PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 14 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανατροπές και απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Σε ριζικές αλλαγές θα σας ωθήσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, καινοτόμες ιδέες θα απασχολήσουν τη σκέψη σας. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να αλλάξετε συνθήκες και δεδομένα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη, προσοχή σε ευέξαπτες και αιχμηρές κουβέντες, ίσως να τερματίσετε οριστικά τις επαφές σας με πρόσωπα που νιώθετε πως δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη  θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στις κινήσεις σας και θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη, θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση, σας θα είστε σε θέση να περάσετε σε διεκδικήσεις τόσο ερωτικές, όσο και επαγγελματικές ή οικονομικές. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απελευθερωμένη και δυναμική θα είναι η στάση σας, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στη στασιμότητα και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε νέα εργασία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, συμφιλιωτικές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα καταφέρετε να κλείσετε με θετική κατάληξη τυχόν αρνητικά ερωτικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές στο σκεπτικό σας, τώρα θα νιώσετε ελεύθεροι και αισιόδοξοι, αποκτάτε έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και με την είσοδο της στον Τοξότη, αποστασιοποιείστε από πρόσωπα και καταστάσεις που φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, ερωτική ή επαγγελματική. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες βασικές επιθυμίες σας και ταυτόχρονα να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό διορατική θα είναι η αντίληψη σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και εμπνευσμένες ιδέες, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Εσωτερικές ανησυχίες  θα κάνουν την εμφάνιση τους, τώρα θα πάρετε την απόφαση να μην υποκύψετε σε συμβιβασμούς και αναγκαστικές υποχωρήσεις, θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας με τρόπο δυναμικό και άμεσο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη ένα καινούργιο ερωτικό ενδεχόμενο ανοίγει νέους ορίζοντες στην πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει μεταστροφή στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας.  Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει ερωτικές διαστάσεις. Ανοίγεται ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής.

ΖΥΓΟΣ

Έρχονται αναθεωρήσεις, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας , θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την επαγγελματική και οικονομική σας βελτίωση. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη ίσως να υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στους στόχους σας , το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε ερωτικά. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, καταφθάνει συνεργασία που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σημαντικές αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζετε την πορεία των επαφών σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας και με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, ανοίγεται δίοδος για να υλοποιήσετε κάποια πρωτοποριακά σας σχέδια. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να διατυπώσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Σήμερα θα καταφέρετε να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, ανταπόκριση θα βρείτε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καινούργια ενδεχόμενα σας φέρνει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για άνοδο και εξέλιξη γεγονός που θα σας κάνει ριψοκίνδυνους και αποφασιστικούς. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη αποκτάτε δυναμικό τρόπο δράσης, παραγκωνίζετε αναστολές και συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις. Όποιο καινούργιο άνοιγμα σας παρουσιαστεί δε θα έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για νέο ξεκίνημα, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τολμηροί θα είστε φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις βλέψεις και τους στόχους σας, σήμερα κάτι θα θελήσετε να αλλάξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποκτάται νέους στόχους και πρωτοποριακές ιδέες που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους με νέες επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να διαφοροποιήσετε και να αλλάξετε, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, κοινωνική η στάση σας.

ΙΧΘYΕΣ

Ανανεωμένος και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, με αισιοδοξία θα αποδεχτείτε τη νέα επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει. Η μέρα σας θα έχει εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαύγεια, έμπνευση και φαντασία. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα βρουν την απήχηση που αναμένετε, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Κρατήστε θετική στάση στις εξελίξεις που έρχονται, θα αποδειχτούν όλες υπέρ σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment