PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σημαντικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, θέλεις να είσαι χαλαρός και να αφήσεις στην άκρη τα τετριμμένα. Θέματα σεμιναρίων και ημερίδων είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν, καθώς δίνεις μεγάλη σημασία στην διεύρυνση των γνώσεών σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτο και έντονα συναισθηματικό. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου σε τέτοιο σημείο, που να παρεξηγείς πράγματα που ακούς και να απογοητεύεσαι. Δείξε προσοχή σε περίπτωση που θα πρέπει να ασχοληθείς με νομικά θέματα γιατί η καλοπροαίρετη διάθεσή σου μπορεί να μην σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα και να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ο εκνευρισμός σου είναι έντονος από την αρχή της ημέρας, κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις, ούτε όμως να εξηγήσεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικές που μπορεί να σε απασχολούν και να έχουν σχέση με τράπεζες, δημόσιο ή ασφαλιστικούς οργανισμούς. Μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τις κατάλληλες λύσεις για να δρομολογήσεις τα οικονομικά θέματα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δημιουργεί έντονη συναισθηματικότητα αλλά είναι εύκολο για εσένα να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα σε ζημιώσεις, καθώς είναι πιθανό να μην βλέπεις αντικειμενικά την κατάσταση. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από το έντονο συναίσθημα και να εξετάσεις όλες τις πιθανότητες με την λογική σου σε εγρήγορση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη η προσοχή σου προσανατολίζεται τόσο στις σχέσεις με το περιβάλλον, όσο και στις συνεργασίες σου, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να είσαι αποδεκτός από τους γύρω σου, φοβούμενος την απόρριψη και την μοναχικότητα. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στην διαδικασία να αποδεχτείς καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν, αρκεί να μην διαταραχθούν οι παρούσες ισορροπίες και υπάρξει πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει την συναισθηματικότητά σου να ξεχειλίζει και είναι πιθανό να υπάρξουν συμπεριφορές που να σε πληγώσουν, καθώς τείνεις να περιμένεις από τους άλλους πράγματα που δεν είναι εφικτά. Προσοχή σε νέες συνεργασίες, αφού δείχνεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σου κοστίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη καθημερινότητα, το φορτωμένο πρόγραμμα και οι πολλές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο σε απασχολούν, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και εσένα να προσπαθείς να ανταποκριθείς με άψογο τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Έχεις έντονη νευρικότητα και γκρινιάζεις για ότι έχεις επωμιστεί. Είναι πιθανό να γίνεις έντονα επικριτικός με τους γύρω σου, καθώς η τελειομανία σου σε κάνει να παρατηρείς και την παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό είναι κουραστικό για τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να βγάλει τον έντονο συναισθηματισμό σου στην επιφάνεια αλλά και την τάση να μην βλέπεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις και αυτό μπορεί να σου κοστίσει, καθώς περιμένεις συμπεριφορές που δεν πρέπει και μπορεί να πληγωθείς από συναδέλφους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είναι βέβαιο ότι η χαρά, το κέφι και η αισιοδοξία σε κατακλύζουν. Νιώθεις πολύ ενεργητικός και θέλεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής, αφού συνειδητοποιείς ότι είναι μοναδική. Εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να αποσπάς την προσοχή όλων όσων συναναστρέφεσαι. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και δεν χάνεις ευκαιρία να παρευρεθείς σε παραστάσεις θεάτρου ή κινηματογράφου που σου αρέσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς χαλάει για λίγο την διάθεσή σου, καθώς γίνεσαι εξαιρετικά συναισθηματικός και μπορεί να πληγωθείς πολύ σε περίπτωση που κάποιοι δεν δείξουν ενδιαφέρον για εσένα. Προσπάθησε να μετριάσεις την τάση να θέλεις να τραβάς την προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που δεν θα σε ικανοποιήσουν και θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου σε απασχολούν έντονα. Έχεις έντονη εσωστρέφεια και θέλεις να περάσεις την ημέρα μακριά από την πολυκοσμία, μόνο με πρόσωπα της οικογενείας σου και δικούς σου ανθρώπους. Κάνεις έναν απολογισμό των τελευταίων γεγονότων τις ζωής σου και του τρόπου με τον οποίο αντέδρασες. Είναι πιθανό η κυκλοθυμία σου να είναι έντονη, με αποτέλεσμα να αλλάζεις διάθεση και να εκτονώνεσαι στους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει την συναισθηματικότητα στα ύψη, η ευσυγκινησία σου είναι έκδηλη και είναι πιθανό να απογοητευτείς από συμπεριφορές οικείων σου ή και συνεργατών σου και αυτό να σε απογοητεύσει πολύ. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και να μην περιμένεις από τους άλλους πράγματα άνω των δυνατοτήτων τους.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνείς και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και χρησιμοποιείς κάθε μέσο για να μάθεις νέα από στενούς συγγενείς και φίλους και γιατί όχι προσπαθήσεις να τους συναντήσεις και να συζητήσεις για ότι τους απασχολεί. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πολλές και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να παρευρεθείς σε όσες περισσότερες μπορείς, θέλοντας να επικοινωνήσεις με όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να σου δημιουργήσει υπερευαισθησία, μπορεί να γίνεις περισσότερο εύθικτος από ότι συνήθως και όλη αυτή η διάθεση να μην σε αφήνει να δεις αντικειμενικά τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή χρειάζεται σε περίπτωση εμπορικών συμφωνιών ή νέων συμφωνιών σε σχέση με την επικοινωνία, αφού είναι πιθανό να εξιδανικεύεις την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπαίνεις σε διαδικασία να πληρώσεις λογαριασμούς και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Η οικονομική σου κατάσταση σε προβληματίζει και σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Όλο αυτό σε επηρεάζει και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και είναι πιθανό να βγάλεις έντονες ανασφάλειες λόγω των οικονομικών σου θεμάτων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει εξαιρετικά ευάλωτο και συναισθηματικό, κάτι που βγαίνει κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις. Καλό όμως θα ήταν να είσαι προσεκτικός και σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς έχεις την τάση να ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα και μπορεί να συμφωνήσεις σε πράγματα που τελικά δεν είναι προς το συμφέρον σου. Δες ρεαλιστικά τις λύσεις που σου δίνονται και μην αποφασίζεις με το συναίσθημα αλλά με την λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δυναμικότητα και η συναισθηματικότητά σου είναι έντονη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ασχολείσαι με τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Είναι έντονη η επιθυμία σου να δώσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και σε συνεργάτες να καταλάβουν αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη από αυτούς, ώστε να σε ικανοποιήσουν. Η ενεργητικότητά σου είναι εμφανής αλλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις απότομος και επιθετικός διεκδικώντας αυτά που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου βγάζει έντονη συναισθηματικότητα και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με πρόσωπα και καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς μπορεί να εξιδανικεύεις τα πράγματα και στο τέλος να απογοητευτείς από συμπεριφορές. Η λογική θα παίξει σημαντικό ρόλο , αφού πρέπει να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπαίνεις σε εσωστρέφεια. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και αναπολείς καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Είναι δύσκολο για εσένα να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που έχεις και καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν λάθη και να βρεθείς εκτεθειμένος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αυξάνει την συναισθηματικότητα και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις με στενά σου συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα που να σε στενοχωρήσουν. Καλό θα ήταν να προσπαθείς να βλέπεις από απόσταση καταστάσεις και πρόσωπα, κάτι που σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός, διαφορετικά η τάση εξιδανίκευσης που έχεις θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Βάλε μπροστά την λογική και όχι το έντονο συναίσθημα για να μην πληγωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και αυτό είναι εμφανές, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και εσένα να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με φίλους, με μόνο σκοπό να τους συναντήσεις και να συζητήσεις μαζί τους στόχους και όνειρα που έχεις για το μέλλον. Η κοινωνική σου δραστηριότητα είναι έντονη και αυτό αντικατοπτρίζεται με το να συμμετέχεις ενεργά σε ομάδες και συλλόγους, προσφέροντας με τον επαναστατικό σου τρόπο τα μέγιστα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου βγάζει έντονη συναισθηματικότητα, αλλά και ανασφάλεια ως προς την προσωπική σου αξία, κάτι που βγαίνει στις φιλικές σου σχέσεις. Καλό θα ήταν να μην έχεις ονειρικές απαιτήσεις από τους γύρω σου, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από την συμπεριφορά τους.

ΙΧΘYΕΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό σε γεμίζει με άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των ανωτέρων σου. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να προσπαθείς να έχεις τα πάντα υπό τον έλεγχό σου και αυτό θα ενοχλήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου βγάζει την έντονη συναισθηματικότητα σου στην επιφάνεια αλλά και την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Καλό θα ήταν επίσης να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των δυνατοτήτων σου, γιατί μπορεί να αναλάβεις υποχρεώσεις που στο τέλος δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment