PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 28 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απολαύσεις και ευχάριστες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Μια ημέρα γεμάτη δημιουργική έμπνευση είναι η σημερινή φίλοι Κριοί, με την Σελήνη να κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ερμή, πράγμα που ενεργοποιεί τον έμφυτο παρορμητισμό σας, για να κατακτήσετε τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες. Επικεντρωθείτε περισσότερο στις ιδιαίτερες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας, μην αφήνετε τον θυμό σας να επηρεάζει τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Κυριακή είναι γεμάτη προσωπικές και συναισθηματικές εναλλαγές αγαπητοί Ταύροι, που χρειάζεται να διαχειριστείτε με διπλωματικό και έξυπνο τρόπο, για να προσφέρετε λύσεις και να βρείτε απαντήσεις στα σημαντικά σας προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα για να αγκαλιάσετε τις ανάγκες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Ασχοληθείτε με τα θέλω και τις επιθυμίες του άλλου σας μισού οι ζευγαρωμένοι, χωρίς να πεισμώνετε και να υπερβάλλετε, οι αδέσμευτοι προσεγγίστε μια τρυφερή γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε σήμερα φίλοι Δίδυμοι, πως το να μοιράζεστε τις εμπειρίες, τις επιθυμίες και τις σκέψεις σας με οποιοδήποτε πρόσωπο σας περιβάλλει, δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για να βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα διλήμματα και τους προβληματισμούς σας. Επιλέξτε έμπιστους ανθρώπους γύρω σας, μην εμπιστεύεστε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας σε άτομα που επιβουλεύονται την χαρά και την ευτυχία σας. Περάστε όμορφες, χαλαρές στιγμές στον δεσμό σας, εξωτερικεύστε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευμετάβλητη διάθεση που έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανό να οφείλετε στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, για αυτό το λόγο χρειάζεται να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στην ουσία του προβλήματος που σας απασχολεί και όχι στα ψεύτικα λόγια και τις υποσχέσεις των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Μην δίνετε μεγαλύτερο βάρος στην υλική και οικονομική πλευρά της καθημερινότητας, αλλά στα αληθινά συναισθήματα του ερωτικού σας συντρόφου και των αγαπημένων σας.

ΛΕΩΝ

Μην κρατάτε μέσα σας τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας φίλοι Λέοντες, είναι άδικος κόπος να κρύβεστε από τα πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τόσο τον χαρακτήρα σας, όσο και τις βαθιές σας ανάγκες, απελευθερώστε τα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σας στο άλλο σας μισό, εξηγήστε με νηφάλιο και ήρεμο τρόπο τις θέσεις και τα πιστεύω σας στους αγαπημένους σας φίλους, αγκαλιάστε με την ζεστασιά και την τρυφερότητα που εκπέμπετε τον δεσμό σας, γοητέψτε με την ζωντάνια και το κέφι σας το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενη και με ευχάριστες εκπλήξεις είναι η σημερινή μέρα αγαπητοί Παρθένοι, για να ασχοληθείτε με τις απτές, σοβαρές και σημαντικές σας επιδιώξεις, να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, για να βάλετε γερές και σταθερές βάσεις στην συναισθηματική σας ζωή. Για να πετύχετε τους ερωτικούς σας στόχους, επιστρατέψτε την διπλωματία και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, μαγνητίστε το ταίρι σας με έντονο πάθος και φαντασία.

ΖΥΓΟΣ

Ισορροπία και μέτρο είναι το σύνθημά σας σήμερα φίλοι Ζυγοί, για να προσελκύσετε κοντά σας περισσότερους υποστηρικτές και θαυμαστές, για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες και τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων, για να ευχαριστήσετε τις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες. Έχετε καλή και ευχάριστη διάθεση για το ταίρι σας, στέκεστε στο πλευρό των οικείων σας που χρειάζονται την βοήθεια και τη συμβουλή σας, διώχνετε από την ερωτική σας ζωή τα γκρίζα σύννεφα μιας διαφωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί τον καλύτερο, εσωτερικό σας εαυτό, την φροντίδα και την στοργή σας στα άτομα που έχουν την ανάγκη σας, ελάτε πολύ κοντά με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, μην σκέφτεστε τις πληγές του παρελθόντος, αλλά τις υπέροχες ημέρες που έρχονται στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε με την φλογερή σας λίμπιντο και το αισθησιακό σας ταμπεραμέντο μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι παραστάσεις και οι εικόνες που θα βιώσετε σήμερα φίλοι Τοξότες με το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τροφοδοτούν τα ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε καινούριες επιδιώξεις και πάσης φύσεως νέα ξεκινήματα. Υπάρχει ανάγκη να επιλέξετε ένα σημαντικό προσωπικό ή συναισθηματικό στόχο και να τον κατακτήσετε με επιτυχία, να διώξετε από την ερωτική σας ζωή την ανασφάλεια και την στασιμότητα, φλογίζοντας τις στιγμές με το άλλο σας μισό, με αφοσίωση και απόλυτη δοτικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε αγαπητοί Αιγόκεροι, να εκνευριστείτε με τους αγαπημένους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα, γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί σημαντικό και επικίνδυνο ρήγμα σε μια μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση σας. Η αντίθεση  Σελήνης/Πλούτωνα δημιουργεί σπασμωδικές αντιδράσεις στο περιβάλλον που κινείστε, φερθείτε με ευγένεια και διπλωματία στις συμβουλές και τις προτροπές των γύρω σας, μην δίνετε σημασία στα μικρολάθη και τις παραλείψεις του ερωτικού σας συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχετε την διάθεση και την τάση να ανακατεύεστε με όλους και με όλα φίλοι Υδροχόοι και αυτό ίσως δεν σας βγει σε καλό, προσέξτε την συμπεριφορά και την στάση που κρατάτε απέναντι στις επιδιώξεις και τις ανάγκες των κοντινών σας ανθρώπων, μην προβάλλετε μόνο τα δικά σας προβλήματα και τις επιθυμίες σας, αφουγκραστείτε τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου. Οι αδέσμευτοι ανοίξτε την καρδιά σας σε μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, φλερτάρετε με σιγουριά με ένα νέο, τρυφερό ειδύλλιο.

ΙΧΘYΕΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, εξάρει την φαντασία σας και τα προσωπικά σας θέλω, σας δημιουργεί την ανάγκη να σας αποδεχτούν οι δικοί σας άνθρωπο και ο ερωτικός σας σύντροφος. Απολαμβάνετε μια υπέροχη και τρυφερή μέρα με τους οικείους σας, εξομαλύνετε τις όποιες προστριβές ή διαφωνίες με το άλλο σας μισό, βρίσκετε λύσεις και απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα και τις αμφιβολίες που τρυπάνε την καρδιά σας για τον δεσμό σας, καταλαγιάζει το άγχος και ο θυμός σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment