PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 8 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αρκετές αναταράξεις.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, αλλάζουν οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Έρχονται εξομολογήσεις και βαθιές συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα φέρουν δυνατούς δεσμούς ένωσης δημιουργώντας προοπτική δεσμεύσεων. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σε συνάντηση με πρόσωπο, που τελικά τα θερμά σας λόγια θα καταφέρουν να ενώσουν τους ερωτικούς σας δρόμους. Κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, καταφθάνει ξεκίνημα δυνατού ερωτικού δεσμού με μακροχρόνια πορεία αγάπης.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ένα είδος συναισθηματικής ανασφάλειας θα κάνει την εμφάνιση του, ενδέχεται να μην νιώσετε ασφαλείς μέσα στη σχέση που αυτή τη στιγμή διατηρείτε. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις απαισιόδοξες εκδοχές, εστιάστε στην θετική όψη των καταστάσεων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βασιστείτε στις πράξεις αγάπης που ήδη έχουν γίνει, τόσο από εσάς, όσο και από το πρόσωπο που έχετε στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως να υπάρξουν τάση φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από ανιαρές ή καταπιεστικές σχέσεις, πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες αποφάσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα στη στάση σας θα υπάρξει πάθος, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και ψυχολογικές εμμονές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δυναμισμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε διάθεση να διεκδικήσετε. Θα καταφέρετε πρώτον να μην χάσετε τίποτα απ αυτά που ήδη έχετε κερδίσει και δεύτερον θα κατακτήσετε ερωτικά πρόσωπο που ως τώρα δεν πλησιάζατε εξαιτίας αβάσιμων ανασφαλειών. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, αυτή τη φορά η απόφαση σας να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ τα χέρια, θα σας ανταμείψει επαρκώς.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν δυναμικό τρόπο προσέγγισης και διεκδίκησης, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να βγάλετε στο φως αλήθειες,  με αποτέλεσμα να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης που αυτή τη φορά θα συνοδεύεται με υποσχέσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως να απομακρυνθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους. Συζητήστε σε ήρεμους τόνους και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα, τα σοβαρά σχέδια που σας απασχολούσαν κατά το παρελθόν, τώρα θα αρχίσουν να δρομολογούνται. Το βράδυ, βγείτε με την παρέα σας και διασκεδάστε.

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ίσως να νοιώθετε μια απαισιοδοξία. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα έρθετε αντιμέτωποι με σκληρά λόγια και διαφωνίες, που αργά ή γρήγορα θα γίνουν παρελθόν, αλλά δύσκολα εσείς θα τα ξεχάσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ένταση. Κάθε αδέξια κίνηση μπορεί να σας φέρει αρνητικά αποτελέσματα με άτομα κύρους. Στα ερωτικά σας τα πράγματα κυλούν ήρεμα και ωραία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας απασχολήσουν κάποιες αρνητικές καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα στον ερωτικό σας τομέα. Επίσης, ίσως να νοιώσετε ότι κάποια κοντινά σας πρόσωπα, σας πιέζουν πολύ σήμερα. Δώστε τους την προσοχή σας και ακούστε τι θέλουν να σας πουν. Μπορεί να είναι για κάλο δικό σας και να σας βοηθήσουν σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα έχει πολλά πράγματα για εσάς, γι’ αυτό δείτε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα νιώσετε εγκλωβισμένοι στα επαγγελματικά σας, καθώς δεν θα μπορείτε να προωθήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας. Μην ακούτε κανέναν και βασιστείτε στις δυνάμεις σας! Άλλωστε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα θα έχετε πολύ ενέργεια μέσα σας για να κάνετε ό,τι, μα ό,τι θέλετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα έχει πολλά πράγματα για εσάς, γι’ αυτό δείτε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα νιώσετε εγκλωβισμένοι στα επαγγελματικά σας, καθώς δεν θα μπορείτε να προωθήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας. Μην ακούτε κανέναν και βασιστείτε στις δυνάμεις σας! Άλλωστε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα θα έχετε πολύ ενέργεια μέσα σας για να κάνετε ό,τι, μα ό,τι θέλετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Σε χρειάζομαι», «μου λείπεις», «δε μπορώ άλλο μακριά σου» είναι τα λόγια που θα σας πνίξουν σήμερα στον ερωτικό τομέα. Εσείς θέλετε λίγη ελευθερία αυτό το διάστημα, προκειμένου να σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά το μέλλον σας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να έχετε πολύ ενέργεια και αποφασιστικότητα σε αυτά που θέλετε να εκφράσετε στο σύντροφό σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μπορεί να ακούσετε κάτι για εσάς που θα σας στενοχωρήσει.

ΙΧΘYΕΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στο καβούκι σας και να μη θέλετε να δείτε άνθρωπο. Στον επαγγελματικό τομέα θα προχωρήσετε αργά και σταθερά και θα εξετάστε τις καταστάσεις με έναν ρεαλιστικό τρόπο, πριν πάρετε κάποια απόφαση με τους συνεργάτες σας και τα άτομα κύρους. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ίσως να ακούσετε κάποιες φήμες που κυκλοφορούν για εσάς, που αργά ή γρήγορα θα αποδειχτούν ψέματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment