PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μας απασχολούν κοινωνικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να τρενάρετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως να μην νιώσετε έτοιμοι για ριζικές αποφάσεις ή να θεωρήσετε πως χρόνος δεν είναι σωστός για διεκπεραιώσεις. Σε θέματα που η θετική τους εξέλιξη στηρίζεται στην επικοινωνιακή τακτική θα καταφέρετε να κινηθείτε με διαλλακτική και συνεννοήσιμη διάθεση. Τις απόψεις σας θα τις εκφράσετε με ελευθερία λογού, τα λόγια σας θα είναι απελευθερωμένα, δεν θα φοβηθείτε το ενδεχόμενο τις απόρριψης ή της αντίδρασης. Πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας ικανότητες, διορατικότητα και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε ζητήματα που χρειάζονται λύσεις ή αλλαγές θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία αρκεί να δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δώστε σημασία στο προαίσθημα σας δε θα σας εξαπατήσει. Θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα, ονειροπολήσεις θα συνεπάρουν τις σκέψεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και αυταπάτες. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας δίνω την συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είχατε τσακωθεί στο παρελθόν τώρα θα δημιουργηθεί άνοιγμα συμφιλίωσης. Σε επαγγελματικά θέματα και ανοίγματα καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση, ίσως να σας δοθεί ευκαιρία που αν την χάσετε θα είναι δύσκολο να την ξαναβρείτε, αποφύγετε την αδράνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευέλικτη θα είναι η στάση σας, με διπλωματία θα χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας δε θα λείψουν οι αντιθέσεις στις αντιδράσεις σας. Θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, όμως προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και ανυπομονησίας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιστάσεις να εμφανιστείτε πνεύμα αντιλογίας. Φρενάρετε την υπερβολή στα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε κοινωνικό επίπεδο αν το ύφος σας είναι προσιτό θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας, κυρίως στον τομέα της επαγγελματικής εξέλιξης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους νέες ιδέες, ίσως να μπείτε στην διαδικασία να ξεκινήσετε κάποιο καινούργιο εγχείρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που θα ισορροπήσουν τις σχέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές, ανεβαίνει και σταθεροποιείτε τόσο η διάθεση σας όσο και ψυχολογία σας. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφόρα οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης. Η ψυχική ηρεμία που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, τερματίζουν διαφωνίες, διαλύονται αρνητικές εντυπώσεις. Σε οικονομικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, μην προχωρήσετε σε κινήσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο αποταμιεύσεις που χρειάστηκαν κόπο για να αποκτηθούν. Δεχτικοί θα φανείτε σε προτάσεις φίλων, ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, δεν θα έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε ανεβασμένη την ψυχολογία σας, θα κυριαρχήσει η θετική και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρας σας, πιθανότατα δεν θα περιορίσετε διαθέσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο δεν θα επιλέξετε την απομόνωση. Θα βρεθείτε οικιοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, στις προτάσεις που θα κάνετε θα έχετε θετικές απαντήσεις. Φεύγουν οι βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φροντίσετε για τη διασκέδαση σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εσείς οι απογοητευμένοι δοκιμάστε να αυτοψυχαναληθείτε θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητα σας, οξυδερκείς θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, κινηθείτε με βάση το προαίσθημα σας, κρατήστε σε ισορροπία συναίσθημα και λογική. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να γίνουν κάπως ευσυγκίνητες, αυτό δε θα σημαίνει πως έχει βγει στην επιφάνεια η αδύναμη πλευρά του χαρακτήρα σας, αντιθέτως η συμπεριφορά σας θα είναι δυναμική και απελευθερωμένη, θα θελήσετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Δεν θα λείψουν οι πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς, σήμερα θα συμπονέσετε, θα κατανοήσετε και θα στηρίξετε άτομα που χρειάζονται την βοήθεια σας. Προσοχή σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι συνετά, μη ξεφύγετε από τους προϋπολογισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μάλλον θα αποφύγετε να εμπλακείτε σε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, θα βρείτε τρόπο να ελιχτείτε και να αποδεσμευτείτε. Εσείς οι αγχωμένοι ή πιεσμένοι αλλάζετε τρόπο σκέψης, αφήνετε στην άκρη τις καταστάσεις που σας στρεσάρουν, ουσιαστικά θα νιώσετε την ανάγκη για ένα ψυχολογικό διάλλειμα. Το θετικό προαίσθημα που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα θα βγει απολύτως αληθινό, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν οικογενειακές συνευρέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανεχτείτε, να εξωτερικεύσετε και να βρείτε στα κοντινά σας πρόσωπα συναισθηματική ασφάλεια. Η διαλλακτικότητα στην συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και συνεννόηση θα σας ωθήσει να τερματίσετε από μόνοι σας εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να ξεφύγετε από αγχωτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενδεχομένως το εργασιακό σας οκτάωρο να το τερματίσετε πιο νωρίς. Επιθυμία σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, θα αναζητήσετε αναζωογονητικές και ψυχαγωγικές επαφές. Σε δύσκολα θέματα που απαιτείτε διευθέτηση προσοχή στην παθητική αδράνεια ή στην αδιάφορη στάση, κάποιες υποθέσεις ενδεχομένως να μην έχετε το περιθώριο να τις τακτοποιήσετε αύριο. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, ανάγκη σας θα είναι να αδειάσετε το μυαλό σας από σκοτούρες και προβληματισμούς. Οι ενέργειες σας θα είναι αυθόρμητες ίσως και κάπως απρόβλεπτες ή αντιδραστικές γι αυτό προσοχή στις επιπολαιότητες. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και να εξακριβώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ενέργειες σας θα είναι απελευθερωμένες, θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Θα επιδοθείτε σε δραστηριότερες που σας ευχαριστούν, φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε την απόφαση να οργανώσετε ένα ταξιδάκι, θα έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναψυχή. Στα οικογενειακά σας θέματα θα δείξετε άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον, σε γονείς και αδέλφια θα προσφέρετε την βοήθεια σας. Σε περίπτωση που αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις το νου σας στις υπερβολές, μη τάξετε κάτι που θα είναι δύσκολο να το προσφέρετε, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή τη φορά θα παραγκωνίσετε την ψυχρή λογική, ίσως να μην φανείτε απολύτως ρεαλιστές, ενδεχομένως να ξεφύγει λίγο η σκέψη σας και η φαντασία σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο δε θα λείψουν οι κυκλοθυμικές αντιδράσεις, σε κάποια θέματα η στάση δεν αποκλείεται να έχει το στοιχείο της υπερβολής. Η δοτική και οικεία σας συμπεριφορά θα σας κάνει προσιτούς στο κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και ανέμελες. Θετικοί θα είστε σε καινούργιες γνωριμίες, δε θα έχετε διάθεση απόρριψης θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε ακόμα και προσωπικότητες ή απόψεις κατά πολύ διαφορετικές από τις δικές σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσετε με άτομο που μεταξύ σας θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας θα τονώσει την αισιοδοξία σας, παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε ιδέες και όνειρα, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, σας συμβουλεύω ο τρόπος σκέψης σας να μην είναι επιφανειακός. Ναι μεν θα είστε σε θέση να αποβάλλετε το άγος και τις ανασταλτικές σκέψεις, όμως κινήσεις ρίσκου θα πρέπει να μελετηθούν σε βάθος, οι απερίσκεπτες ενέργειες θα σας στοιχίσουν. Το νου σας στην αυθόρμητη και στην υπερβολικά αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, πριν ξεκινήσετε τις πράξεις, τις συμφωνίες και τις υπόγραφες, συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνιακού ενδιαφέροντος θα τα πάτε πολύ καλά , νεες γνωριμίες θα προκύψουν, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα.

ΙΧΘYΕΣ

Έμπνευση, θετικότητα, και δημιουργική φαντασία θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά σας, σας προτρέπω να προβάλετε τις νέες σας ιδέες, επεκταθείτε επαγγελματικά, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι προσοδοφόρες. Εσείς που θα δείτε να καταφθάνουν χρήματα στο πορτοφόλι σας, προσοχή στην ανάγκη σας για αγορές και κατανάλωση, σας συμβουλεύω ένα μέρος από τα έσοδα σας να τα αποταμιεύσετε, δε θα είναι σοφό να τα σπαταλήσετε όλα. Στις οικογενειακές και φιλικές επαφές εκδηλωτική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα συμπονέσετε και θα συμπαρασταθείτε όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά. Εσείς οι στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να καταφύγετε σε ονειροπολήσεις, προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες και ρεαλιστικές σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε να σας παγιδεύσουν αναμνήσεις παρελθοντικών γεγονότων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment