PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δυνατοί για να υλοποιήσουμε στόχους και επιθυμίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που έχεις με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς, δρομολογώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η διάθεσή σου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φάση, αφού σε διακατέχει έντονος εκνευρισμός που σε κάνει εσωστρεφή και καχύποπτο με τους γύρω σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις την νευρικότητα γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που θα δυσαρεστήσουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ισορροπεί συναισθηματικά, βγάζεις την έντονη ευαισθησία σου αλλά και το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε οικονομικά θέματα, αποφεύγοντας τον κίνδυνο. Προσοχή μόνο μην ωραιοποιείς καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και αυτό που σε απασχολεί κατά κύριο λόγο είναι οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και διαταραχθούν οι ισορροπίες, καθώς ο φόβος την μοναξιάς και της απόρριψης είναι μεγάλος. Είναι πιθανό να κάνεις υποχωρήσεις σε καταστάσεις και προσωπικά σου θέλω για να μην υπάρξουν συγκρούσεις, καλό όμως είναι να θυμάσαι ότι παραμερίζοντας τις επιθυμίες σου μπορεί κάποια στιγμή να εκραγείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει έντονα ρομαντική και καλοπροαίρετη διάθεση και έτσι μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία τα θέλω των άλλων, δίνοντας τους να καταλάβουν και αυτά που επιθυμείς εσύ. Η ανεπτυγμένη σου διαίσθηση σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις για τις συνεργασίες σου, αρκεί να βλέπεις ξεκάθαρα την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σε απασχολούν ζητήματα προγραμματισμού της καθημερινότητας, καθώς οι υποχρεώσεις στην εργασία σου είναι πολλές και απασχολείσαι τον περισσότερο χρόνο της ημέρας. Το άγχος και η γκρίνια είναι έντονα, καθώς νιώθεις ότι θα πρέπει να είσαι άψογος σε ότι αφορά τα εργασιακά σου θέματα και αυτό σε πιέζει. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός με τους συναδέλφους σου και αυτό να φέρει δυσαρέσκεια και να υπάρξουν εντάσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να βρεις την θετική και καλοπροαίρετη στάση σου, αντιμετωπίζεις τους πάντες με κατανόηση και ευαισθησία και μπορείς έτσι να εξομαλύνεις τις σχέσεις από τυχόν εντάσεις. Προσοχή μόνο σε συναδέλφους ή ανωτέρους σου που μπορεί να σου δίνουν λάθος εντύπωση και να λειτουργούν αρνητικά για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και η ευδιαθεσία σου είναι εμφανέστατη, καθώς βλέπεις την ζωή από την θετική πλευρά της, αντιμετωπίζεις τις όποιες καταστάσεις με παιδικότητα και αισιοδοξία. Προσπαθείς να αναπτύξεις με δυναμισμό τις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Καλλιτεχνικά δρώμενα μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και δεν θα χάσεις παράσταση στο θέατρο ή στον κινηματογράφο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός θέλοντας να προβάλλεις τον εαυτό σου και αυτό θα ενοχλήσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βάζει σε διαδικασία να δεις με θετική σκέψη αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία να επιδιώξεις σπουδές σε αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Εξαιρετική αστρολογική συγκυρία για εσένα που ασχολείσαι με την τέχνη, καθώς μπορείς να προβάλλεις την δουλειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σε ωθεί στο να στραφείς προς την οικογένειά σου και σε ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν, θέλοντας να δώσεις λύσεις. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία μπορεί να ταλαιπωρήσουν την διάθεσή σου, το βέβαιο είναι όμως ότι δεν θέλεις να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και προτιμάς να καθίσεις με οικεία πρόσωπα στο σπίτι και να απολαύσεις την θαλπωρή του σπιτιού σου. Μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς συμπεριφορές και πράξεις δικές σου κατά τον τελευταίο καιρό και μπαίνεις σε αναθεωρήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την συναισθηματικότητα, την διαίσθηση και την θετική στάση και δρομολογείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικογενειακά θέματα, δείχνοντας την κατανόησή σου σε όποιο από τα μέλη της την έχει ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και η επικοινωνιακή σου δεινότητα βγαίνει στην επιφάνεια. Είσαι έντονα εξωστρεφής και κοινωνικός και θέλεις να συναντήσεις όσο περισσότερο κόσμο μπορείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να ανταλλάξεις απόψεις. Το τηλέφωνο σου χτυπάει συνεχώς και στενοί σου συγγενείς και φίλοι θέλουν να σε δουν και να πάρουν την συμβουλή σου για καταστάσεις που τους προβληματίζουν. Προσοχή μόνο γιατί σε περίπτωση που βαρεθείς χαλάει η διάθεσή σου και μπορεί να γίνεις έντονα νευρικός. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βοηθάει να επικοινωνήσεις την ευαισθησία και την συναισθηματικότητα που νιώθεις τόσο στο στενό σου περιβάλλον, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή στις συνεργασίες σου, γιατί η καλοπροαίρετη στάση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και στο τέλος να απογοητευτείς.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και μπαίνεις στην διαδικασία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που έχεις. Σε διακρίνει μία ανασφάλεια και αυτό βγαίνει έντονα λόγω των οικονομικών ζητημάτων. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα, αλλά μπορεί επίσης να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς νέους τρόπους για να έχεις επιπλέον εισόδημα, κάτι που σου δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς λειτουργεί ευεργετικά για την διάθεσή σου, βλέπεις τις καταστάσεις από την θετική τους πλευρά και η διαίσθησή σου σε οδηγεί προς την θετική κατεύθυνση. Να είσαι μόνο προσεκτικός σε συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές γιατί μπορεί να μην βλέπεις ξεκάθαρα τους κινδύνους και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σου και δεν θα βγεις χαμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και μπαίνεις στην διαδικασία να εκφράσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο τρόπος που εκφράζεσαι και η αποφασιστικότητά σου είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν στον στόχο σου και να καταφέρεις να ωθήσεις τους γύρω σου να σε καλύψουν. Είσαι το επίκεντρο της προσοχής όπου και αν βρεθείς, πρόσεχε μόνο γιατί οι εγωιστικές τάσεις και ο απότομος τρόπος σου μπορεί να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθεί στο να βγάλεις έντονο συναίσθημα, ρομαντισμό και ευαισθησία που θα αγγίξει όσους σε συναναστρέφονται. Μπορείς να δρομολογήσεις με εξαιρετικό τρόπο δημιουργικά σχέδια που έχεις, να είσαι προσεκτικός μόνο σε νέες συνεργασίες γιατί μπορεί να μην βλέπεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Σκορπιό, σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα, μπαίνει στην διαδικασία να αναπολήσεις καταστάσεις από το παρελθόν που είναι πιθανό να σε πληγώνουν και ανακαλύπτεις ότι έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια στην ζωή σου. Η μελαγχολική σου διάθεση και η εσωστρέφεια σε οδηγούν στο να απομονώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τρέχουσες υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, γι΄αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει έντονα διαισθητικό αλλά και καλοπροαίρετο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα και αντιμετωπίζεις τους πάντες με την καλύτερη των διαθέσεων. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να μην βλέπεις αντικειμενικά την αλήθεια και να πληγωθείς στο τέλος από συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές στο σχέσεις και στο τι μπορεί να πάρεις συναισθηματικά από αυτές, καθώς έχεις την έντονη επιθυμία να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις για τους στόχους και τα προσωπικά σου όνειρα. Οι πρωτοποριακές ιδέες σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα είναι αρκετοί αυτοί που θα θελήσουν να είναι αρωγοί στις όποιες προσπάθειές σου. Η κοινωνική σου ευαισθησία είναι έντονη και δεν χάνεις στιγμή για να συμμετέχεις σε ομάδες και συλλόγους δίνοντας την βοήθειά σου και υπερασπίζοντας όποιους το χρειαστούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει έντονα ευαίσθητο και συναισθηματικό στον τρόπο που επικοινωνείς και συγκινείς τους πάντες γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και στο πως θα καταφέρεις να αναρριχηθείς σε ανώτερο επίπεδο ιεραρχικά. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου είναι δεδομένη και είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί από τους ανωτέρους σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί το άγχος που έχεις μπορεί να βγει σε τάσεις ελέγχου και να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βάζει στην διαδικασία να είσαι διαλλακτικός, καλοπροαίρετος και ευαίσθητος με τα πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να νιώσεις ότι μπορείς να στηρίξεις όποιον χρειαστεί, καθώς πιστεύεις στις προσωπικές σου δυνατότητες.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με αυτά που θα σε προάγουν σαν χαρακτήρα. Σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες έρχονται στο προσκήνιο και ψάχνεις να βρεις αυτό που σε κεντρίζει και σε ωθεί στο να περάσεις σε μία νέα φιλοσοφία ζωής. Ταξίδια στην ύπαιθρο είναι πιθανά, καθώς και παρέες με καλό φαγητό, μουσική και συζήτηση, κάτι που σου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Προσοχή μόνο γιατί έχεις τάσεις επιπολαιότητας και χαλαρότητας και αυτό μπορεί να σε ωθήσει στο να αμελήσεις τρέχοντα ζητήματα, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου βγάζει όλο τον ρομαντισμό, την καλή διάθεση και την ευαισθησία που έχεις μέσα σου και είσαι αυτό που θα στραφούν οι πάντες στην παρέα για στήριξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment