PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απελευθέρωση και μια ανάγκη να πραγματοποιήσουμε αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη η διάθεσή σου παίρνει τα πάνω της και το χιούμορ με την αισιοδοξία σου κάνουν αίσθηση όπου και αν βρεθείς. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με το να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου, γι’ αυτό μπορείς να δεις σεμινάρια ή ημερίδες που σε ενδιαφέρουν και θα σε βοηθήσουν να ανέβεις σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο, να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Η μέρα μπορεί να έχει έξοδο με παρέες που έχεις να δεις καιρό και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να συναναστραφείς και ανταλλάξεις απόψεις για διάφορα θέματα. Πρόσεχε μόνο την τάση που έχει να φανατίζεσαι με αυτά που υποστηρίζεις, κάτι που σε ωθεί να συγκρούεσαι με όποιον διαφωνεί. Η χαλαρή σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να αδιαφορήσεις για υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ένταση και εκνευρισμό ξεκινάει η μέρα σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και βγάζεις έντονη καχυποψία, φόβο και ανασφάλεια χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικές υποθέσεις με δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα πρέπει να διευθετήσεις. Επενδύσεις και συμφωνίες από τις συνεργασίες σου μπορεί να συζητηθούν και καλό θα ήταν να αφήσεις την καχυποψία σου στην άκρη, να δείξεις εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σου και στο επιχειρηματικό σου δαιμόνιο και θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Κληρονομικά θέματα είναι επίσης πιθανά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που αντιδράς γιατί ο εκνευρισμός που σε διακρίνει σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες και συγκρούσεις που θα είναι σφοδρές και δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη που εσύ επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο με εμφατικό τρόπο, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τα θέλω και τις ανάγκες των άλλων, με μόνο σκεπτικό να μην διαταράξεις τις ισορροπίες και υπάρξουν δυσαρέσκειες. Δείχνεις να επηρεάζεσαι έντονα από τις συμπεριφορές και τις διαθέσεις των γύρω σου και αυτό σε καθορίζει και σε κάνει ευάλωτο. Ο λόγος που μπορεί να σε κάνει αρκετά υποχωρητικό είναι ο φόβος που έχεις για την μοναξιά και το σκεπτικό ότι σε περίπτωση που συγκρουσθείς θα μείνεις μόνος σου. Καλό είναι βέβαιο να υπερασπίζεσαι τα θέλω και τις ανάγκες σου γιατί μπορεί αργότερα να συνειδητοποιήσεις ότι δεν καλύπτεσαι από αυτά που σου δίνουν οι άλλοι και να αντιδράσεις έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η καθημερινότητά σου προβλέπεται αρκετά έντονη, καθώς θα προκύψουν μέσα στην ημέρα υποχρεώσεις και αγγαρείες στην δουλειά σου που θα σε κάνουν να αγχωθείς, να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια και να κουραστείς. Το άγχος και η νευρικότητα θα είναι κακός σύμβουλος, καθώς λόγω αυτών γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου θεωρώντας ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτά που ζητάς. Καλό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου την τάση να παρατηρείς τα πάντα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια γιατί κουράζεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους. Αφήνεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή και προσπαθείς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να ασχοληθείς με την υγεία και το σώμα σου, αρχίζοντας για παράδειγμα γυμναστήριο και διατροφή, που θα σε βοηθήσουν στο απαιτητικό σου πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Η ζεστή, ανέμελη διάθεση και η παιδικότητα που βγάζεις είναι εμφανής από το πρωί, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είσαι κεφάτος, αισιόδοξος και έτοιμος όποια πρόταση υπάρξει για διασκέδαση. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να απολαύσεις χαρές τις ζωής, καθώς έχεις και την κατάλληλη διάθεση για να τις εκτιμήσεις. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με το να προωθήσεις ανάλογα πλάνα, σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά. Ο κινηματογράφος ή το θέατρο θα είναι μία από τις προτεραιότητές σου και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις παράσταση από έργο που θέλεις να δεις καιρό. Ασχολείσαι με τα παιδιά σου και πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις έντονα προστατευτικός, σε σημείο καταπίεσης και αυτό να προκαλέσει αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στο σπίτι και οικογενειακά ζητήματα που έχουν προκύψει και σε απασχολούν. Οι συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας δίνουν και παίρνουν για να βρεθούν λύσεις στα θέματα που απασχολούν. Η διάθεσή σου είναι ούτως ή άλλως εσωστρεφής και αυτό που θέλεις να απολαύσεις σήμερα είναι η ζεστασιά του σπιτιού σου και η θαλπωρή των οικείων σου. Μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς καταστάσεις από το πρόσφατο παρελθόν και να αξιολογήσεις τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκες. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, με το να αλλάξεις διακόσμηση σε κάποια πράγματα ή με το να το περιποιηθείς, κάτι που σε ανακουφίζει και σε ικανοποιεί συναισθηματικά. Είναι πολύ πιθανό να καλέσεις κοντινού σου ανθρώπους για μία ήσυχη βραδιά, όπου θα δείξεις και τις ικανότητές σου σαν οικοδεσπότης/ οικοδέσποινα.

ΖΥΓΟΣ

Τα πάρτι και η έντονη κοινωνική ζωή είναι βέβαιη σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η διάθεσή σου είναι άκρως επικοινωνιακή. Αδέρφια, ξαδέρφια, στενοί φίλοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί σου και αυτό σε φέρνει κοντά τους για να ανταλλάξετε απόψεις για θέματα που τους αφορούν. Η προσοχή σου θα πρέπει να στραφεί στο γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός σε αυτά που εκφράζεις αλλά και στο ότι η διάθεσή σου μπορεί να είναι μεταβαλλόμενη και αυτό να κουράσει τους γύρω σου. Κοντινά ταξίδια μπαίνουν ξαφνικά στο πρόγραμμα και αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να εκτονώσεις την πολύ ενέργεια που έχεις. Υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς εύκολα, γι’ αυτό πρόσεξε να μην αρχίσεις την γκρίνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το οικονομικά σου σε απορροφούν σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη και έκτακτα έξοδα, λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες να έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να τα δρομολογήσεις. Η σκέψη σου βρίσκεται ακόμα στο πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου, γι’ αυτό σκέφτεσαι συνεχώς νέες πηγές που θα αυξήσουν τους οικονομικούς σου πόρους. Η οικονομική σου κατάσταση σε επηρεάζει και στην ψυχολογία σου, καθώς ανάλογα με την άνεση ή μη που έχεις νιώθεις ασφαλής ή ανασφαλής. Η διάθεσή σου αυτή βγαίνει και στους γύρω σου, καθώς λειτουργείς με έντονη κτητικότητα και απόλυτη σκέψη και αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Είναι εξαιρετική ευκαιρία σήμερα να απολαύσεις ένα ήσυχο δείπνο με κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις ήρεμες στιγμές που θα σε χαλαρώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ναι, είναι η μέρα που θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα ή τουλάχιστον αυτό θέλεις και θα επιδιώξεις. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και κάνεις ότι μπορείς για να τραβήξεις την προσοχή του περιβάλλοντος και των συνεργατών σου. Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι πιθανό να είναι απότομος, παρορμητικός και δεν είναι εύκολο για εσένα να δεις τις ανάγκες και των άλλων, γι΄αυτό πρόσεξε μην γίνεις εγωιστής και εγωκεντρικός. Καλό είναι να μπεις και εσύ στην διαδικασία να δεις τι θέλουν οι γύρω σου από εσένα και να μην μένεις μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ. Η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά σου είναι τέτοια που μπορεί να ξεκινήσεις νέα πράγματα αλλά και να ολοκληρώσεις συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούσαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματισμός, η ευσυγκινησία και η μοναχικότητά σου είναι έντονη σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα. Η αναπόληση του παρελθόντος είναι κύριο στοιχείο της ημέρας, καθώς αναμνήσεις από καταστάσεις που έζησες και σε στιγμάτισαν έρχονται στο μυαλό σου και ρίχνουν την ψυχολογία σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί δεν είναι εύκολο για εσένα να αυτοσυγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και υπάρχει ο κίνδυνος να υποπέσεις σε λάθη. Είναι πιθανό να υπάρξει παρασκήνιο εις βάρος σου, γι΄αυτό βάλε την διαίσθησή σου να δουλέψει. Θα είναι εξαιρετικό αν προσπαθήσεις να φτιάξεις την διάθεσή σου ακούγοντας μουσική ή με το να ασχοληθείς με κάτι που θα εξάρει την φαντασία σου. Θα δεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φίλοι σου πρωταγωνιστούν σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη και την διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις να είναι πολύ έντονη. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι εμφανέστατη και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να βρεθείς με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντός και να συζητήσεις μαζί τους για θέματα που σας απασχολούν. Οι στόχοι και τα οράματά σου έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις ή να βρεις άτομα από τον φιλικό περίγυρο που θέλουν να σε στηρίξουν σε ότι θέλεις να επιτύχεις. Η πρωτοποριακή σου σκέψη και η επαναστατικότητα που σε χαρακτηρίζουν δίνουν έμπνευση και κίνητρο στους γύρω σου και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα θέλουν να συμμετέχουν μαζί σου σε ομάδες ή συλλόγους προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

ΙΧΘYΕΣ

Δουλειά, δουλειά και δουλειά προβλέπεται για σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στον επαγγελματικό σου τομέα και στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβεις για να διεκπεραιώσεις. Η προσπάθεια και η εργατικότητά σου θα είναι τέτοια που είναι πολύ πιθανό να επιτύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση που επιθυμείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ο αυθορμητισμός σου μπορεί να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου. Επίσης καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός σε άλλες απόψεις γιατί μπορεί να έχεις την τάση να μην ακούς αυτά που οι άλλοι λένε και να εμμένεις στα δικά σου. Άγχος και ένταση είναι πιθανά λόγω των πολλών υποχρεώσεων και δεν είναι απίθανό να υπάρξουν συγκρούσεις με ανώτερους, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment