PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ουδετερότητα ως στάση αντιμετώπισης.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα περιοριστεί η ανάγκη σας για επέκταση και για ανάληψη ρίσκων, σήμερα θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Αδιάφορους θα σας αφήσει ο ανταγωνισμός, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε ανέμελες φιλικές παρέες, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές επαφές. Πρόκληση θα αποτελέσει για εσάς το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα μηνιαία σας έσοδα, θα είστε επιρρεπείς στα περιττά έξοδα. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από ανούσιες φοβίες ή έντονους προβληματισμούς. Θα αναζητήσετε την φιλική παρέα, δεν θα απορρίψετε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συνευρέσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα απαλλαγείτε από άγχος και συναισθηματικές πιέσεις. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε βαριές υποχρεώσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που ξέρετε πως σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας ψυχική και σωματική και κυρίως για την καλοπέραση σας. Πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα τόσο στον οικονομικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό. Μια συνάντηση που θα αφορά επαγγελματικό ραντεβού, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια συνεργασία, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, φροντίστε να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε άσκοπα. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους. Σε χώρο διασκέδασης δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Πραότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις ερωτικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση που θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, τώρα θα είναι μετρημένες οι κινήσεις σας, επιφυλακτικές οι πράξεις σας. Κάπου θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας, θα θυμηθείτε παλιές πληγές , θα θελήσετε να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα ανοίξετε το σπίτι σας, θα προσκαλέσετε φίλους, η ψυχολογία σας θα ισορροπήσει.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα περάσετε από κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας, ωστόσο η στάση σας θα είναι αρκετά επιφυλακτική. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, κατανόηση και συμπαράσταση θα υπάρξει μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, σήμερα προσοχή στα ψυχολογικά αναποδογυρίσματα, θα υπάρξουν απότομες εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας αρκεί να έχετε τη θέληση να ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε, αξιοποιήστε την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα ερωτικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους βιώνετε χωρισμό, σε προσωπική συνάντηση ανοίγετε ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πατήσετε φρένο στα μεγάλα ρίσκα, συντηρητικές θα είναι οι πράξεις σας, στις ενέργειες σας θα παρατηρηθεί περισσότερη σκέψη και λιγότερη δράση. Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας τόσο σε εργασιακά σας ζητήματα, όσο και σε οικογενειακά σας θέματα. Φιλία, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις φιλικές σας επαφές, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα χωρίς προβληματισμούς και επιπλέον έγνοιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά ευαίσθητοι θα εμφανιστείτε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, δεν θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε πρόσφατους χωρισμούς. Σήμερα θα συμπαρασταθείτε και θα στηρίξετε ψυχολογικά ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα πάρει από εσάς δύναμη, θα καταφέρει να ισορροπήσει.

ΙΧΘYΕΣ

Θετική θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας προς τους τρίτους θα είναι ελκυστική, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, με το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, εσείς οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στην φροντίδα της οικογενείας σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment