PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα οξυμένη φαντασία και διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις για εξουσία και υπεροχή. Αυτή τη φορά δε θα πέσετε στην παγίδα του ψυχοφθόρου ανταγωνισμού, θα είστε σε θέση να αποβάλλετε την πώρωση. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Σήμερα δεν θα λείψουν οι συναντήσεις φιλικές και οικογενειακές, θα είστε σε θέση να περάσετε σε προτάσεις, να ανοιχτείτε και να κινηθείτε με ευχάριστη διάθεση. Στις επαφές σας θα εκδηλωθείτε, αυθορμητισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να γίνεται προσιτοί, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι μπερδεμένοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία ορθοποδείτε συναισθηματικά, η σκέψη σας θα είναι λογική, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές σας εμμονές. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε απαισιόδοξες σκέψεις και εκδοχές, θα χειριστείτε τις καταστάσεις ανάλογα με την ροη εξέλιξης που θα έχουν τα πραγματικά γεγονότα και όχι οι υποθετικές σας εικασίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποδείξει πως είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας, θα σας στηρίξει σε θέμα επαγγελματικό που τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί σε έντονο βαθμό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε να διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία στον επαγγελματικό σας τομέα θα απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από την εργασιακή σας καθημερινότητα πρόσωπα που σας θέτουν όρια ή σας δυσκολεύουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Για εσάς που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις, θα καταφέρετε να ξεκινήσετε καινούργια όνειρα. Η κοινωνικότητα σας θα σας ωθήσει σε συναναστροφές διαφόρων ειδών, φιλικών και επαγγελματικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα δε θα θελήσετε πιέσεις και αγχωμένες καταστάσεις, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάπως τις εργασιακές σας υποθέσεις. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε όμορφα , απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε κοινωνικούς χώρους, να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξουν συναντήσεις με συγγενικά και αγαπημένα σας άτομα, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας. Εσείς οι στρεσαρισμένοι σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, αλλάζετε οπτική γωνία εστιάζετε στις αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές. Θα λάβετε φιλική πρόταση για να βγείτε έξω , η στάση σας θα είναι δεχτική , οι συναναστροφές σας θα είναι ανέμελες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποβάλλετε το άγχος.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα δε θα θελήσετε πιέσεις και αγχωμένες καταστάσεις, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάπως τις εργασιακές σας υποθέσεις. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε όμορφα , απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε κοινωνικούς χώρους, να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξουν συναντήσεις με συγγενικά και αγαπημένα σας άτομα, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας. Εσείς οι στρεσαρισμένοι σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, αλλάζετε οπτική γωνία εστιάζετε στις αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές. Θα λάβετε φιλική πρόταση για να βγείτε έξω , η στάση σας θα είναι δεχτική , οι συναναστροφές σας θα είναι ανέμελες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποβάλλετε το άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε κάπως ριψοκίνδυνα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Σε οικονομικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα είναι σωστή, δε θα σας εξαπατήσει. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και ιδιαιτέρως κοινωνική, με διαφόρων ειδών άτομα θα συνομιλήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στης ονειροπολήσεις σας, σήμερα ενδεχομένως να μην καταφέρετε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, βόλτες θα κάνει η σκέψη σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις ανταγωνισμού. Σήμερα σε συνάντηση που θα έχετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρελθοντικό ζήτημα, βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις , η στάση σας θα είναι χαλαρή και συνεργάσιμη. Εσείς οι συναισθηματικά ανήσυχοι ή ταραγμένοι θα βρείτε την ηρεμία και την εσωτερική σας ισορροπία, τερματίζετε εντάσεις, σβήνετε τα κακώς κείμενα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια θα γίνουν τα πλάνα σας, τώρα διαφοροποιείτε τους στόχους σας. Με αισιοδοξία και ανάγκη για διαφάνεια θα χειριστείτε σκοτεινές υποθέσεις ή ζητήματα για τα οποία υπάρχουν κενά και σας δημιουργούν καχύποπτες σκέψεις. Στις συζητήσεις σας θα δώσετε έκταση, θα αναζητήσετε εξηγήσεις, θα περάσετε σε αναλύσεις, κλείνετε υπόθεση που σας είχε κουράσει τον τελευταίο καιρό. Αισιόδοξες πληροφορίες θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, ξεκαθαρίζουν ζητήματα που σας δημιουργούσαν απορίες. Τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις, η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία ανανεώνετε τα πλάνα σας, σήμερα δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, η επιμονή σας θα είναι μεθοδική και οργανωμένη. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να την πατήσετε ή να πέσετε έξω. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει αλλαγές στις βλέψεις σας, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να ωθήσουν την σκέψη σας προς άλλη κατεύθυνση. Αλλάζουν οι σκοποί και οι στόχοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, σήμερα θα υπάρξει πιθανότητα να ακούσετε πρόταση επαγγελματικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από ανταγωνιστικούς συναδέλφους ή από πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελος τους. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να βάλετε στη θέση τους άτομα που θεωρούν πως μπορούν να σας επηρεάσουν ή κατευθύνουν. Πρόσχαρη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, αν έχετε ανάγκη για διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές τότε φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρνητικές αντιδράσεις θα υπάρξουν από πλευρά σας σε θέματα που σας δημιουργούν όρια, τώρα που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα θελήσετε να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί στην έκταση που θέλετε να δώσετε στις ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για απόλυτη ελευθερία και επειδή είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα γι αυτό το νου σας να μην ξεφύγετε από τα συνετά πλαίσια. Δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, στις πράξεις σας θα υπάρχει αισιόδοξα και τόλμη, στόχο θα έχετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με τις προτάσεις σας θα δημιουργήσετε συνθήκες για μια δραστήρια μέρα, προετοιμαστείτε για ευχάριστες απρόβλεπτες εξελίξεις.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, αναπροσαρμόζετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξη σας, θα κάνετε πέρα τις συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις. Έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κινήσεις επαγγελματικής επέκτασης, θα αναζητήσετε συνεργασίες που να μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση. Οι συνομιλίες σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, η μεταξύ σας συνεργασία θα έχει προσοδοφόρα κατάληξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment