PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των σχέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Με οξυδέρκεια και πνευματικότητα θα είστε εξοπλισμένοι, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τις προοδευτικές σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας. Προχωρήσετε εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας, σήμερα στις επαφές και στις συναντήσεις σας θα καταφέρετε να δώσετε δημιουργική κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αντικειμενικότητα θα σκεφτείτε, σήμερα θα καταφέρετε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, βάζετε στην άκρη ανασφάλειες και αρνητικά σενάρια ή εκδοχές. Ο ορθολογισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης, βγαίνετε από αναστολές και ψυχολογικά συμπλέγματα, τολμηρή και αποφασιστική θα γίνει η δράση σας. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα μιλήσετε με σαφήνεια και τεκμηριωμένο λόγο, θετική κατάληξη θα δοθεί στις προφορικές σας επιδιώξεις. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει, αποκτούν οι επαφές σας ισορροπία. Εσείς οι προβληματισμένοι που έχετε αμφιβολίες ή που για κάποια συγκεκριμένη αιτία χάσατε την εμπιστοσύνη σας, μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε χωρίς καμουφλαρίσματα, θα καταφέρετε να λάβετε τις εξηγήσεις που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με επαγγελματικές βλέψεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, θα είστε σε θέση να φανείτε ευέλικτοι και αδιάλλακτοι, θα επιτύχετε συνεννόηση και συνεργασία. Σας συμβουλεύω να τρέξετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, μη τρενάρετε οικονομικές συμφωνίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι διαθέσεις συγκαταβατικές και όχι εγωιστικές. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί, σε τυχόν επιφυλάξεις ή διλλήματα σκεφτείτε με ορθολογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στην αντιδραστική και πεισματική πλευρά του χαρακτήρας σας, αν εκνευριστείτε ή πιεστείτε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σας. Εσείς που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι, για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα επαγγελματικά συμβούλια και την ανταλλαγή ιδεών, ενδεχομένως να κινηθείτε με αρνητισμό. Οι άμεσες ή επείγουσες διεκπεραιώσεις ίσως να σας αγχώσουν, μάλλον δεν θα μπορέσετε να ενεργήσετε μεθοδικά. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη, η στάση σας επηρεασμένη. Μην προχωρήσετε ή μην αποφασίσετε υπό συνθήκες άγχους θα πέσετε σε λάθη και σε μη συμφέρουσες επιλογές. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε στα πρόσωπα που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Απαλλάσσεστε από το άγχος και τις σκοτεινές ή απαισιόδοξες σκέψεις, η θετική σας διάθεση θα ενισχύσει τη δύναμη σας να κυνηγήσετε στόχους και όνειρα. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα τονώσει την αποφασιστικότητα σας, αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα ηρεμήσετε, προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις, θα περάσει τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Ασχοληθείτε με την πνευματική και εσωτερική σας ισορροπία, φροντίστε για την υγεία σας ψυχική και σωματική, καταπιαστείτε με δραστηριότητες ή χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, οι φιλικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευαίσθητη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική αρμονία και ηρεμία, ωστόσο σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να εμφανιστείτε κάπως ευέξαπτοι και νευρικοί. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να σας εκνευρίσουν απόψεις ή λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τον αρνητισμό, το πείσμα ή την εμπάθεια, αποφύγετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας. Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, κινηθείτε μεθοδικά. Θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις και φιλικές προτάσεις, ασχοληθείτε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον θα καταφέρετε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχέρεια λόγου και έξυπνα επιχειρήματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας , σκεπτόμενη και οξυδερκής θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα πάνε πολύ καλά , σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να κλείσετε συμφωνίες με συμφέρουσα και εποικοδομητική κατάληξη. Λύση θα δοθεί σε ένα θέμα που σας δημιουργούσε δισταγμούς ή εμπόδια, ουσιαστικά θα βρείτε την δίοδο που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο ή τον ανασταλτικό τρόπο σκέψης. Φιλική και οικεία διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή να εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας, διοχετεύστε τη θετική σας ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Θα εμφανιστεί πρόταση που θα διευρύνει τον επαγγελματικό και οικονομικό σας ορίζοντα, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές. Από οξυδέρκεια και εγκράτεια θα διακρίνεστε, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως δε σας συμφέρει να τεντωθεί το σκοινί. Διαλλακτική, μεθοδική και αρκετά διπλωματική θα είναι η συμπεριφορά σας, συνειδητά θα κρατήστε θετικές τις αντιδράσεις σας και τις διαθέσεις σας ως προς τους τρίτους. Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Αφιερώστε χρόνο σε προσωπικές και κοινωνικές επαφές, σε συνάντηση που θα προκύψει θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Σήμερα κλείνετε ανοιχτά ζητήματα που σας αγχώνουν, με δυναμισμό αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Ενδεχομένως να υπάρξει απρόοπτη πρόταση, εσείς που αναζητάτε εργασία θα πάρετε τα πάνω σας, ανοίγεται δυνατότητα σταθερής εργασίας μελλοντικών προδιαγραφών. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικά βήματα, έρχονται εποικοδομητικά ανοίγματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προχωρήστε και να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, ενεργήσετε με στόχο τα άμεσα ξεκαθαρίσματα, η ανταπόκριση που θα λάβετε δε θα σας απογοητεύσει. Συμφιλιώνεστε εσείς οι τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι, δίνετε τέλος στα αρνητικά σχόλια και στις λανθασμένες εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημιουργικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο προαγωγής. Σήμερα θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις, επικεντρωθείτε στις συνεργασίες σας. Σε εργασιακές σας υποθέσεις που επείγει η διεκπεραίωση τους θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποδοτικοί. Σε οικονομικά θέματα αγορές ή πωλήσεις δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, προσπαθήστε να σιγουρέψετε την ασφάλεια των χρηματικών ποσών που θα διαθέσετε. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα κάνοντας τα κοντινά σας άτομα να νιώσουν ασφάλεια, εμπιστοσύνη και συναισθηματική ισορροπία. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας και η στάση σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλος των γνωριμιών σας.

ΙΧΘYΕΣ

Προσοχή στην αντιδραστικότητα και στην μεγαλοποίηση των καταστάσεων, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Εσείς οι ψυχολογικά ταραγμένοι ή στρεσαρισμένοι για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, ενισχύστε την κοινωνική σας διάθεση. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, συνδεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα ή οικογενειακά σας άτομα. Αν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό θα καταφέρετε να βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment