PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 14 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα περίσσευμα πάθους.

ΚΡΙΟΣ

Φιλοδοξείτε σήμερα αγαπητοί Κριοί να περάσετε μια πολύ ευχάριστη Κυριακή με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να οργανώσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα με ηρεμία και θετική σκέψη, να επιλέξετε με προσοχή ποια άτομα θα εμπιστευτείτε και ποια θα απορρίψετε από την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Ο έρωτας και η οικονομική άνοδος βαδίζουν χέρι χέρι στην ζωή σας, η τύχη είναι στο πλευρό των αδέσμευτων για μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, για ένα γόνιμο, υπέροχο ειδύλλιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποδράστε όσο μπορείτε πιο μακριά σήμερα φίλοι Ταύροι, έχοντας στο πλευρό σας τα προσφιλή σας άτομα, τους καλούς και έμπιστους φίλους σας και τον αγαπημένο, ερωτικό σας σύντροφο, ξεσκάστε, χαλαρώστε και βάλτε φως και ζωντάνια στις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και τα ερωτικά σας όνειρα. Βρεθείτε όσο πιο κοντά μπορείτε στη φύση, απολαύστε μοναδικές, ξεχωριστές στιγμές με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι δεχτείτε μια ένθερμη πρόταση για νέα γνωριμία, καλωσορίστε το φλερτ του αντίθετου φύλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο, βοηθά απεριόριστα αγαπητοί Δίδυμοι να σκεφτείτε με ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση τις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, να μετριάσετε τον αυθορμητισμό και την ορμητικότητά σας χωρίς να απαρνηθείτε τον εαυτό σας και τις αγαπημένες σας συνήθειες. Ίσως έχετε ανάγκη από περισσότερη φροντίδα και τρυφερότητα από τον ερωτικό σύντροφο και τους οικείους σας, εκφράστε άφοβα τα θέλω σας, δεχτείτε την στοργή του άλλου σας μισού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή φίλοι Καρκίνοι, είναι άκρως βοηθητικό και ενθαρρυντικό για να εξωτερικεύσετε με περισσότερη ευκολία και ευλυγισία λόγου, τις προσδοκίες και τα πιστεύω σας στα προσφιλή σας άτομα και τους έμπιστους φίλους σας, ενώ την ίδια στιγμή απολαμβάνετε την υποστήριξη και τον θαυμασμό στο περιβάλλον που κινείστε. Δίνετε μεγάλη έμφαση και σημασία στις σχέσεις σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εισπράττετε την αποδοχή και την δικαίωση του ερωτικού σας συντρόφου.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με όλες εκείνες τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές λεπτομέρειες που μόνο την Κυριακή μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και διάθεση αγαπητοί Λέοντες για να φέρετε εις πέρας, ενδιαφερθείτε για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, βοηθήστε τον άνθρωπο που αγαπάτε με τις συμβουλές και την υποστήριξή σας, δείξτε απλόχερα τα πλουσιοπάροχα συναισθήματά σας στο ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι αποδεχτείτε το φλογερό φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας, γοητευτείτε από ένα εξαιρετικό ειδύλλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην βάζετε όρια και απαγορευτικές δικλείδες στον εαυτό σας σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, συμπεριφερθείτε αυθόρμητα και ειλικρινά στα αγαπημένα πρόσωπα και τους φίλους σας, ζήστε όσο πιο δυνατά και ευχάριστα μπορείτε τις στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην θέτετε αυστηρούς όρους στις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας. Οι αδέσμευτοι, έχετε περισσότερα κίνητρα από ποτέ, για να μαγνητίσετε με τον ερωτισμό και την επικοινωνιακή σας ευελιξία, το φλερτ μιας υπέροχης, νέας γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως σήμερα δεν έχετε και τόσο καλή διάθεση φίλοι Ζυγοί να ασχοληθείτε με πολλές δραστηριότητες, να μετακινηθείτε και να ακολουθήσετε πιστά τις επιθυμίες και τις προτροπές των φίλων σας, των προσφιλών σας ατόμων και του ανθρώπου που έχετε επενδύσει συναισθηματικά, ωστόσο ότι αποφασίσετε να κάνετε, καλό θα είναι να γίνει με όρεξη, με κέφι και ζωντάνια. Αρκεστείτε σε ότι θεωρείτε αναγκαίο και απαραίτητο, χωρίς επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις, αλλά με σύνεση, περίσκεψη και υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται πιο δύσκολη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους ανθρώπους που σας περιβάλλον αγαπητοί Σκορπιοί, είτε λόγω της κούρασης που αισθάνεστε, είτε γιατί χρειάζεστε ένα κίνητρο για να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική, επαγγελματική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Αν δεν είσαστε δεσμευμένοι, η καλή σας ερωτική τύχη χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας, η εξωτερική σας εμφάνιση σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό σας μαγνητίζουν το αντίθετο φύλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν αποθέματα χαράς και ευχαρίστησης μέσα σας αγαπητοί Τοξότες σήμερα, για να καταπολεμήσετε με τον ενθουσιασμό και τον δυναμισμό σας την βαρεμάρα και την νωθρότητα που αισθάνεστε, για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις ευχάριστων και κεφάτων στιγμών με τους οικείους σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να οδηγήσετε την συναισθηματική σας καθημερινότητα στην ικανοποίηση και την πληρότητα. Οι αδέσμευτοι, μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία για μια καινούρια γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενεργητικοί και καλοδιάθετοι όπως είσαστε φίλοι Αιγόκεροι, εκμεταλλευτείτε την ημέρα σας, για να χαρείτε στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης με τους κοντινούς ανθρώπους και τα προσφιλή σας άτομα, οργανώστε μια ζεστή, φιλική συγκέντρωση στο χώρο που σας ευχαριστεί, διώξτε με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας τις άσχημες σκέψεις και τα βαρετά λόγια με το ταίρι σας. Μην κυνηγάτε μόνο τους υλικούς σας στόχους, επιδιώξτε την ομοψυχία και την αμοιβαιότητα των αισθημάτων του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παραμελείτε σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι να καλλιεργείτε συνεχώς γύρω σας την προσωπική και συναισθηματική σας αρμονία, τον θετικό τρόπο που σκέφτεστε και οραματίζεστε τα επόμενα βήματά σας στην δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή. Αφήστε πίσω σας τις άσχημες και αμφίρροπες στιγμές του παρελθόντος που πληγώνουν τον εγωισμό σας και σκάβουν τον λάκκο στις στενές σας σχέσεις, απομακρυνθείτε από καταστάσεις και γεγονότα που αλλοιώνουν τον ήρεμο ψυχικό κόσμο και τα πιστεύω σας.

ΙΧΘYΕΣ

Αφιερώστε την σημερινή σας Κυριακή φίλοι Ιχθύες στις δεμένες και δοκιμασμένες, διαπροσωπικές σας σχέσεις, στους στενούς σας φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο οικονομικό σας ισοζύγιο, μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες που αποπροσανατολίζουν τον προϋπολογισμό σας. Σκορπίστε παντού γύρω σας την εσωτερική σας λάμψη, την εξωτερική σας γοητεία, την παιδικότητα και την ξεγνοιασιά που νιώθετε, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και απόλυτη σιγουριά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment