με όποιον δεν ταυτίζεται με τα δικά σου πιστεύω, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment