PeristeriNews.gr
Καιρός

Συννεφιά και βροχές


Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Μετά το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία ανατολική επέκταση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο και βαθμιαία το Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ, ενώ τη νύχτα θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και σταδιακά από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ. Περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Nεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από τη νύχτα στις υπόλοιπες περιοχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Από 03 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, ενώ από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της Ηπείρου και της Στερεάς. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Από το βράδυ και από τα νότια οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες κυρίως στη Στερεά και την Πελοπόννησο πιθανώς τοπικά ισχυρές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και σταδιακά από το απόγευμα στα νότια νότιοι 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τη νύχτα τοπικά ισχυρές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς 4 με 6 και τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα. Σταδιακά τα φαινόμενα θα ενταθούν. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου εκεί πιθανώς τοπικά θα είναι ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα στα κεντρικά και τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: Σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Peristeri News

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Leave a Comment