PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας και τάσεις επιβολής.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου ανεβαίνει κάνοντάς σε να θέλεις να αφήσεις πίσω σου την ρουτίνα και να περάσεις στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σου. Όμορφη παρέα και συζήτησης είναι ότι καλύτερο για σήμερα αφού δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει προς το βράδυ με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου χαλάει προσωρινά την διάθεσή και σου βγάζει έντονη ευαισθησία. Χάνεσαι στις σκέψεις σου, θολώνει το μυαλό σου για την ζωή σου και γι’ αυτά που θέλεις να ακολουθήσεις και θεωρείς ότι μπορεί να μην τα καταφέρεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την ευαισθησία σου, σκέψου ψύχραιμα και είναι βέβαιο ότι θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι αρνητικά για εσένα. Πίστεψε στον εαυτό σου και προχώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι ξυπνάς με έναν εκνευρισμό και η διάθεσή σου δεν είναι και στα καλύτερά της. Βγάζεις εσωστρέφεια και καχυποψία για τους γύρω σου και αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις μέσα στην ημέρα. Οικονομικά θέματα με τράπεζες και δημόσιο έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να τα διεκπεραιώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το βράδυ χαλάει ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα με φιλικά σου πρόσωπα και να απογοητευτείς από την συμπεριφορά τους. Το αποτέλεσμα είναι εσύ να είσαι πληγωμένος, πιθανά όμως δεν θα έπρεπε αφού καλό είναι να καταλάβεις ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι όπως εσύ θα ήθελες ή φαντάζεσαι. Μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Είναι έντονη σήμερα η ανάγκη σου για συντροφικότητα και νιώθεις ανασφάλεια για το αν είσαι αποδεκτός στο περιβάλλον σου ή όχι. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ισορροπήσεις σχέσεις με τους γύρω σου και να μην δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν τις ισορροπίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει πολύ ευαίσθητο και είναι πιθανό η συναισθηματικότητά σου να είναι η αιτία που δεν μπορείς να δεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα. Καλό θα ήταν να μην απογοητεύεσαι από τις συμπεριφορές στον επαγγελματικό σου χώρο, αφού είναι πιθανό να ωραιοποιείς συγκεκριμένα άτομα και να παραμερίζεις τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Δες τις πράξεις και μην μένεις στην φαντασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σου είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις που σε κάνουν να τρέχεις και να αγχώνεσαι. Αγγαρείες στην δουλειά αλλά και δραστηριότητες που προστίθενται σε κάνουν νευρικό και γκρινιάρη, γι’ αυτό προσπάθησε να το ελέγξεις για να μην υπάρξουν τριβές με συναδέλφους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το βράδυ σε κάνει να απογοητεύεσαι και να χάνεις το κουράγιο και την αυτοπεποίθησή σου για να ανταπεξέλθεις στο ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμά σου. Από το να στενοχωριέσαι, είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σωστή σειρά και μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα προλάβεις όλα. Είναι βέβαιο ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι σε άλλη γη και άλλα μέρη, όμως θα πρέπει αναγκαστικά να προσγειωθείς στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Η χαρά, το κέφι, η παιδικότητα και η αθωότητά σου είναι εμφανής και είναι αυτά που σε βοηθούν στο να στρέψεις το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σου και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σήμερα αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα που σε γεμίζουν γαλήνη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το βράδυ χαλάει προσωρινά την διάθεσή σου και είναι πιθανό να σε κάνει πιο εσωστρεφή και καχύποπτο. Οικονομικά θέματα που προκύπτουν με συνεργάτες ή τρίτους σε κάνουν να απογοητεύεσαι, αφού μπορεί να θεώρησες ότι θα είχες άλλη αντιμετώπιση ή καλύτερη μεταχείριση. Μην εθελοτυφλείς, δες την πραγματικότητα στις οικονομικές σου υποθέσεις και προχώρα με ρεαλιστικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που θέλεις πραγματικά να κάνεις είναι να μείνεις σπίτι και να απολαύσεις την ζεστασιά του. Οικογενειακά θέματα και υποχρεώσεις είναι πιθανό να προκύψουν που θα χρειαστεί να διαχειριστείς. Είναι αλήθεια ότι έχεις έντονη κυκλοθυμία και ευαισθησία και καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί οι εναλλαγές της διάθεσής σου μπορεί να κουράσουν τους οικείους σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το βράδυ σε κάνει ακόμα πιο ευάλωτο αφού συμπεριφορές από άτομα του περιβάλλοντός ή συνεργάτες σου σε απογοητεύουν και σε στενοχωρούν. Προσπάθησε να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, χωρίς να βάζεις την φαντασία σου να σε θολώνει και τότε θα πάψεις να πέφτεις από τα σύννεφα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου είναι έντονα επικοινωνιακή. Αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να μιλήσεις και να συναντήσεις τα κοντινά σου άτομα, αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Προτάσεις για εξόδους είναι πιθανές και δεν χάνεις ευκαιρία για να κάνεις πλάνα για κοινωνικά γεγονότα που θέλεις να παρευρεθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αργά το απόγευμα σου βγάζει έντονο συναισθηματισμό και απογοήτευση. Είναι πιθανό θέματα εργασιακά να σε απασχολήσουν και να δεχτείς συμπεριφορές από συναδέλφους που δεν περιμένεις. Καλό θα είναι να δεις την πραγματικότητα ως έχει και να μην βάζεις σε βάθρο άτομα που δεν το αξίζουν. Άγχος και νευρικότητα μπορεί να μην σε αφήσουν να απολαύσεις την έξοδό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να ηρεμίσεις και να περάσεις καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σου στρέφεται σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και είναι πολύ πιθανό να πρέπει να δρομολογήσεις λύσεις γι’ αυτά. Από την άλλη δεν αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι στα καλύτερά της αφού νιώθεις ανασφαλής. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να σε κάνει να χάσεις την ισορροπία σου και αυτό γιατί σε κάνει έντονα συναισθηματικό και ευάλωτο. Είναι πιθανό προβλήματα στις σχέσεις σου ή εμπόδια που μπορεί να προκύψουν σε δημιουργικά σχέδια που έχεις να σε κάνουν να χάσεις τον στόχο σου και να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Μην πτοείσαι… είναι προσωρινή αυτή σου η διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις πραγματικά να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον και στις συνεργασίες σου και μπορεί να βγάλεις επιτακτικά την ανάγκη σου για συναισθηματική κάλυψη. Αυτό μπορεί να γίνει με απότομο και έντονα εγωιστικό τρόπο και να φέρει εντάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το βράδυ σε κάνει έντονα κυκλοθυμικό, ευάλωτο και υπερευαίσθητο. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου ή να περίμενες διαφορετική συμπεριφορά από κάποιον οικείο σου και αυτό να σε απογοητεύει πολύ και να ρίχνει την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και να μην περιμένεις συμπεριφορές που οι άλλοι με τον τρόπο τους σου έχουν δείξει μέχρι τι μπορούν να κάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σου σήμερα είναι περίεργη, ξυπνάς με μία εσωστρέφεια και μία υπέρμετρη ευαισθησία. Φόβοι και ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους αφού αναμνήσεις από το παρελθόν έρχονται στην μνήμη σου και βλέπεις ότι οι πληγές σε κάποια θέματα είναι ακόμα ανοιχτές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το βράδυ είναι πιθανό να σε φορτίσει συναισθηματικά ακόμα πιο έντονα αφού είναι πιθανό να προκύψουν θέματα με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος και να σε απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σήμερα σε τυχόν προβλήματα γιατί η αντικειμενικότητά σου δεν είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν βλέπεις την πραγματική πλευρά της κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πνεύμα συλλογικότητας και κοινωνικής ευαισθησίας που σε διακρίνει είναι έντονο αφού το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις συλλογικές δραστηριότητες και στους κοινωνικούς σκοπούς με τους οποίους ασχολείσαι. Έχεις επίσης την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου και να δρομολογήσετε μαζί στόχους και κοινά οράματα που σας εκφράζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το βράδυ σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου αλλά και την αντικειμενική διάκριση στα πράγματα. Είναι πιθανό να θεωρήσεις ότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Μην απογοητεύεσαι και αύριο θα σκέφτεσαι διαφορετικά… θα το δεις. Θα δεις με αντικειμενικό μάτι τις δυνατότητες που έχεις.

ΙΧΘYΕΣ

Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται στον επαγγελματικό σου τομέα και πως θα μπορέσεις να διακριθείς μέσα σε αυτόν, αφού κάνεις το καλύτερο που μπορείς, δουλεύεις μεθοδικά και υπεύθυνα και θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς γι’ αυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου αργά το απόγευμα είναι πιθανό να σε κάνει να μην βλέπεις αντικειμενικά τις δυνατότητές σου και σε κάποια θέματα να υπερεκτιμάς ή υποτιμάς τον εαυτό σου. Ότι και να συμβαίνει από τα δύο είναι βέβαιο ότι καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα προκύψουν θα σε αναγκάσουν να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Το αρνητικό είναι ότι απογοητεύεσαι και μπορεί να θεωρείς ότι δεν έχεις την στήριξη που σου αξίζει από τους ανωτέρους σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment