PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα πάρουμε ορθές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και ουσιαστικές διεκδικήσεις. Η στάση σας θα είναι συνεργάσιμη, ισορροπημένη, και διπλωματική, θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Τις απόψεις σας θα τις διατυπώσετε με χαλαρότητα και όχι με απόλυτο ή κάθετο ύφος. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν δεν αποκλείεται να ανοίξει νέους ορίζοντες. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε με χιουμοριστική και άνετη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και συνεταιρισμούς. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα απορρίψετε προτάσεις ή ευκαιρίες για συναντήσεις. Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είστε διορατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές. Στα επαγγελματικά σας θέματα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με σταθερά βήματα, πειστικά θα είναι τα λόγια σας, θετική κατάληξη θα έχουν οι οικονομικές σας συμφωνίες. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την καινούργια συνεργασία που θα εμφανιστεί, ωστόσο πριν δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, αποφύγετε τις βιασύνες και το άγχος. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ξεκαθαρίστε και θέστε με σαφήνεια όρους και επιθυμίες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ανοιχτείτε κοινωνικά, κάντε το βήμα να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίρνετε την απόφαση να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, στις τρέχουσες υποθέσεις σας θα κινηθείτε με αμεσότητα. Στόχος σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να λύσετε ψυχολογικά συμπλέγματα που είναι η αίτια των ανασφαλειών σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και τα αισθήματα σας θα φέρει ανακατατάξεις και θετικές αλλαγές. Ίσως να θελήσετε να διαφοροποιήσετε διακοσμητικά τον χώρο σας, είτε πρόκειται για σπίτι ή για γραφείο, θα κάνετε αγορές και ψώνια, κρατήστε ελεγχόμενη τη διάθεση σας για κατανάλωση. Θα υπάρξουν κοινωνικές και φιλικές επαφές, η στάση σας θα είναι θετική.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας. Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας, να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες και τα δεδομένα. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά. Περάστε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική ανόδου. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε διαφωνίες και αμφισβητήσεις, βρίσκει ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος. Ευνοούνται συμφιλιώσεις, τυχόν υποσχέσεις θα έχουν ελπιδοφόρα κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες αλλά και με οικογενειακά πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να βρουν υποστηριχτές, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος. Εσείς οι κάπως κλειστοί χαρακτήρες προσεγγίσετε και εκδηλωθείτε, θα είναι καλή χρονική στιγμή να διευρύνετε τον κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Χαλιναγωγήστε τάσεις ανυπομονησίας, δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα είναι λάθος αν βιαστείτε να προκαθορίσετε την κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

Προσιτή, κοινωνική και εγκάρδια θα είναι η συμπεριφορά σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα. Στον εργασιακό σας τομέα στόχο βάζετε να αναγνωριστεί η αξία σας και να εκτιμηθούν τα θετικά σας στοιχεία. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε. Προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, διοργανώστε μια εκδήλωση θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Συναντήσεις με οικογενειακά πρόσωπα θα έχουν ευχάριστη και δημιουργική κατάληξη, αν τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν διαφωνίες ή τσακωμοί τώρα θα βρείτε τη δίοδο που θα φέρει συμφιλιώσεις, ίσως να ειπωθούν συγγνώμες, θα αναγνωριστούν τα λάθη και οι υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσωτερική τόνωση και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας δραστηριοποιήσει, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε δυναμική και χαρούμενη διάθεση, θετικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές. Στον επαγγελματικό σας τομέα οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, ουσιαστικά βγαίνετε από τάσεις εσωστρέφειας και μοναχικότητας, αυτή τη φορά δε θα απομονωθείτε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι φιλικές σας συνομιλίες θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Θετική θα είναι αύρα σας, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε κάπως διαφορετικοί στην τακτική της επικοινωνία σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες. Ίσως να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εμφάνιση και υγεία, ενδιαφέρον θα δείξετε για την σωματική σας κατάσταση, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε ή να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, αν καπνίζετε ίσως να κάνετε την προσπάθεια να το ελαττώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση σας θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις ενέργειες σας φανερή θα είναι η δοτικότητα σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθεια σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως σας χρειάζονται. Συνειδητές θα είναι οι πράξεις σας, θα αποδεσμευτείτε από καταστάσεις άγχους και πίεσης, θα πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας καταρρίπτοντας εμπόδια και συναισθηματικά φράγματα. Κοινωνικοποιημένες θα είναι οι ανησυχίες σας, ίσως να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας σε ομάδες που χρειάζονται χρηματική υποστήριξη ή κάποιο είδος εθελοντικής προσφοράς. Σε επαγγελματικά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ποσά καλό θα είναι να μην παρθούν παρορμητικά. Μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, ζητήστε τη γνώμη ή τη συμβουλή ειδικών.

ΙΧΘYΕΣ

Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογική σας διάθεση, θα προχωρήσετε με αισιοδοξία, η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με διπλωματικές και συμφιλιωτικές πράξεις θα κλείσετε ένα αρνητικό κεφάλαιο που σας δημιουργούσε ψυχολογικές μεταπτώσεις και έριχνε το ηθικό σας. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας οδηγήσει στη βελτίωση και στη δημιουργική αλλαγή. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αναλαμβάνετε τα ηνία, εσείς με δικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες θα καταφέρετε να το λήξετε με τον σωστό τρόπο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment