PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 16 Απριλίου 2017


Καλό Πάσχα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απολαύστε την ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Εκτονωθείτε σήμερα φίλοι Κριοί, διασκεδάστε με την ψυχή σας, ρίξτε το έξω και μην σκέφτεστε κανένα προσωπικό ή συναισθηματικό πρόβλημα. Μην το παρακάνετε όμως με τα αγαπημένα σας άτομα και τους στενούς σας φίλους που δεν συμβιβάζονται με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό σας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, σας ωθεί να ξεφύγετε από ρουτινιασμένες καταστάσεις και γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχική σας ισορροπία, ανοίγει δρόμο στους αδέσμευτους για μια νέα, υπέροχη γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανητικές συγκυρίες σήμερα φίλοι Ταύροι, σας κάνουν περισσότερο ενεργητικούς από ποτέ, αρκετά ευδιάθετους, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να αισθανθείτε την κούραση των ημερών να λυγίζει τις αντοχές σας. Μην σκύβετε το κεφάλι και μην πτοείστε, αγκαλιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο με τρυφερότητα, με ρομαντική διάθεση και με συγκαταβατικότητα, αγαπήστε τον εαυτό σας, τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, δίχως να εκτοξεύετε βολές γκρίνιας και ζήλειας στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητάτε κάτι πρωτότυπο σήμερα φίλοι Δίδυμοι με το τρίγωνο Σελήνης/Ουρανού και οι καθιερωμένες καταστάσεις σας κουράζουν, δημιουργώντας υποτονική διάθεση και πλήξη με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας. Μην υπερβάλλετε στην συμπεριφορά σας και μην τα βάζετε με όλους, οργανώστε μια κοντινή διαδρομή για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, δεχτείτε μια γλυκιά, σοβαρή πρόταση από το άλλο σας μισό, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, μια ζεστή γνωριμία είναι στα μέτρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επιλογές που έχετε για να διασκεδάσετε σήμερα ρέουν άφθονες αγαπητοί Καρκίνοι, η αναποφασιστικότητα και η απαισιοδοξία σας όμως είναι στοιχεία που πρέπει να απαρνηθείτε για να ξαναζωντανέψετε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις, για να διορθώσετε τα ψεγάδια της σχέσης σας, για να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ο τρόπος για να πετύχετε τα όνειρα και τις ερωτικές σας φιλοδοξίες είναι απλός, αρκεί να δείτε με ανοιχτό μυαλό τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Μια ημέρα είναι η σημερινή φίλοι Λέοντες, που μπορείτε να αναπνεύστε χαρά και ευχαρίστηση από τους οικείους σας, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, να βρεθείτε σε πολλά μέρη, να μετακινηθείτε στην εξοχή, να εισπράττετε εμπειρίες και όμορφες παραστάσεις, να διώξετε όλες τις σκοτούρες και το άγχος από την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Οι ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε εξαιρετικές, ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι μαγνητίζεστε από ένα νέο, υπέροχο ειδύλλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά σήμερα αγαπητοί Παρθένοι και είναι δύσκολο να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που συντροφεύει την συναισθηματική σας ζωή. Ηρεμήστε, χαλαρώστε και μην προσπαθείτε να χειραγωγείτε με τις θέσεις και τις τοποθετήσεις σας τους φίλους και το ταίρι σας, αντιμετωπίστε με ειλικρίνεια και εντιμότητα τις συνέπειες των όσων λέτε και εκείνων που πράττετε.

ΖΥΓΟΣ

Μια χαρούμενη αλλά και λίγο ιδιόρρυθμη ημέρα ανατέλλει φίλοι Ζυγοί, με την προσμονή και την αγωνία σας να ανάβουν κόκκινο, είτε για το πώς και με ποιους θα περάσετε ευχάριστα, είτε γιατί το μυαλό και οι σκέψεις σας πηγαίνουν στο ερωτικό παρελθόν, είτε γιατί περιμένετε μια επιστροφή που έχει καθυστερήσει. Ίσως η αναμονή και η υπομονή σας να είναι επιβεβλημένα συναισθήματα, πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε μια προσωπική θυσία για να κερδίσετε την εκτίμηση και την αγάπη του δεσμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την μία πλευρά του πλανητικού σκηνικού φαντάζει η ορθή πορεία της Αφροδίτης, από την άλλη το τετράγωνο που κάνει με την Σελήνη στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα τα συναισθήματα που επηρεάζουν αγαπητοί Σκορπιοί την καρδιά σας είναι ανάμικτα, πολύχρωμα, ζωντανά, έτοιμα να ξεχειλίσουν για τους φίλους σας και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Επιλέξτε να βρεθείτε κοντά στη φύση, πάρτε βαθιές ανάσες αισιοδοξίας και ευτυχίας, απολαύστε την ζεστασιά και την φροντίδα του ερωτικού σας συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια εξαιρετική και δραστήρια ημέρα σας περιμένει φίλοι Τοξότες, με ανεβασμένη και πληθωρική διάθεση, με την ελπίδα πως τα πάντα μπορούν να γίνουν όμορφα γύρω σας, με την υπόσχεση στον εαυτό σας ότι θα του φερθείτε όπως του αξίζει. Διατηρείστε την απαραίτητη ισορροπία με τους γύρω σας, ικανοποιήστε με το ίδιο σθένος και την ίδια θέληση τις υλικές και τις ηθικές σας φαντασιώσεις, δεχτείτε οι αδέσμευτοι το φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας, μαγνητίστε με το σπινθηροβόλο βλέμμα σας το αντίθετο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που είχατε υπολογίσει αγαπητοί Αιγόκεροι σήμερα, ίσως η πεσμένη σας διάθεση έχει ανάγκη από κάποιες προσωπικές θυσίες για να ικανοποιήσετε τα θέλω και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Μην το βάζετε κάτω και μην αγνοείτε τη φωνή της διαίσθησή σας και τις ιδέες του ερωτικού σας συντρόφου, σπαταλείστε υλικά αγαθά για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι σας, δείξτε απλόχερα και πλουσιοπάροχα την αφοσίωση και το πάθος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα όμορφο Πάσχα σας περιμένει φίλοι Υδροχόοι, μακριά από κανόνες και πρέπει, με συνηθισμένες και ευχάριστες εμπειρίες και τους ανθρώπους που στηρίζουν τις απόψεις και τα πιστεύω γύρω σας, αρκεί να εμπιστευτείτε τις βαθιές επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, να βάλετε πλώρη για μια όμορφη πραγματικότητα αγκαλιά με τον ερωτικό σας σύντροφο, να αποχαιρετίσετε εκείνες τις καταστάσεις που σας πληγώνουν και όσες σας βαραίνουν, να βάλετε τέλος στις αμφίρροπες καταστάσεις της ερωτικής σας ζωής.

ΙΧΘYΕΣ

Επιδιώξτε να αισθανθείτε όμορφα και ευχάριστα σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, ακόμα και αν οι προσωπικές σας ανάγκες σας τραβούν μακριά από την πολυκοσμία και τον θόρυβο, δείξτε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τις ικανότητές σας και αποτραβηχτείτε με ελάχιστους φίλους και το ταίρι που αγαπάτε σε μικρές, ζεστές απολαύσεις που τονώνουν την ψυχική σας ηρεμία και την συναισθηματική σας γαλήνη. Έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μπορείτε να φλερτάρετε με μια υπέροχη γνωριμία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment