PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απρόοπτα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου σήμερα είναι έντονη και εμφανής, καθώς η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και σε ωθεί στο να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, αλλά και επιθυμείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Ταξίδια κοντινά δεν θα είναι περίεργο αν προκύψουν, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να πάρεις ανάσες ξεκούρασης. Εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο είναι πιθανά επαγγέλματα να αναμιχθείς, ξεκινώντας νέες καταστάσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ διορατικό, με πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες κάτι που θα λειτουργήσει θετικότατα τόσο στην επικοινωνία με τους γύρω σου, όσο και σε περίπτωση που υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που θα πρέπει να προωθήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα, λογαριασμοί ή έξοδα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σε απασχολούν σήμερα, με την Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους και εσένα να μπαίνεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου. Είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς ή να ψάξεις νέους πόρους εισοδήματος για να νιώσεις καλύτερα. Η οικονομική σου κατάσταση καθορίζει και την ψυχολογία σου και ανάλογα με την ευχέρεια ή μη που έχεις νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απεμπλέξεις την προσωπική σου αξία από την οικονομική σου κατάσταση και να αναγνωρίσεις τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την έμπνευση και την διορατικότητα να διαχειριστείς οικονομικά θέματα ή προτάσεις για αύξηση του εισοδήματός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες και το πως θα γίνουν αντιληπτές και κατανοητές από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες είναι το κύριο ζητούμενο της ημέρας, καθώς η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις έντονα την επιθυμία να στρέψεις τα φώτα πάνω σου. Είναι γεγονός ότι θέλεις να πρωταγωνιστήσεις όπου και αν βρίσκεσαι, και μπορείς να το καταφέρεις αφού έχεις την δυναμικότητα και την ενεργητικότητα να το καταφέρεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι έχεις την τάση να μην βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα, με αποτέλεσμα ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός να καθορίζουν την στάση σου, όχι όμως χωρίς συνέπειες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βοηθά με έξυπνο και πρωτοποριακό τρόπο να «πάρεις» από τους γύρω σου την αναγνώριση που θέλεις και να εντυπωσιάσεις με τους χειρισμούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τραύματα του παρελθόντος και αναμνήσεις που σε βυθίζουν σε σκέψεις πρωταγωνιστούν σήμερα, με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους και το μυαλό σου να ταξιδεύει σε παρελθούσες ιστορίες που έχουν σημαδέψει πιθανά την ζωή σου. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι έντονη και θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να χαθείς στα ταξίδια του μυαλού σου. Είναι γεγονός ότι αυτή σου η διάθεση θα σε δυσκολέψει στην καθημερινότητα, καθώς θα σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς και να τακτοποιήσεις καθημερινές υποχρεώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βοηθά να ορθοποδήσεις ψυχικά και να μπορέσεις με πρωτότυπες και έξυπνες ιδέες να αφήσεις πίσω ότι σε ταλαιπωρεί και να ρήξεις το βάρος της προσοχής σου επαγγελματικά, όπου πιθανά να εντυπωσιάσεις.

ΛΕΩΝ

Οι φιλικές σου παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα στην ζωή σου, καθώς η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και είναι έντονη η επιθυμία σου να βρεθείς μαζί τους και να εκφράσεις όλα όσα έχεις σχεδιάσει για να επιτύχεις στο μέλλον. Ομάδες και σύλλογοι με κοινωνικό έργο και δραστηριότητα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν και να ενώσεις τις δυνάμεις σου για να βοηθήσεις σε έναν κοινό σκοπό. Οι ευφάνταστες ιδέες σου εντυπωσιάζουν το περιβάλλον σου και φίλοι σου δηλώνουν ότι θα είναι δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει πολύ δημιουργικό και είναι γεγονός ότι με τις προτάσεις και τις προσπάθειές σου θα πρωταγωνιστήσεις σε όποιον χώρο και αν βρεθείς. Ξεχωρίζεις με την διαφορετικότητα και την προσέγγιση που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που πιθανά να έχουν προκύψει είναι πολλές και θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βλέπεις σαν μία ευκαιρία για να ανελιχθείς στην δουλειά σου, αφού είναι έντονη η επιθυμία σου για να αναγνωριστεί η μεθοδικότητα, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα που σε διακρίνει. Θα πρέπει μόνο να προσέχεις τον αυθορμητισμό σου που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση λέγοντας πράγματα που δεν πρέπει, αλλά και το άγχος που μπορεί να σε κάνει πιεστικό και απότομο και δημιουργηθούν προβλήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βοηθά να εργαστείς ομαδικά αλλά και με την διαίσθηση που σε διακρίνει να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και θέλεις πραγματικά να βρεθείς με μία παρέα που έχεις κοινά φιλοσοφικά και πνευματικά ενδιαφέροντα και να συζητάς διαρκώς, πίνοντας καλό κρασί και διασκεδάζοντας. Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και τα ταξίδια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε εξιτάρουν και θα ήταν ότι καλύτερο για εσένα να περάσεις την ημέρα σου στην ύπαιθρο. Μακρινοί συγγενείς ή παλιοί φίλοι εμφανίζονται και θέλουν να σε συναντήσουν και δεν χάνεις ευκαιρία να τους δεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την διάθεση να συμμετέχεις σε συζητήσεις με ομαδικό πνεύμα και πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις, κάτι που εντυπωσιάζει τους γύρω σου. Εξαιρετική μέρα για να προωθήσεις θέματα σπουδών που σε ενδιαφέρουν, καθώς δείχνεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι σου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με εκνευρισμό και ένταση αρχίζει η μέρα, καθώς ξυπνάς με περίεργη διάθεση χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τον λόγο. Η καχυποψία και η ανασφάλεια είναι έντονη και γι΄αυτό πιθανά να προτιμήσεις να μην μιλάς πολύ και να παρατηρείς περισσότερο. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, δάνεια, επενδύσεις ή πιθανές κληρονομιές έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα τακτοποιήσεις ή να διαπραγματευτείς για τις καλύτερες δυνατές επιλογές και λύσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε εφοδιάζει με ευφάνταστες και εναλλακτικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις ευνοϊκά για εσένα λύσεις για τα θέματα που σε απασχολούν, κερδίζοντας τους γύρω σου. Δεν αποκλείονται συζητήσεις στην δουλειά σου με αντικείμενο τις οικονομικές σου απολαβές. Μπορείς να είσαι κερδισμένος, αρκεί να μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες που έχεις έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα, καθώς η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και είναι βέβαιο ότι θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να μην χαθούν οι ισορροπίες και υπάρξουν παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι το να υποχωρείς και να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν σου αρέσουν, μπορεί να εξυπηρετεί τις ισορροπίες προσωρινά, θα σε κάνει όμως να αντιδράσεις αργότερα, γι’ αυτό καλό είναι να βάζεις όρια και να διεκδικείς αυτά που θέλεις από τους άλλους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την δυνατότητα με τις απόψεις αλλά και την διορατικότητα να ευχαριστήσεις τους γύρω σου και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και η τρέχουσα καθημερινότητα με τις ευθύνες που έχεις αναλάβει θα σε απασχολήσουν σήμερα, με την Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους και το πρόγραμμά σου να είναι πολύ φορτωμένο, κάτι που πιθανά να σου προκαλέσει άγχος και νευρικότητα. Στον εργασιακό τομέα καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια στο να είσαι άψογος σε ότι σου έχει ανατεθεί, ακόμα και αγγαρεία, και αυτό είναι πιθανό να σε κάνει επικριτικό με τους συναδέλφους σου και να γκρινιάζεις με το παραμικρό, δημιουργώντας προστριβές και μικροεντάσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βοηθά να ισορροπήσεις μέσα στην ομάδα και να δουλέψεις άψογα με τους συναδέλφους σου, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Οι ιδέες και οι προτάσεις σου λειτουργούν καταλυτικά στα θέματα που σε απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, είσαι γεμάτος αισιοδοξία και χαρά. Η παιδικότητα και η έντονη έκφραση των συναισθημάτων σου γίνεται πόλος έλξης για τους γύρω σου, όπου και αν βρεθείς, καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητα και την λάμψη που εκπέμπεις. Νιώθεις έντονα δημιουργικός και πιθανές καλλιτεχνικές σου ανησυχίες έρχονται στην επιφάνεια, με σκοπό να μπορέσεις να δημιουργήσεις κάτι που σε εκφράζει. Θέατρο ή κινηματογράφος μπαίνουν στο πρόγραμμά σου ή κάποια άλλη διασκέδαση, αφού δεν θα έχεις σκοπό να χάσεις λεπτό που να μην χαρείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βοηθά στο να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ευφάνταστες δημιουργικές ιδέες που έχεις και να ξεχωρίσεις με την αυτοπεποίθηση και την θέλησή σου.

ΙΧΘYΕΣ

Η οικογένειά σου και ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει σε απασχολούν και σήμερα, με την Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους, και μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων με μέλη του οικείου περιβάλλοντος για να μπορέσεις να βρεις λύσεις. Είσαι εσωστρεφής και αυτό σε βάζει σε μία διαδικασία ενός μικρού απολογισμού για τα πεπραγμένα και τις συμπεριφορές σου του τελευταίου καιρού. Θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχτείς πρόσωπα της οικογένειας και κοντινούς σου ανθρώπους και να τους προσφέρεις μία όμορφη βραδιά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σου δίνει την διορατικότητα να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ότι έχει προκύψει. Ξεχωρίζεις για το σκεπτικό σου αλλά και την διάθεση να συνεργαστείς με τους οικείους σου, χωρίς τριβές, για να υπάρξουν λύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment