PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εύνοια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι με δυνατή αυτοπεποίθηση, σταθεροί θα είστε στις βλέψεις σας, δε θα παρεκκλίνετε από τους πρωταρχικούς σας στόχους. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο αλλάζει το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, αν υπάρχουν όροι γίνονται πιο ευνοϊκοί, συμφέρουσες θα είναι οι διαφοροποιήσεις που θα προκύψουν. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τα γεγονότα και οι νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε οικονομικά, αυξάνονται τα εισοδήματα σας, εσείς που διατηρείτε κάποια επιχείρηση θα δείτε να ανεβαίνουν τα κέρδη σας. Σήμερα ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με φίλους, με συγγενικά ή αγαπητά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συγκροτημένη θα είναι η στάση σας, ορθολογισμός θα διακρίνει τις κινήσεις σας, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε υπέρ σας τις επαγγελματικές εξελίξεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με τον επαγγελματισμό και την διορατικότητα σας θα καταφέρετε να  κερδίζετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Για κάποιους από εσάς ίσως να υπάρξει προοπτική προαγωγής , αν την κυνηγάτε από καιρό τώρα θα φτάσετε στον επιδιωκόμενο στόχο. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σας φέρνει χρήματα, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες σας επιθυμίες , σήμερα θα αγοράσετε και θα καταναλώσετε, ωστόσο θα υπάρχει μέτρο δε θα ξεφύγουν οι επιλογές σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, διεκδικήστε με στρατηγική δε θα πέσετε έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο σοβαρότητα θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και κυρίως σε θέματα που στηρίζονται στην επικοινωνιακή  τακτική. Στον εργασιακό σας χώρο σήμερα θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, σας φανερώνω εκ των πρότερων πως το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό, θα καταφέρετε να τεκμηριώσετε και να περάσετε τη γνώμη σας. Θα υπερισχύσουν οι απόψεις σας,  ενδεχομένως να σας εμπιστευτούν την υλοποίηση ή διεκπεραίωση ενός συγκεκριμένου σχεδίου.  Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, δεν πρόκειται να απογοητεύσετε τα άτομα που θα πιστέψουν σε εσάς. Με  τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα, ίσως να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία,  η κατάληξη θα είναι προς όφελος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη  έρχεται καινούργια επαγγελματική πρόταση συνοδευόμενη με το ενδεχόμενο άμεσης οικονομικής  επιτυχίας. Η Σελήνη στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα φοβηθείτε να ρισκάρετε, θα δεχτείτε το άνοιγμα που θα προκύψει και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά.  Κάποιοι από εσάς θα έχετε έντονες καταναλωτικές διαθέσεις  προσοχή στον ανεξέλεγκτα έξοδα, καλό θα είναι οι αγορές που θα κάνετε να είναι χρήσιμες και ουσιαστικές. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα σας συστήσουν καινούργια άτομα.

ΛΕΩΝ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, ωστόσο στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να μην φανείτε τελείως ανυποχώρητοι. Ο  Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο εποικοδομητικούς θα κάνει τους διαλόγους σας, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένη στάση, αυτή τη φορά θα λείπουν τα πείσματα και οι εγωκεντρικές ενέργειες.  Για εσάς που θέλετε να αλλάξετε εργασία ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, πρόσφορο έδαφος θα δημιουργήσει μια συγκεκριμένη πρόταση, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Με την Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη συμπονετική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, αρμονία θα υπάρξει στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αυθόρμητη, κοινωνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, δεν θα θελήσετε να κοντραριστείτε ή να ‘ρθείτε σε ρήξη, διπλωματική θα είναι η στάση σας. Καινούργια πρόσωπα θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας, αν αναζητάτε εργασία είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο άτομο να σας βοηθήσει. Με την είσοδο της Σελήνης στην Λέοντα θα προσέξετε πάρα πολύ την κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις συμπάθειες,  θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε όχι μόνο με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και με την συμπεριφορά σας. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση  για κυριαρχία, προσοχή σε πρόσωπα που ξέρετε πως σας ανταγωνίζονται, καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν τα αρνητικά τους σχόλια. Μην αφήσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Αφροδίτη κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βγείτε έξω με φίλους, ίσως να θελήσετε να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη δεν θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, σήμερα θα προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε από επαγγελματικές υποθέσεις που σας δημιουργούν στρες. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, ώριμη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις απόψεις σας,  θα καταφέρετε να λύσετε ζητήματα που από καιρό είχαν παραμείνει άλυτα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχία. Λύση θα δοθεί σε μια οικογενειακή σας διαφωνία ή κόντρα, η αυτοσυγκράτηση που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, τερματίζουν οι καθυστερήσεις σχετικά με χρηματικό ποσό που από καιρό περιμένατε να το εισπράξετε. Ίσως να αφορά ζήτημα κληρονομιάς ή γενικότερα θέμα νομικής διαδικασίας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα έρχονται γεγονότα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Τα ανοίγματα που θα εμφανιστούν θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες μη συνηθισμένες για εσάς, θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και θα σας βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, η συμβουλή μου είναι να φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας,  δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι ενέργειες εντυπωσιασμού, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμων που από καιρό διεκδικείτε το ενδιαφέρον ή την υποστήριξη τους. Με την Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας συνεργασίας ή πρόταση για νέα εργασία.  Εσείς οι άνεργοι θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε μια σταθερή θέση με ικανοποιητικές χρηματικές απολαβές.  Σωστές θα είναι επιλογές σας, θα πάρετε ώριμες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός και πρακτικότητα. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι απολύτως συνειδητές, υπό έλεγχο θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας.  Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Λέοντα στόχο θα βάλετε να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα. Απρόοπτη επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα εμφανιστεί καινούργια προοπτική, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε απ τις ανασφάλειες σας , θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, η δράση σας θα είναι ουσιαστική. Φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα βρεθείτε με φίλους και ευχάριστες παρέες.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, οι καινούργιες επαγγελματικές σας επιλογές θα οδηγήσουν σταδιακά σε χρηματική άνοδο. Μεθοδικά και πολύ καλά μελετημένα θα είναι τα επαγγελματικά σας άλματα, δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Σας δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσετε να κάνετε τις νέες σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις επαφές σας, σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο έγιναν παρεξηγήσεις τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τους αρνητισμούς. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα ενδεχομένως να δείξετε αδιαφορία σε πρόσωπα που δεν συμπαθείτε, καλό θα είναι η στάση σας να είναι διακριτική, αποφύγετε τις υπερβολές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment